- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
İçiyoruz sonrası...Niloyatospikk
Magnifiaque
Z Zerre
Aktif Lora
@Hifaa
Minnosprenses
@memurhanim
@NilMeSeKer
@hanimpazari
Drderdimderin
@Musekkin
clara
@MssPARE
@Luina
@Kahve __Kokusu
tugcekb
i p e k
Hepimiz toplandik ne yapiyoruz milyonlarin yerine icermiscesinee kuraklik olacakmiscasina iciyoruz
2.200 litre + 1 demlik çayNiloyatospikk
Magnifiaque
Z Zerre
Aktif Lora
@Hifaa
Minnosprenses
@memurhanim
@NilMeSeKer
@hanimpazari
Drderdimderin
@Musekkin
clara
@MssPARE
@Luina
@Kahve __Kokusu
tugcekb
i p e k
Hepimiz toplandik ne yapiyoruz milyonlarin yerine icermiscesinee kuraklik olacakmiscasina iciyoruz
Bu gün 3lt tamamladım üstünde 1,5 saat yürüdümNiloyatospikk
Magnifiaque
Z Zerre
Aktif Lora
@Hifaa
Minnosprenses
@memurhanim
@NilMeSeKer
@hanimpazari
Drderdimderin
@Musekkin
clara
@MssPARE
@Luina
@Kahve __Kokusu
tugcekb
i p e k
15 bardak su içtimNiloyatospikk
Magnifiaque
Z Zerre
Aktif Lora
@Hifaa
Minnosprenses
@memurhanim
@NilMeSeKer
@hanimpazari
Drderdimderin
@Musekkin
clara
@MssPARE
@Luina
@Kahve __Kokusu
tugcekb
i p e k
Bende tuvalet oda arasi yurudum gun boyu spordan sayiliyormuBu gün 3lt tamamladım üstünde 1,5 saat yürüdüm
Ahahha sayılmazBende tuvalet oda arasi yurudum gun boyu spordan sayiliyormu
Deniycem limonla seftali aromali ictim begenmedimKız koymadinmi dediklerimi 2 yap bari
Ben de gercek mi göz yanilmasi mi bilmiyorum, selülitin küçüldüğünü gözlemledim az önce, inanamadim:)))Bugün kaz ayaklarima baktım psikolojik mi gerçek mi bilemedim ama azalmış sanki ya inşallah gerçektir
Bende tuvalet oda arasi yurudum gun boyu spordan sayiliyormu
Zorlasan 3 bardak daha içersin bence ne dersin ?11-12 bardakla günü kapatıyorum
Bence hepsi gerçek.Ben de gercek mi göz yanilmasi mi bilmiyorum, selülitin küçüldüğünü gözlemledim az önce, inanamadim:)))
Sular aşkına3 litreyi gectim bugun mutluyum ❤
Yarın sabah uyanır uyanmaz iki bardakla başla arkadaşım. Sen de 3 litre bitirenler kervanında olmalısın sensiz tadı yok sanki haİçiyoruz sonrası...İlk pet şişem bitti daha 2.yi içiyorum
Evet canım sayende ilerleticem inşallahSular aşkına❤
Yarın sabah uyanır uyanmaz iki bardakla başla arkadaşım. Sen de 3 litre bitirenler kervanında olmalısın sensiz tadı yok sanki ha
tarcin benimkinde bulandirmisti ya herkeste olmuyor diyordum oluyomus demek ki. limon deneyinya benim cok midem bulaniyor suya cubuk tarcin atmistim ondan olabilir mi ki
en iyisi normal sutarcin benimkinde bulandirmisti ya herkeste olmuyor diyordum oluyomus demek ki. limon deneyin