- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben şişmanım sev
64,5 diyorsun şişmanım diyon ben senden daha şişmanım bi kere64.5 kiloya indim aç kala kala.gene de fazla bana top gibiyimm.58 hedefimm.bakalım ne olacak?
Bence olacak.64.5 kiloya indim aç kala kala.gene de fazla bana top gibiyimm.58 hedefimm.bakalım ne olacak?
O zaman eksilme zamanı. Şu saatten sonra başka bir şey yemezsin de mi Emma?Üç haftadır artıdayım
Kaşar ekmek yemeyeyim mi?O zaman eksilme zamanı. Şu saatten sonra başka bir şey yemezsin de mi Emma?
Şimdiden doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu senelerin olsun pinacımBen çarşamba başlarım yarin dogum gunum pasta yiycez
Cok Teşekkürler canım ❤❤Şimdiden doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu senelerin olsun pinacım
kısayım amaaa.1.57 boya bildiğin top gibi oluyorum.resimlerde hele filden halliceyimm64,5 diyorsun şişmanım diyon ben senden daha şişmanım bi kere
No no noKaşar ekmek yemeyeyim mi?
Taze fasulye?
yesin be kızlar üzüldüm şimdi.fasulyede yenmez mi hemKaşar ekmek yemeyeyim mi?
Taze fasulye?
Bebusum ben sana fil göstereyim mi ben tam top oldumkısayım amaaa.1.57 boya bildiğin top gibi oluyorum.resimlerde hele filden halliceyimm
Bende armut şekliyim vallakısayım amaaa.1.57 boya bildiğin top gibi oluyorum.resimlerde hele filden halliceyimm
Ama açım kaşarlı börek ne olacak, yazık degil mi ona?No no no
Di mi o yesil bi kere, masumyesin be kızlar üzüldüm şimdi.fasulyede yenmez mi hem
Su içAma açım kaşarlı börek ne olacak, yazık degil mi ona?
Taze fasulye ye ama yanına mümkünse kaşar ekmek yeme kuzu. Yoksa sen kilo mu almak istiyorsunKaşar ekmek yemeyeyim mi?
Taze fasulye?
Bugün 1 litre anca icmisimdir.Su iç
Böreği ben yerim
Niye yaaaBugün 1 litre anca icmisimdir.
Zaten canım sıkkın, ağlıyorum ben şu an.
Ama yok depresif olmıcam!
en azından dürüstüz kilolu olup ta burda34 36 bedeniz demiyoruzBende armut şekliyim valla