- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Üstüne cikiyon kuzu çok gosterince söyle ters bir bakış attığın varya işte o ,Tartı mi o neydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üstüne cikiyon kuzu çok gosterince söyle ters bir bakış attığın varya işte o ,Tartı mi o neydi
Ahhh bal damlıyor ağzından kuzum ama ben yavaş veriyorum malesefBence o 800 gr da gitmiştir bu hafta
Ay ben unutmuşum. Şimdi tartıldım 53.300 geldim.. Ve çok hastayım. Fena grip oldum..clara
@Jou
Kahve __Kokusu
@MinnosPrenses
@ASSOSyal
Wilma11
@dut agaci
@Ahtapot Anne
@Mintimint
@Dediyy
@BereliPenguen
@H M
@Chocolita
@defne-28
i p e k
@MssPARE
yardm
Arkadaşlar tartildiniz mi ?
Bugün tartilma günü.
Geçmiş olsun. Dikkat et kendine nane limon +kekik çayı iç canim hemen toparlanirsin.Ay ben unutmuşum. Şimdi tartıldım 53.300 geldim.. Ve çok hastayım. Fena grip oldum..
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun. Dikkat et kendine nane limon +kekik çayı iç canim hemen toparlanirsin.
Özellikle limonata içmeni tavsiye ediyorum 2 güne cin gibi olursun
Ben su yerine kola içiyorumC ceycey0406
Simurgp
Neredesiniz su içiyor musunuz düzenli .
etiket yapmayı unutmuşum
Bir hafta oldu ben de tekrardan burda aktif olalı.
Cok geçmiş olsun herkes hasta bu ne AllahimAy ben unutmuşum. Şimdi tartıldım 53.300 geldim.. Ve çok hastayım. Fena grip oldum..
Mingim bendenKilom80,3
Sende mi hadi verelim kilocukları baksana herkes benden zayıf burdaMingim benden
Ben 8 ay once 62 kiloydum simdi 79 3Sende mi hadi verelim kilocukları baksana herkes benden zayıf burda
Bogazı tutamıyoruz pina Ben kaç aydır şu nalet 80 den kurtulamadım koruyorumuyum ne ama herşeyi yiyorum lop lopBen 8 ay once 62 kiloydum simdi 79 3
Ben su yerine kola içiyorum
Ben 8 ay once 62 kiloydum simdi 79 3
Burdan 4 kişi mezun oldu gitti çok da güzel kilo verdiler.Bogazı tutamıyoruz pina Ben kaç aydır şu nalet 80 den kurtulamadım koruyorumuyum ne ama herşeyi yiyorum lop lop
Menüyü yazıyormuyuz burada menü spor su şimdi 1,5 lt içtimBurdan 4 kişi mezun oldu gitti çok da güzel kilo verdiler.
Seni ve pınayi da mezun edersem çok mutlu olucam.
Her şeyi yaz kuzu zorunluluk yok ama özgürlük çok.Menüyü yazıyormuyuz burada menü spor su şimdi 1,5 lt içtim
Üç haftadır artıdayımCok kilolu olmadığımızdan yavaş gidiyor bence.
Az da olsa 100 gr bile gidiyor olması bence iyi bir şey
Gecmis olsun.Ay ben unutmuşum. Şimdi tartıldım 53.300 geldim.. Ve çok hastayım. Fena grip oldum..
selam nur.ben günde 2.5 litre içerim mutlaka.böbreklerimden birinde sorun var doktor tavsiyesi.ama zaten cilt için organların temizliği için herkes içmeli 2 litre en azC ceycey0406
Simurgp
Neredesiniz su içiyor musunuz düzenli .
etiket yapmayı unutmuşum
Bir hafta oldu ben de tekrardan burda aktif olalı.
ben şişmanım sevinnnnnSende mi hadi verelim kilocukları baksana herkes benden zayıf burda