- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Heyyyy maşallah kuzu sen üç lt iciyorsan, sen beni etiketle sevabına, su içecegim diye yirtmiyim kendimi buralarda .içmiyim diye etiketlemedin değil mi beni saf dışı bırakıcan ama şimdiye kadar çoktsn bitiridim 3lt
ahahaha etiketlerim canımHeyyyy maşallah kuzu sen üç lt iciyorsan, sen beni etiketle sevabına, su içecegim diye yirtmiyim kendimi buralarda .
kesinlikle3 fazla bence de 2 ic sen.
2'ye yaklasmak bile büyük olay benim icin
57 olmuşum ya nazarım değdi kendime
Kaçıdın önceden?57 olmuşum ya nazarım değdi kendime
Kız senin evün kaç metrekare?Dün gece 1 de başladım kuzu evin içinde yürümeye 10 bin adım atmışım nasıl oldu anlamadım yurumusum hiç dışarıya çıkacam diye bekleme
55 dimKaçıdın önceden?
Üzülme ya bi daha veririz, kilo vermek bizim işimiz biz bu işte ustayız
Veririz cidden.55 dim
HazırımVeririz cidden.
Hazır mısın?
Dikkat ediyoruz bugünden itibaren.Hazırım
İlk evde yürüdüğünü söylediğindeKız senin evün kaç metrekare?
O kadar adımı nerde atiyon sıkılmadan
Ben 5000 atsam kâfi, çoğu da fazla diyorlar, yorma bak kendini, bebeklisin zati.
Hımm tamam benim tanidik da öyle vermis inan ki, koridorda yürüyerekİlk evde yürüdüğünü söylediğindeASSOSyal ,ben de aynı soruyu sormuştum ona, senin evin kaç metre kare.
Leslie diye bir program var .olduğun yerde yürüyüş yapıyorsun kuzu ,ben gerçi sıkılıyorum aynı yerde yürümekten. mutfaktan yatak odasına uzun bir kolidor var git gel yürüyorumisteyince atiliyormus o adımlar, 7 kiloyu böyle verdim
Şişe edin kendineNe güzel ben ite kaka içmeye çalışıyorum
Heyyyy maşallah kuzu sen üç lt iciyorsan, sen beni etiketle sevabına, su içecegim diye yirtmiyim kendimi buralarda .
Ay tamam emmoşum
Su icengil seniii mâşâallah sağlıklı ol cicişAy tamam emmoşum
Kız ben küçücük odanın içinde dönüp 30 bin adım atmış insanım valla oluyoİlk evde yürüdüğünü söylediğindeASSOSyal ,ben de aynı soruyu sormuştum ona, senin evin kaç metre kare.
Leslie diye bir program var .olduğun yerde yürüyüş yapıyorsun kuzu ,ben gerçi sıkılıyorum aynı yerde yürümekten. mutfaktan yatak odasına uzun bir kolidor var git gel yürüyorumisteyince atiliyormus o adımlar, 7 kiloyu böyle verdim
Aşka geldim bu örneklerleKız ben küçücük odanın içinde dönüp 30 bin adım atmış insanım valla oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?