- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Var kuzum attım resmini sarı şişem var doldurup doldurup içtim bugünŞişe edin kendine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var kuzum attım resmini sarı şişem var doldurup doldurup içtim bugünŞişe edin kendine
Ben inandım kuzu oluyor sen clara yi inandırKız ben küçücük odanın içinde dönüp 30 bin adım atmış insanım valla oluyo
Ha bu senindi dogru, sabah görmüştüm :) napiyoruz, doldur bosalt yapıyoruz :)Var kuzum attım resmini sarı şişem var doldurup doldurup içtim bugün
Yoh yoh ben de inandim ve hatta gaza geldim, prg. İndirecegim yürüyüp adım sayacagım evde. Bi arkadas da öyle verdim demisti, hepinize inaniyorum.Ben inandım kuzu oluyor sen clara yi inandır
Yuru be emmoş kim tutar seni bak benim hırsımı kahvem bilirAşka geldim bu örneklerle
Diyet konusu üyeleri korksun benden
Bendeki hırsı görse inanır isteyince küçücük odada yuruyosun kosuyosunBen inandım kuzu oluyor sen clara yi inandır
Oluyor gercekten yeter ki iste, bende bu ara sıcaktan bıraktım yoksa süper gidiyorduYoh yoh ben de inandim ve hatta gaza geldim, prg. İndirecegim yürüyüp adım sayacagım evde. Bi arkadas da öyle verdim demisti, hepinize inaniyorum.
Sende yürü artık kuzum çok ara verdin garı sayfada rakip bulamiyomYuru be emmoş kim tutar seni bak benim hırsımı kahvem bilir
Bizim sayfaya etiket yapicam seni haftalık adım yarışması .orayı takibe al kuzu hergun yürüyüp oraya atıyoruz ne kadar yürüdüğümüzuYoh yoh ben de inandim ve hatta gaza geldim, prg. İndirecegim yürüyüp adım sayacagım evde. Bi arkadas da öyle verdim demisti, hepinize inaniyorum.
Dönüşüm muhteşem olmalıSende yürü artık kuzum çok ara verdin garı sayfada rakip bulamiyom
Olsun kuzu dön artıkDönüşüm muhteşem olmalı
Aynen öyle canımBen bardakla hayatta su içemeyenlerdenim illaki şişe olacak. Şişe olunca rahat oluyor içmek
Olur canım kalorisi düşük
Ben devam etmiyorum canım. Tatil bitince başlarım inşallahTartılıp durum bildirimi yapalım
Ben de iyi dikkat edecekken bazı kacamaklar yaptım ama büyük degil
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
H M
Cookiie
GeyikliGece
Meybuz
B baby girlL
Kahve __Kokusu
clara
Chocolita
Mintimint