Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana bu hafta karışmayın kuran olayım diyet yapmadımTartı günü
Kiloları veya artı eksi durumlarını alalim
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
H M
Cookiie
GeyikliGece
@Summer-girl
B baby girlL
Kahve __Kokusu
clara
Chocolita
Mintimint
@morpapatya_
BereliPenguen
Ahtapot Anne
i p e k
@MssPARE
@Jou
defne-28
❤
Tamamdır canısım, iyi ol da beybibana bu hafta karışmayın kuran olayım diyet yapmadım
ye vallah ben bayram boyu yedimAnneme geldim kizceler tartilamiyorum o yüzden. Annem de sağolsun en sevdiğim şeyleri yapıp yediriyor.
iyiyim bitanemTamamdır canısım, iyi ol da beybi
ben 1 kg almışımEn son buraya yazdığımda 60 kilo idim sanırım tam hatırlamıyorum. şuan güncel kilom 58.500. canım .
bu halimi çok sevdim verdikçe mutlu oluyorum
Annepte yaşayıp hele o köy yemeklerini yiyip bayramda kilo almamak mümkün olmaz di zaten kuzuuuu verirsin sen istedikten sonra lafımı olur bir kilonunben 1 kg almışım
Hiç dikkat etmedim saldım bayram boyu veririm inşallahAnnepte yaşayıp hele o köy yemeklerini yiyip bayramda kilo almamak mümkün olmaz di zaten kuzuuuu verirsin sen istedikten sonra lafımı olur bir kilonun
Bir hafta salıp bir kilo aydiysan şükret canimm ,Hiç dikkat etmedim saldım bayram boyu veririm inşallah
vermek için 2 haffta gidiyor ama ya kahvemBir hafta salıp bir kilo aydiysan şükret canimm ,
Bak kendin diyon askmm iki haftada gidiyorsa kontrolü elden bırakmican hiç değmez uğraşmaya diyip iticeksin yiyecekleri elinin tersiyle... Birde benim taktigim şu oldu bu dönem..vermek için 2 haffta gidiyor ama ya kahvem
annemde hep öyledir canım benim başladım bu gün tekrardanBak kendin diyon askmm iki haftada gidiyorsa kontrolü elden bırakmican hiç değmez uğraşmaya diyip iticeksin yiyecekleri elinin tersiyle... Birde benim taktigim şu oldu bu dönem..
peygamber efendimizin sözünü uyguluyorum miydemin üçte birini dolduruyorum yarı aç kalkıyorum sofradan hem sünnetmiş.hemde çok hafif hissediyorsun hiç hazımsızlık hissetmiyorsun canım benim
Ben de bunu yapmaya çalışıyom bacılar mideyi 3 e bölmek.Bak kendin diyon askmm iki haftada gidiyorsa kontrolü elden bırakmican hiç değmez uğraşmaya diyip iticeksin yiyecekleri elinin tersiyle... Birde benim taktigim şu oldu bu dönem..
peygamber efendimizin sözünü uyguluyorum miydemin üçte birini dolduruyorum yarı aç kalkıyorum sofradan hem sünnetmiş.hemde çok hafif hissediyorsun hiç hazımsızlık hissetmiyorsun canım benim
suya devam canımMinnosprenses
Catlak-kurabiye
H M
Cookiie
GeyikliGece
Meybuz
B baby girlL
Kahve __Kokusu
clara
Chocolita
Mintimint
Pembe Lotus
BereliPenguen
Ahtapot Anne
i p e k
defne-28
Suyu da çok içiyor muyuz hanimlar canlar
Sporlada desteklemek lazım kuzummm ben böyle verebildim Anna günde 10 bin adım senin komşuyla yürüyüşler nasıl gidiyorBen de bunu yapmaya çalışıyom bacılar mideyi 3 e bölmek.
Suda zayıfım yaaaa ne yaptimsa onu oturtamadimMinnosprenses
Catlak-kurabiye
H M
Cookiie
GeyikliGece
Meybuz
B baby girlL
Kahve __Kokusu
clara
Chocolita
Mintimint
Pembe Lotus