Kesintiye ugradiSporlada desteklemek lazım kuzummm ben böyle verebildim Anna günde 10 bin adım senin komşuyla yürüyüşler nasıl gidiyor
Dün gece 1 de başladım kuzu evin içinde yürümeye 10 bin adım atmışım nasıl oldu anlamadım yurumusum hiç dışarıya çıkacam diye beklemeKesintiye ugradi
Ama yalniz da olsa kizimla da olsa yürüyecem ins. karar verdim, sıcak dersem evde yuruyecem ins. atletcek
Ayarla bi düzen bacımSuda zayıfım yaaaa ne yaptimsa onu oturtamadim
Kızzz olmuyor zoraki içersen bir kaç gün içiyorum sonra unutuyorum ,anlamıyorum insanın hicmi su icesi gelmez hiç içmesem zoraki aramıyorum suAyarla bi düzen bacım
GünaydınMinnosprenses
Catlak-kurabiye
H M
Cookiie
GeyikliGece
@Assos32
B baby girlL
Kahve __Kokusu
clara
Chocolita
Mintimint
@Pembe Lotus
BereliPenguen
Ahtapot Anne
i p e k
defne-28
Suyu da çok içiyor muyuz hanimlar canlar
hareketsizsen olabilir canımGünaydın
Suyu bol bol iciyorum canım, hiç aksatmadim.
Bu aralar genelde tek öğün yiyorum ama yine de kilo almışım, aşırı sis hissediyorum kendimi zaten resmen kendi kendime ağır geliyorum.Bı insan az yiyip nasil kilo alabilir biri bana açıklasın bunu
StabilTartı günü
Kiloları veya artı eksi durumlarını alalim
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
H M
Cookiie
GeyikliGece
Summer-girl
B baby girlL
Kahve __Kokusu
clara
Chocolita
Mintimint
@morpapatya_
BereliPenguen
Ahtapot Anne
i p e k
MssPARE
Jou
defne-28
❤
3 fazla bence de 2 ic sen.3 litre imkansız geliyor bana. bildiğiniz içmeyi unutuyorum 1, 1.5 litre anca içiyorumdur
Bi gelemedim bağçeneBen çok şu içiyorum güneşin altında terliyorum yanıyorum eve geliyorum ver ALLAH su içiyorum
Doymak bilmiyorum
Bennn deli gibi
Ne güzel ben ite kaka içmeye çalışıyorumBennn deli gibi
Ben bardakla hayatta su içemeyenlerdenim illaki şişe olacak. Şişe olunca rahat oluyor içmekNe güzel ben ite kaka içmeye çalışıyorum
Aaaaaaaaa ben şok sen unutulur musun canım olsa olsa etiket olmamıştırhani ben
içmiyim diye etiketlemedin değil mi beni saf dışı bırakıcan ama şimdiye kadar çoktsn bitiridim 3ltAaaaaaaaa ben şok sen unutulur musun canım olsa olsa etiket olmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?