Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neeeeiiiiin tartılmadik@Niloyatospikk
Minnosprenses
@dut agaci
Catlak-kurabiye
H M
@Bal Perisi
@Minik Meleklerim
@morportakal
@athena
Meybuz
Summer-girl
@baby girlL
Kahve __Kokusu
clara
@Hale yada lale
@Chocolita
Mintimint
@Pembe Lotus
@morpapatya_
@BereliPenguen
@Ahtapot Anne
i p e k
@MssPARE
Jou
@defne-28
Günaydınnnnnlarrrr
Tartıldık mııı
Hadi bakalım sonuçları yazalım kutlama yapalım
Çok geçmiş olsun canımm düzelecek sıkma canını ameliyattan sonra şişlik yapabilir benim yakınımda oyleydi sonra düzeldi❤❤Ay ben aynıyım halbuki öyle yemekte yemedim ama ameliyat olduğumda nereden baksan 15 tane serum taktılar o mu şişirdi beni
Yok canım sıkmıyorum sağlıklı olalımda. Aklımda deli gibi yemekler gezmiyor o bile güzel. Gram gram gidecek inanıyorumÇok geçmiş olsun canımm düzelecek sıkma canını ameliyattan sonra şişlik yapabilir benim yakınımda oyleydi sonra düzeldi❤❤
Gitcek tabi kizzzYok canım sıkmıyorum sağlıklı olalımda. Aklımda deli gibi yemekler gezmiyor o bile güzel. Gram gram gidecek inanıyorum
Kaç kg fazlan var canımGitcek tabi kizzz
Bende 200 gram almışım
Ilac tedavilerden ignelerden kilo aldım canimm 81 kiloyumm ama popo ve basen den aliyorum buhafta regl haftam sanirim o şişliğinden kaynaklanıyorKaç kg fazlan var canım
Bende bi 10 kg versem iyi canım verecem ama zayıflayınca burnum yüzüme büyük duruyordu eeee burnumuda yaptırdım şimdi sıra zayıflamadaIlac tedavilerden ignelerden kilo aldım canimm 81 kiloyumm ama popo ve basen den aliyorum buhafta regl haftam sanirim o şişliğinden kaynaklanıyor
Bende bide bu hafta 10gun once hemen belli eder regl olcagimi cok sisigim cok davul gibi bugun karnim gecen hafta 1.5 kilo verdim buhafta bi durdu sa kiBende bi 10 kg versem iyi canım verecem ama zayıflayınca burnum yüzüme büyük duruyordu eeee burnumuda yaptırdım şimdi sıra zayıflamada
Canım bi çay bardağı kadar yeşil çay demle süzünce içine 1 sade soda,yarım limon ödem için şahane. Dr'um 1 ay boyunca kan sulandıran şeyleri yasakladı ondan ben yeşil çay içemiyorum. Şu 1 ay dolsa detox ve çaylara başlarım çok yardımcıBende bide bu hafta 10gun once hemen belli eder regl olcagimi cok sisigim cok davul gibi bugun karnim gecen hafta 1.5 kilo verdim buhafta bi durdu sa ki
Bende detox suyuyla basladim ondan verdimCanım bi çay bardağı kadar yeşil çay demle süzünce içine 1 sade soda,yarım limon ödem için şahane. Dr'um 1 ay boyunca kan sulandıran şeyleri yasakladı ondan ben yeşil çay içemiyorum. Şu 1 ay dolsa detox ve çaylara başlarım çok yardımcı
Fena sıcak
günaydın kurabiyem bu hafta harika sonuçla geldm 1900 kg ile düüne kadar bu şekide verip hedefe ulaşmak istiyorum
kendime inandım ve yaptım çok şükür teşekkür ederimHarikasiniz!
Vuhuu harikasın gülüm düğüne kadar hedefine ulaştırcam ben seniFena sıcak
günaydın kurabiyem bu hafta harika sonuçla geldm 1900 kg ile düüne kadar bu şekide verip hedefe ulaşmak istiyorum
Anaa neden gı kaçamak mı yaptın bakimSadece
- 100 gram efenim
Hee tamam canım reglin şişkinliği de vardır haftaya daha net belli olur pes etmek yok+100 gram bu hafta regli oldum arada çikolata kaçamaklar vardı.
Serumlardan olmuştur canım sıkma canını. Önümüzdeki haftalarda etkisi geçer pes etmiycez yaparız bizzAy ben aynıyım halbuki öyle yemekte yemedim ama ameliyat olduğumda nereden baksan 15 tane serum taktılar o mu şişirdi beni
Nidenn efendimNeeeeiiiiin tartılmadik
Jouuuu ne oldu geçen haftaki aşkına azmineGitcek tabi kizzz
Bende 200 gram almışım
-800 gram harikasın canım aynen devam
Sanırım bu haftanın birincisi sensin kuzum dur bakalım diğer sonuçlara da bakaljmkendime inandım ve yaptım çok şükür teşekkür ederim
ooooo nurum hoş geldin nerelerdesin sen bakimZayiflamak isteyen annesinin evine gitmesin arkadaş bu ne ya irda tartı da yoktu zaten 1 hafta da 1 kg almak da nedir