- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Hayatında unutamayacağı bir babalar günü olmuşturEvet o kadar mutlu oldu şaşırdı ki tansiyonu yükseldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayatında unutamayacağı bir babalar günü olmuşturEvet o kadar mutlu oldu şaşırdı ki tansiyonu yükseldi
Tam gaz devam
Gündüz piknikteydim fazla yedim ceza verdim kendime yemedim canımKesmez bence daha çok acıtırabilir şuan seni. Akşam yemeği yemedin mi kuzum
Tamam canım benim. Aynen bazen rakamlar sinir bozucu oluyor ama vücudun sıkılaşması daha güzel bence. Bende zaten artık tartı odaklı gitmiyorum mezura daha önemli benim içinAyy maşallah eksiler süper Ben bir süre tartılmamaya karar verdim. Bugün de hiç kaçamaksız geçti çok şükür. Ama sürekli tartıya çıkınca saçma saçma şeyler düşünüyorum. Görüntüye odaklanmaya karar verdim biraz. Üç gündür sıfır kaçamak, bol su, yeşil çay ve yürüyüşle geçti. Karnım bayağı düzleşti, alyansın büyük gelmesinden bayağı ödem attığımı görüyorum. Tartılmadan devam edeceğim biraz
Bende seni bi kez daha etiketlicektimTam gaz devam
Hahah kız o cezalar çok fena oluyor ya bende Bi ara yaptım 2 kilo verdiğim hafta. Sonra baktım olmuyor daha fazla yürüyüş yaparak spor dakikasını uzatarak cezalandırmaya karar verdimGündüz piknikteydim fazla yedim ceza verdim kendime yemedim canım
Telefondaydım canım şimdi gördümBende seni bi kez daha etiketlicektim
Nasıl yapıyosunuz bu kadar su içmeyi bende içtiğini zanneden ama su içemeyenlerdenimEn önemlisi = 2-3 litre arasi su
Sağlıklı beslenme
Fit olma
Spor ve dans
Sohbet dostluk ve destek
Bugün öyle boş bir gunumdeyim ki ne Spor ne başka birşey yapmak istemiyor canım namazı kılıp devrilicem büyük ihtimal canımHahah kız o cezalar çok fena oluyor ya bende Bi ara yaptım 2 kilo verdiğim hafta. Sonra baktım olmuyor daha fazla yürüyüş yaparak spor dakikasını uzatarak cezalandırmaya karar verdim
Su şişesi yanında olsun, mutfağa gidip bardakla az içiliyor.Nasıl yapıyosunuz bu kadar su içmeyi bende içtiğini zanneden ama su içemeyenlerdenim
Ayyyy Harika@Niloyatospikk
Minnosprenses
Migrenben
Catlak-kurabiye
H M
@Mimariye
@Minik Meleklerim
@morportakal
@renksizgokkusagi
ASSOSyal
@Assos32
Summer-girl
B baby girlL
Kahve __Kokusu
clara
@Hale yada lale
@Chocolita
@Mintimint
@Pembe Lotus
@morpapatya_
@BereliPenguen
@Ahtapot Anne
@N u r
@MssPARE
@Jou
defne-28
Eki Görüntüle 2876495
Haftanın birincisi Kahve __Kokusu oluyor
Tebrik ederim kahvem harikasın
Bu gece havai fişekleri senin için ateşliyoruz
Tebrikkkleeeer@Niloyatospikk
Minnosprenses
Migrenben
Catlak-kurabiye
H M
@Mimariye
@Minik Meleklerim
@morportakal
@renksizgokkusagi
ASSOSyal
@Assos32
Summer-girl
B baby girlL
Kahve __Kokusu
clara
@Hale yada lale
@Chocolita
@Mintimint
@Pembe Lotus
@morpapatya_
@BereliPenguen
@Ahtapot Anne
@N u r
@MssPARE
@Jou
defne-28
Eki Görüntüle 2876495
Haftanın birincisi Kahve __Kokusu oluyor
Tebrik ederim kahvem harikasın
Bu gece havai fişekleri senin için ateşliyoruz
Teşekkür ederim canım
Bende hemen bir su şişesi değilde 3 litrelik bir bidon ediniyim önce sonra da tavsiyelerinizi uygulamaya başlıyım teşekkür ederim önerileriniz için inşallah uygulayabilirimSu şişesi yanında olsun, mutfağa gidip bardakla az içiliyor.
Bir de kendine kurallar koy. Kahvaltıdan önce iki bardak, gün içinde iş yaparken azıcık bile terlediğini fark edersen aklına hemen su içmek gelsin, çay kahve içtikten sonra mutlaka iki bardak çünkü onlar idrar söktürücü.
Bir de bir şeyler izlerken şişen yanında olsun, az az ama sürekli su iç. Çünkü birden içilen sudansa yavaş yavaş içilen su daha faydalıymış.
Ben bunlara dikkat ediyorum, 3 litreyi geçiyor
Yok canım küçük şişe olsun yanında sürekli dursunBende hemen bir su şişesi değilde 3 litrelik bir bidon ediniyim önce sonra da tavsiyelerinizi uygulamaya başlıyım teşekkür ederim önerileriniz için inşallah uygulayabilirim
6 yıllık canımKac yillik evlisiniz?
6 yıllık canım
Amin canım teşekkür ederimDaim olsun canim. Cok sempatiksiniz.
Yok canım küçük şişe olsun yanında sürekli dursun