- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
SüperrBen de -300 g. Su an 77.5 kiloyum. Hedefim uzun vadede 70 e inmek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SüperrBen de -300 g. Su an 77.5 kiloyum. Hedefim uzun vadede 70 e inmek.
Benim baskül de sabah kafayı yedi her zaman tartıldığım noktada 700 gram vermiş gösterdi. Az öteye koydum 200 gramİnşallah canım pes etmek yok tabiki
Hahaa seni çok iyi anlıyorum bende annemlere gittiğimde bütün konsantrem bozuluyor ve kendi baskülüm olmadan asla
Canım ben o konuda takıntılıyım tek bir baskül, hep aynı noktada ,sabah aç ve wc işini hallettikten sonra sadece iç çamaşırlarıyla tartılırım hep baikasına göre çin işkencesi gibi görünebilir ama ben zorsunmuyorumBenim baskül de sabah kafayı yedi her zaman tartıldığım noktada 700 gram vermiş gösterdi. Az öteye koydum 200 gram
Biraz daha öteye koydum 1 kilo 200 gram almış gösterdi daha fazla nokta değiştirmeye korktum
Zaten en doğru kilo o şekilde bende aç tartılırım ama kim çıkaracak üstünü üşenirimCanım ben o konuda takıntılıyım tek bir baskül, hep aynı noktada ,sabah aç ve wc işini hallettikten sonra sadece iç çamaşırlarıyla tartılırım hep baikasına göre çin işkencesi gibi görünebilir ama ben zorsunmuyorum
Bu haftanın birincisi minnosum oldu sanırım Minnosprenses tebrikler tebrikler tebrikler
O zaman danssssssss
MssPARE bilmem anlatabildim mi
Bak hele bakNeyi he ne kime ne zaman hangisi aaaa hımmm
MssPARE
Benim için çok özel bu şarkı baktım Kocim bey ilanı aşk etmiyor bu şarkıyı gönderip dürtüyordum ama sonuç yine ilan etmemişti
Hahah tamam bi daha kimseyi dürtmeyim ben bu şarkı ile,Aynı sonuç benim icin de gecerli olmasın
Hayatım bugün ikindi vakti tartıldım kafama takıldı minnosla konuştuktan sonra bizim bu evde baskül yok komşuda tartıldım kışın alırım ben kilo yazın gider bahçe işi başladığından bu yana 6 kilo vermişim yani iki ay diyelim aslında tam dikkat etsem daha çok veririm ama benim boy uzun birazda kendimi bunla kandırıyorumHahah tamam bi daha kimseyi dürtmeyim ben bu şarkı ile,
Ayyy evetttt sonunda ben olabildimmmm  bilmem anlatabildim mi Kahve __KokusuBu haftanın birincisi minnosum oldu sanırım Minnosprenses tebrikler tebrikler tebrikler
O zaman danssssssss
MssPARE bilmem anlatabildim mi
Senide ben kandırıcam ekip işi çalışalımHayatım bugün ikindi vakti tartıldım kafama takıldı minnosla konuştuktan sonra bizim bu evde baskül yok komşuda tartıldım kışın alırım ben kilo yazın gider bahçe işi başladığından bu yana 6 kilo vermişim yani iki ay diyelim aslında tam dikkat etsem daha çok veririm ama benim boy uzun birazda kendimi bunla kandırıyorum
Nasil olucak eminmisin beni ekibe almayaSenide ben kandırıcam ekip işi çalışalım
Tabiki de canım çok kolay verirsinNasil olucak eminmisin beni ekibe almaya
Oo maşallah maşallah canımHayatım bugün ikindi vakti tartıldım kafama takıldı minnosla konuştuktan sonra bizim bu evde baskül yok komşuda tartıldım kışın alırım ben kilo yazın gider bahçe işi başladığından bu yana 6 kilo vermişim yani iki ay diyelim aslında tam dikkat etsem daha çok veririm ama benim boy uzun birazda kendimi bunla kandırıyorum
Nasil olucak eminmisin beni ekibe almaya
Minnosu bilmem de ben çok emin değilim tam tersi bu defa minnos da karışık kızartmalara takılırmışTabiki de canım çok kolay verirsin
Minnoş bana katılırmışMinnosu bilmem de ben çok emin değilim tam tersi bu defa minnos da karışık kızartmalara takılırmış
Bende ondan korkuyorumMinnoş bana katılırmış