• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2,5 litre su

Arkadaşlar geldim ama bu topikte pek aktif olamicam üzgünüm demeye geldim.
İsteyen devam ettirsin.
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye istersen senin olsun kuzum burası istediğin gibi yönet olur mu🙈🙈🙈
Anaa neden kızzz🥺🥺😳
Ben alamam canım sen gelene kadar idare edeyim dedim 😍 hatta ben hedefime ulaştım mezun oldum bu hafta 🤭🤭
Yine dikkatli beslenip sporuma yürüyüşümw dikkat edip bu kiloyu korumam lazım tabi😍😍🥰

Halen 59'um catlagim.
Halbuki bu ara streslenince yiyorum da..
Cikmiyorum sukur yukari.

Vuhuu 🥳🥳🥳 harikasın gülüm düğüne kadar hedefine ulaştırcam ben seni🤭🤭

Anaa neden gı🤔 kaçamak mı yaptın bakim

Hee tamam canım reglin şişkinliği de vardır haftaya daha net belli olur 🥰 pes etmek yok 🥳🥳

Serumlardan olmuştur canım sıkma canını. Önümüzdeki haftalarda etkisi geçer 🥰 pes etmiycez yaparız bizz🥳🥳

Nidenn efendim 🤣🤣

Jouuuu ne oldu geçen haftaki aşkına azmine 😱😱😱

-800 gram harikasın canım 🥳🥳🥳aynen devam🥰🥰
kubişimmm :( sanırım regli olcam olcağım zaman böyle fırlıyo benimki karnımda şiş

Serumlardan olmuştur canım sıkma canını. Önümüzdeki haftalarda etkisi geçer 🥰 pes etmiycez yaparız bizz🥳🥳
İnşallah canım pes etmek yok tabiki👍
Zayiflamak isteyen annesinin evine gitmesin arkadaş bu ne ya irda tartı da yoktu zaten 1 hafta da 1 kg almak da nedir 🙈🤯😱
Hahaa seni çok iyi anlıyorum bende annemlere gittiğimde bütün konsantrem bozuluyor ve kendi baskülüm olmadan asla😂

Back