- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Hahah ana evi diye Bi tabir varZayiflamak isteyen annesinin evine gitmesin arkadaş bu ne ya irda tartı da yoktu zaten 1 hafta da 1 kg almak da nedir
Hoşgeldin bu arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahah ana evi diye Bi tabir varZayiflamak isteyen annesinin evine gitmesin arkadaş bu ne ya irda tartı da yoktu zaten 1 hafta da 1 kg almak da nedir
kurabiyem ben regl olucam şişkinlikte vardır mutlaka bu hafta çok iyiydim aynı devam ediyorum kendime güveniyorum teşekkür ederim desteğin içinSanırım bu haftanın birincisi sensin kuzum dur bakalım diğer sonuçlara da bakaljm
aaaaaaaaa neden kiArkadaşlar geldim ama bu topikte pek aktif olamicam üzgünüm demeye geldim.
İsteyen devam ettirsin.
Catlak-kurabiye istersen senin olsun kuzum burası istediğin gibi yönet olur mu
Hoş buldum canımooooo nurum hoş geldin nerelerdesin sen bakim
nasılsın canımHoş buldum canım
Anaa neden kızzzArkadaşlar geldim ama bu topikte pek aktif olamicam üzgünüm demeye geldim.
İsteyen devam ettirsin.
Catlak-kurabiye istersen senin olsun kuzum burası istediğin gibi yönet olur mu
Ne demek canım benim başarırız biz bu işikurabiyem ben regl olucam şişkinlikte vardır mutlaka bu hafta çok iyiydim aynı devam ediyorum kendime güveniyorum teşekkür ederim desteğin için
inşallah bitanemNe demek canım benim başarırız biz bu işi
Halen 59'um catlagim.@Niloyatospikk
Minnosprenses
@dut agaci
Catlak-kurabiye
@H M
@Bal Perisi
@Minik Meleklerim
@morportakal
athena
@Assos32
@Summer-girl
@baby girlL
@Kahve __Kokusu
clara
@Hale yada lale
@Chocolita
Mintimint
@Pembe Lotus
@morpapatya_
@BereliPenguen
Ahtapot Anne
i p e k
@MssPARE
Jou
@defne-28
Günaydınnnnnlarrrr
Tartıldık mııı
Hadi bakalım sonuçları yazalım kutlama yapalım
Süper valla canım bende istediğim kiloya ulaştım inşallah korumasını beceririmHalen 59'um catlagim.
Halbuki bu ara streslenince yiyorum da..
Cikmiyorum sukur yukari.
peki canım bizi sensiz bırakma
kubişimmm sanırım regli olcam olcağım zaman böyle fırlıyo benimki karnımda şişVuhuu harikasın gülüm düğüne kadar hedefine ulaştırcam ben seni
Anaa neden gı kaçamak mı yaptın bakim
Hee tamam canım reglin şişkinliği de vardır haftaya daha net belli olur pes etmek yok
Serumlardan olmuştur canım sıkma canını. Önümüzdeki haftalarda etkisi geçer pes etmiycez yaparız bizz
Nidenn efendim
Jouuuu ne oldu geçen haftaki aşkına azmine
-800 gram harikasın canım aynen devam
Hee ondan o zaman canım benim. Üzülmek yok hele regl bitsin gider kilolalarkubişimmm sanırım regli olcam olcağım zaman böyle fırlıyo benimki karnımda şiş
evett oyüzden diyetimi bozmuyorum regl bittimi daha iyi düzene giriyorrHee ondan o zaman canım benim. Üzülmek yok hele regl bitsin gider kilolalar
Kk'ya gircen mi peki?
İnşallah canım pes etmek yok tabikiSerumlardan olmuştur canım sıkma canını. Önümüzdeki haftalarda etkisi geçer pes etmiycez yaparız bizz
Hahaa seni çok iyi anlıyorum bende annemlere gittiğimde bütün konsantrem bozuluyor ve kendi baskülüm olmadan aslaZayiflamak isteyen annesinin evine gitmesin arkadaş bu ne ya irda tartı da yoktu zaten 1 hafta da 1 kg almak da nedir