- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yazdıydım beybi
Tamam canım görmemişimBen yazdıydım beybi
Ben 500 gram vermistim.
Mintimint 1. sanirsam, babygirl'ü bilmiyorum, forumu okumadim daha.
Ben mi ben şeeeyyy
oleyyyyyyyyy tam açlıktan kazınan karnımı istemediğim yiyeceklerle doldurmaya giderken, gelen bildirim zamanlama harika canımNiloyatospikk
Minnosprenses
Migrenben
Catlak-kurabiye
H M
Cookiie
Tenceresiz kaldim anne
GeyikliGece
@renksizgokkusagi
ASSOSyal
Meybuz
Summer-girl
B baby girlL
Kahve __Kokusu
clara
H Hale yada lale
Chocolita
Mintimint
Pembe Lotus
M morpapatya_
BereliPenguen
Ahtapot Anne
i p e k
MssPARE
Jou
defne-28
Eki Görüntüle 2876495
Haftanın birincisi Kahve __Kokusu oluyor
Tebrik ederim kahvem harikasın
Bu gece havai fişekleri senin için ateşliyoruz
Ahahahha alın size taktik . Doğum günü yıl dönümü ne varsa yakında kullanınBabalar gununde aldigi hediyeyle akillara kazindi Migrenben .
Yuppii tam zamanında yetiştim o zamanoleyyyyyyyyy tam açlıktan kazınan karnımı istemediğim yiyeceklerle doldurmaya giderken, gelen bildirim zamanlama harika canım
Babalar gununde aldigi hediyeyle akillara kazindi Migrenben .
Neydi kızAhahahha alın size taktik . Doğum günü yıl dönümü ne varsa yakında kullanın
Mutfak masasıNeydi kız
Açlığımi meyveyle kesmeye çalışıyorum kesermi kuzuYuppii tam zamanında yetiştim o zaman
Domates biber patlıcaaağnEvet Sennn i p e k yok diye salmak yok diyete spora devam
Hahaha kociue mi hediye o şimdi hııı evet en büyük hayalidir kesinMutfak masası
Evet o kadar mutlu oldu şaşırdı ki tansiyonu yükseldiHahaha kociue mi hediye o şimdi hııı evet en büyük hayalidir kesin
Kesmez bence daha çok acıtırabilir şuan seni. Akşam yemeği yemedin mi kuzumAçlığımi meyveyle kesmeye çalışıyorum kesermi kuzu
Evet o kadar mutlu oldu şaşırdı ki tansiyonu yükseldi