- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Tmm canım bakayım çok sağol hirsimdan herşeyi yapabilirim şuan20 dakikalık çok iyi. Arkada sarı tişörtlü kız var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tmm canım bakayım çok sağol hirsimdan herşeyi yapabilirim şuan20 dakikalık çok iyi. Arkada sarı tişörtlü kız var
Valla ben rastgele açıyorum ya onu seç beğen açIki haftadır yürümüyorum zaten kurbiş leslienin hangi videosu ,bir sürü video var
Tamam canım zaten bildirim yapmayanlar var yarın hepsine bakarım inşallahanana ben tartılmayı unuttum yaa Ama iyi gidiyorum. Hatta saat 17.00 itibariyle yeme işini bitirdim
Yine mi başladı canım atak anksiyete arada beni de yokluyor nalet şeyTartilmayi unuttum iyi mi
Daha önemli islerim vardi sabah sabah, panik atağı gecirmek gibi, kaygı anksiyete krizlerine girmek gibi......
Yarın aç karna tartilayim ins.
Beni de merdaneyle bekle tamam mı kaçamak yapmadım bugün ama içimde bir poşet abur cubur alıp yeme isteği varTamam hadi bakalım bırakmak yok haftaya elimde merdane bekliycem
Tamam canım onu indirebilirsin güzel o ısınarak başlatılıyor sonra yavaş yavaş soğuma yapıyorEvde internetim yok o yüzden telefona indirmem lazım kurbisim
Hahaha o içine söyle merdaneyle bekliyorum bakBeni de merdaneyle bekle tamam mı kaçamak yapmadım bugün ama içimde bir poşet abur cubur alıp yeme isteği var
Indirdim iki tanesiniTamam canım onu indirebilirsin güzel o ısınarak başlatılıyor sonra yavaş yavaş soğuma yapıyor
Kendine iyi bak, yürümek istiyorsan yürü, spor ne istiyorsan onu yap, kendini koyverme, benim gibi kafaya taktıkların varsa, sal gitsin esasinda.Şuan hirsimdan yürüyorum canım, inanılmaz kızgınım. Detoksada başladım geçmiş olsun canım antidepresan kilo aldiriyo haberin olsun 3 yılı geçti kullaniyorum
Nazar mı oluyor, havadan mı oluyor bilmem...Yine mi başladı canım atak anksiyete arada beni de yokluyor nalet şey
Bırakmayın ca dert etme canım o zaman sonunda geçici bir durum ilaçlarını bitirince normale dönersin canımEvet aldiriyo, onlar yüzünden ben kilo aldim zaten kahvem. Banada etkisi kilo
Takmamayi öğrencen ne yazık ki canım başka çaresi yok, eşimin sulalesine gireli 4 yıl oldu korku panik atak nedir bilmezken dibine Kadar yaşadım . soğuk soğuk terler titremeler kalp carpintilari aciller çok sevdiğim arabayı 2 yıl kullanamadım panik ataktan. sonunda yendim ama kendi irademle herkeze lafımı yapıştırıp geçiyorum atmıyorum içimeMaalesef, yeni teşhis aldim.
Stresler tetikliyor. Akraba icinde olaylar olaylar olmuş daa.... Olan bana oldu. Onlara
Canım 6 gün önce burun ameliyatı oldum pek girip yazamıyorum ama ben 1.100 vermişimNiloyatospikk
Minnosprenses
@dut agaci
Catlak-kurabiye
@H M
@Mimariye
@Minik Meleklerim
@morportakal
@renksizgokkusagi
ASSOSyal
@Assos32
@Summer-girl
@baby girlL
Kahve __Kokusu
clara
@Hale yada lale
@Chocolita
Mintimint
@Pembe Lotus
@morpapatya_
@BereliPenguen
@Ahtapot Anne
@N u r
@MssPARE
@Jou
@defne-28
Günaydınnnnnlarrrr kızlar etiket yapmaya geç kaldım ama umarım tartılmışınızdır
Hadi bakalım bu haftanın birincisi kim olacak
Haftaya çok güzel bir başlangıç yapan Minnosprenses mi
Yoksa başka sürpriz mi var
Bekliyorum sonuçları
bitanem yürüşle çok güzelde verirsin tekrar kg kaç normaldeŞuan hirsimdan yürüyorum canım, inanılmaz kızgınım. Detoksada başladım geçmiş olsun canım antidepresan kilo aldiriyo haberin olsun 3 yılı geçti kullaniyorum
Harikasın canım benim,Takmamayi öğrencen ne yazık ki canım başka çaresi yok, eşimin sulalesine gireli 4 yıl oldu korku panik atak nedir bilmezken dibine Kadar yaşadım . soğuk soğuk terler titremeler kalp carpintilari aciller çok sevdiğim arabayı 2 yıl kullanamadım panik ataktan. sonunda yendim ama kendi irademle herkeze lafımı yapıştırıp geçiyorum atmıyorum içime
Babam panik sebebiyle araba kullanamıyor biliyor musun.Takmamayi öğrencen ne yazık ki canım başka çaresi yok, eşimin sulalesine gireli 4 yıl oldu korku panik atak nedir bilmezken dibine Kadar yaşadım . soğuk soğuk terler titremeler kalp carpintilari aciller çok sevdiğim arabayı 2 yıl kullanamadım panik ataktan. sonunda yendim ama kendi irademle herkeze lafımı yapıştırıp geçiyorum atmıyorum içime
Geçmiş olsun canım benimCanım 6 gün önce burun ameliyatı oldum pek girip yazamıyorum ama ben 1.100 vermişim
SüperGeçen hafta 500 gr. vermişim