- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gider o bu hafta bırakma kendini tospiğimBitti canım evdeyim 750 ila 1 gr arası almış bulunmaktayımtam buğday ekmeğimi alayım hemen diyete beni sıkı tutun bırakmayın
Gitmez mi hemen zaten gramla verip kiloyla geliyor mübarek ne de zor verdim o 2 kiloyugider o bu hafta bırakma kendini tospiğim
Inanılmaz sinirliyim suan kendimeMoralini bozma canim benim,
Geçecek, değerler değişecek.
Biz kilo verecegiz birlikten kuvvet doğar
Evet aldiriyo, onlar yüzünden ben kilo aldim zaten kahvem. Banada etkisi kiloKuzu senin panik atak hapları kilo aldıran cinsten mı acaba. benim öyleydi bir donem kullandım yemesem de sisiyordum meğerse yan etkisi kilo yapıyormuş
Yememem gereken şeyler yedim, börek yarışmasına katılırsan azda olsa yedimbeslenme şeklini değiştir canım vucüdün alışmış olabilir
bend yedim ne yalan söylüyüm canımYememem gereken şeyler yedim, börek yarışmasına katılırsan azda olsa yedim
700 gr olarak bana geri döndü canım bildiğin sinir oldum kendime almak o kadar kolay ki ama gitmiyo açta dursan gitmiyobend yedim ne yalan söylüyüm canım
evet canım almak kolay vermek iki kat zor spor yap biraz istersen700 gr olarak bana geri döndü canım bildiğin sinir oldum kendime almak o kadar kolay ki ama gitmiyo açta dursan gitmiyo
Yürüyüşe yuklenicem bu hafta bırakmıştım biraz fire versen hemen belli ediyo kendinie
evet canım almak kolay vermek iki kat zor spor yap biraz istersen
yağ oluyor hemen bende öyleyim canımYürüyüşe yuklenicem bu hafta bırakmıştım biraz fire versen hemen belli ediyo kendini
Çok gıcık yaa kilo almak isteyip alamayan insanlar var ya nasıl özeniyorum bilsen. isteyip alamamak ne güzel yaaayağ oluyor hemen bende öyleyim canım
Maalesef, yeni teşhis aldim.Sende de mi panik atak var
İyiyim şükür. Sag ol can.iyi misin
Önceki hafta mı öyleydim ben... Baya kızdım kendime, sonraki hafta sıkı yapıp iyi vermiştim.Inanılmaz sinirliyim suan kendime
Şuan hirsimdan yürüyorum canım, inanılmaz kızgınım. Detoksada başladım geçmiş olsun canım antidepresan kilo aldiriyo haberin olsun 3 yılı geçti kullaniyorumÖnceki hafta mı öyleydim ben... Baya kızdım kendime, sonraki hafta sıkı yapıp iyi vermiştim.
Sakinlesmeye çalış canım, daha iyi olacak de
Iki haftadır yürümüyorum zaten kurbiş leslienin hangi videosu ,bir sürü video varASSOSyal bitanem stres yapma yürüyüşü bırakmıştın bu hafta ondan olmuştur. Haftaya daha güzel olacak inşallah
Leslie de yap o sıkmıyor o kadar fazla
anana ben tartılmayı unuttum yaa Ama iyi gidiyorum. Hatta saat 17.00 itibariyle yeme işini bitirdimNiloyatospikk
Minnosprenses
@dut agaci
Catlak-kurabiye
@H M
@Mimariye
@Minik Meleklerim
@morportakal
@renksizgokkusagi
ASSOSyal
@Assos32
@Summer-girl
B baby girlL
@Kahve __Kokusu
clara
@Hale yada lale
@Chocolita
@Mintimint
@Pembe Lotus
@morpapatya_
@BereliPenguen
@Ahtapot Anne
@N u r
@MssPARE
@Jou
@defne-28
Günaydınnnnnlarrrr kızlar etiket yapmaya geç kaldım ama umarım tartılmışınızdır
Hadi bakalım bu haftanın birincisi kim olacak
Haftaya çok güzel bir başlangıç yapan Minnosprenses mi
Yoksa başka sürpriz mi var
Bekliyorum sonuçları
20 dakikalık çok iyi. Arkada sarı tişörtlü kız varIki haftadır yürümüyorum zaten kurbiş leslienin hangi videosu ,bir sürü video var