- 20 Eylül 2013
- 7.440
- 16.226
- 41
Güzel şehir.Günde 5 litre içiyorum net emziren anne olmak bu demek beni de alın benide alınnn. Bu arada Gaziantepte oturuyorum ben beğenmenize sevindim
Güzel fotoğraflar cekmistim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel şehir.Günde 5 litre içiyorum net emziren anne olmak bu demek beni de alın benide alınnn. Bu arada Gaziantepte oturuyorum ben beğenmenize sevindim
Emzirirken bile su içmeyen bi anneydim.Günde 5 litre içiyorum net emziren anne olmak bu demek beni de alın benide alınnn. Bu arada Gaziantepte oturuyorum ben beğenmenize sevindim
huhuuuuuuuu antepli merhaba hemşooooGünde 5 litre içiyorum net emziren anne olmak bu demek beni de alın benide alınnn. Bu arada Gaziantepte oturuyorum ben beğenmenize sevindim
Merhaba hemşocumhuhuuuuuuuu antepli merhaba hemşoooo
nereden antebinMerhaba hemşocum
Nizip sen ?nereden antebin
ben merkezdeyim uzakmışızNizip sen ?
Merkeze ayda bir falan geliyorum oda büyük ihtimalle kavgayla dönüş oluyor. ,ben merkezdeyim uzakmışız
Aaa neden kiMerkeze ayda bir falan geliyorum oda büyük ihtimalle kavgayla dönüş oluyor. ,
Eşimle sorunlarım var,çok sınırlı biri kendisi. Hastaneye geliyoruz en ufak birşeye kızıyor gidiyoruz diyor muayene olmuyor. O kadar yolu geri gidiyoruz.Aaa neden ki
allah yardıncın olsun yaa ah ah bu erkekler tuhaflar yaEşimle sorunlarım var,çok sınırlı biri kendisi. Hastaneye geliyoruz en ufak birşeye kızıyor gidiyoruz diyor muayene olmuyor. O kadar yolu geri gidiyoruz.
Noldu gı diyeti mi kırdın
5 litre miGünde 5 litre içiyorum net emziren anne olmak bu demek beni de alın benide alınnn. Bu arada Gaziantepte oturuyorum ben beğenmenize sevindim
Evet hemen hemen o kadar.Noldu gı diyeti mi kırdın
5 litre mi
Maşallah vallaEvet hemen hemen o kadar.
yok canım kırmadımNoldu gı diyeti mi kırdın
5 litre mi
Eşimle sorunlarım var,çok sınırlı biri kendisi. Hastaneye geliyoruz en ufak birşeye kızıyor gidiyoruz diyor muayene olmuyor. O kadar yolu geri gidiyoruz.
Süper o halde kız dün deli gibi spor yaptım dedim ya 300 gram gitmiş nası mutlu oldumyok canım kırmadım
vayyyyy harikasın yaaaaaaaaSüper o halde kız dün deli gibi spor yaptım dedim ya 300 gram gitmiş nası mutlu oldum
İnşallah aynı azimle haftayı tamamlarımvayyyyy harikasın yaaaaaaaa