- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Valla acayip mutlu oldum hatta dün de tartıldım bu civarda çıkmıştı yani ciddi ciddi vermişimDüşman çatlatırsin kız ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla acayip mutlu oldum hatta dün de tartıldım bu civarda çıkmıştı yani ciddi ciddi vermişimDüşman çatlatırsin kız ❤
bir tatlı kaşığı yağla pişirirsen uygun canımYağda yumurtayı özlemişim, agzima tadı geldi birden, uygun mudur Hocam? Cocuga yapıcem de i p e k
Gunaydin grubun tum azimli kadinlarina!
Gecen hafta 54,7 idim, bugun 54,5.
200 gram vermisim ve sevindim gercekten. Yediklerime dikkat ettim ama spor ve suyu ihmal ettim maalesef.
Onumuzdeki hafta 1 kg vermek istiyorum.
Olacak, olacak.
Tenkü babybir tatlı kaşığı yağla pişirirsen uygun canım
rica ederim bende dün ilk defa yağda yaptım özlemişim bendeTenkü baby
Ye kuzum sadece ekmek konusunda dikkat etYağda yumurtayı özlemişim, agzima tadı geldi birden, uygun mudur Hocam? Cocuga yapıcem de i p e k
ben dün azıcık yedim ekmek ama mangal yapmıştık annem ekmeğe srünce dedim bir parça yiyim severimYe kuzum sadece ekmek konusunda dikkat et
❤❤❤Günaydın kızlar acayip mutluyum
i p e k canım geçen hafta sadece 300 gr vermiştim ya bak bu haftakine tamm
2 kilo 200 gram gitmiş
Aslında o hafta demiştim adet döneminin şişliği var tam belli edemedim kaç kilo verdiğimi. Bu hafta o şişlikte gitti.
62.6 ile başladım diyete
2 hafta sonra yani bu sabah 60.1 olmuşum
Az da olsa gidiyor ya önemli olan buSelam kızlar napiyosunuz nasıl gidiyor
Benden 200 gram daha gitmiş. Gram gram gidiyor, biraz üzülüyorum... Neyse inşallah kalıcı olur gidişi
❤❤❤i p e k
Canım şu an dijital tartımdan uzaktayım iki gözümün çiçeğini yanımda getiremedim buradaki baskül dijital değil. Yani en az 1.100 vermişim en fazla 2kğ ya yakın
Biz kilo da veriyoruz etiket yaparım tabiKızlar selamlar dogumdu bebekte derken buraya pek bakamadım.bol su içmeye ihtiyacım var benı etiketlerinizden mahrum etmeyin .hedef 3.5 lt günlük
❤❤❤herkese güneydin ben bu hafta 1.5 kg vermişim kendimi tebrik ediyorummmm heyyyyo gidiyor i p e k
Az da olsa vermek başarı ❤Gunaydin
Kotu bir haftaydi benim icin ama 200 gram vererek 54,3 olmusum. Olsun, bu da iyi.
Bu haftaki hedefim, 1 kilo vermek.
Sonuçlar geliyor kendimi de alıntılar sonuc belli de neyseBen de geçen hafta 57.9 dum ac karnıma.
Bugün 57.3
600 gr vermişim.
Yine 1. Olamadım. Neyse kendimin 1. Siyim ona da şükür
Emmam naptin kizAçıklıyorum:
Bu hafta biraz dikkat edemeyince 800 gram almışım (su ve spor iyiydi ama yemekten oldu). Haftanin kötüsü secilebilirim Vurun abalıya.
59.2'den 60.0'a çıktım
Düzelticem inşaallah kızlar.