- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Ben telefon da kullaniyorum canımAynı sehirde degiliz de mi olsak, benii de göötür derdim. Benim adim sayarım yok daha, babagilden gelmedi, telefona indirmiyorum, telefonu üstümde tasimayayim diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben telefon da kullaniyorum canımAynı sehirde degiliz de mi olsak, benii de göötür derdim. Benim adim sayarım yok daha, babagilden gelmedi, telefona indirmiyorum, telefonu üstümde tasimayayim diye
Aaa pardon unuttu ben, siz Niloya hemseri, evet yaa. Ee assos niye sende peki?Yok canım ben bursaliyim
Eşimin memleketiAaa pardon unuttu ben, siz Niloya hemseri, evet yaa. Ee assos niye sende peki?
Diyecektimtam, en son tahminim o olacakti seviyo musun esinin memleketini bakiyiim hıı? :)Eşimin memleketi
Var canım var olmaz mı göçmenlik de var bende o yüzden ve yaa diye konuşuruz şahane bir yer gerçekten herkes gidip görmeli canımDiyecektimtam, en son tahminim o olacakti seviyo musun esinin memleketini bakiyiim hıı? :)
Bursa'da da "be ya" konusmasi var mi? Yok mu
Kalp atışını mı duydun senmerve gunlugume bak
Ay canım ya 3 sene önce bakınrken üye olmuştum yazdığım isimleri kabul etmedi böyle öneri çıkmıştı otomatik öyle oldu o zaman yaş 32iydi şimdi 35 değiştirmek lazım aslında ama böyle kaldı. İzmirliyim bu arada assos ne alaka bende bilmiyom,nerden geldi oMeybuz canım nickinin anlamı nerden geliyor acaba
Yok canim 6. Ayin 15 Inde rdvum var insallah duyarimKalp atışını mı duydun sen
En azından izmire yakın seni hep görüyordum ve merak ediyordum o yüzden sordumAy canım ya 3 sene önce bakınrken üye olmuştum yazdığım isimleri kabul etmedi böyle öneri çıkmıştı otomatik öyle oldu o zaman yaş 32iydi şimdi 35 değiştirmek lazım aslında ama böyle kaldı. İzmirliyim bu arada assos ne alaka bende bilmiyom,nerden geldi o
Gece oldu yataklara yapıldı hey dur yoksa hemen uyuyacak mısın?
Iıı tabiki de hayir hemen uyumak yok.
Sabaha gram olarak eksilmez varken hayırdır hemen uyumak falan.
Önce bir mekik çekelim sonra yatış bitiş uykuş
Yatmadan önce en az 20 tane mekik çeken göbeğim erimiyor demesin inanmam çünkü kendim veriyorum kilo gram gram gidiyor bebis gibi görünen gobis...
Hadi bende kapiş
Meybuz
ASSOSyal
BereliPenguen
Catlak-kurabiye
Migrenben
clara
athena
Minnosprenses
M morpapatya_
Chocolita
B baby girlL
Mintimint
D Dediyy
i p e k
Niloyatospikk
Ve okuyan herkes
Gece oldu yataklara yatildı hey dur yoksa hemen uyuyacak mısın?
Iıı tabiki de hayir hemen uyumak yok.
Sabaha gram olarak eksilmek varken hayırdır hemen uyumak falan.?
Önce bir mekik çekelim sonra yatış bitiş uykuş
Yatmadan önce en az 20 tane mekik çeken göbeğim erimiyor demesin inanmam çünkü kendim veriyorum kilo gram gram gidiyor bebis gibi görünen gobis...
Hadi bende kapiş
Meybuz
ASSOSyal
BereliPenguen
Catlak-kurabiye
Migrenben
clara
athena
Minnosprenses
M morpapatya_
Chocolita
B baby girlL
Mintimint
D Dediyy
i p e k
Niloyatospikk
Ve okuyan herkes
Bazi etiketler aşağıda.
Hepsini yapamadım
Uyumadan önce tartil sabah tuvaletten sonra ac karnına bir daha tartil haber bekliyor olucam50 tane çektim senin için
Al kesin al.Bende tartı yok ya her dakika tartılırım diye almıyorum
Salınca takibe gerek kalmıyor, her şey ortadaAl kesin al.
Ben evlenir evlenmez aldim esime dedim ki normal kilomun 5 kilo fazlasını görene kadar sorun olmaz ama 5 kiloyu gecerse hemen diyete başlarım takip şart.