- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
Kahve __Kokusu
@Mimariye
Tenceresiz kaldim anne
@Ahtapot Anne
H M
@Summer-girl
Bir yukarı oku uyumadiysan öyle uyu .
Mekik çekecek ayak kalmadı bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahve __Kokusu
@Mimariye
Tenceresiz kaldim anne
@Ahtapot Anne
H M
@Summer-girl
Kız maşallah maşallah bu neeEki Görüntüle 2858186
Mekik çekecek ayak kalmadı bende
Gece oldu yataklara yatildı hey dur yoksa hemen uyuyacak mısın?
Iıı tabiki de hayir hemen uyumak yok.
Sabaha gram olarak eksilmek varken hayırdır hemen uyumak falan.?
Önce bir mekik çekelim sonra yatış bitiş uykuş
Yatmadan önce en az 20 tane mekik çeken göbeğim erimiyor demesin inanmam çünkü kendim veriyorum kilo gram gram gidiyor bebis gibi görünen gobis...
Hadi bende kapiş
@Assos32
ASSOSyal
@BereliPenguen
Catlak-kurabiye
@dut agaci
clara
@renksizgokkusagi
@Minnosssprensess
@morpapatya_
@Chocolita
@baby girlL
@Mintimint
@Dediyy
i p e k
@Niloyatospikk
Ve okuyan herkes
Bazi etiketler aşağıda.
Hepsini yapamadım
Sorma kuzu komşular hefes etti ben yürüdükçe biri çıkalım dedi yürüdük diğeri geldi yürüdük derken toplumlarım sızlıyorKız maşallah maşallah bu nee
Valla maşallahın var sızlamasın napsın topukSorma kuzu komşular hefes etti ben yürüdükçe biri çıkalım dedi yürüdük diğeri geldi yürüdük derken toplumlarım sızlıyor
ASSOSyal hergun bu rakamı yapıyor canım ben bir günde pertValla maşallahın var sızlamasın napsın topuk
Aa valla mı kız ben hiç denk gelmedim. Bu rakamın yarısı bile beni pert etmeye yetiyorASSOSyal hergun bu rakamı yapıyor canım ben bir günde pert
Evet maşallahı var onun hepsi bir kerede olmadı kuzu bölerek yap benim 6 bini geceden 4 bini sabah ezanında 12 binide akşam üstü dışarıda oldu bugünde ip atlayacagim çocuklar gibiAa valla mı kız ben hiç denk gelmedim. Bu rakamın yarısı bile beni pert etmeye yetiyor
ASSOSyal hergun bu rakamı yapıyor canım ben bir günde pert
Bende bir kerede yapamıyorum canım arada mola oluyo,zaten 16 km bir yer bulmam imkansız buralardaEvet maşallahı var onun hepsi bir kerede olmadı kuzu bölerek yap benim 6 bini geceden 4 bini sabah ezanında 12 binide akşam üstü dışarıda oldu bugünde ip atlayacagim çocuklar gibi
Hiç yapamıyorum mekikGünaydın fistiklar.
Şimdi spor gerçekten çok ama çok önemli.
Mekik çekin demiştim. Ve ben 2 gündür gece yatmadan önce mekik çekiyorum. Ve yorucu olmayan 2-3 dakikalik sporlardan yapıyorum.
Bel inceleme ve göbek eritme odakli sporlar.
Şu an ki vücut ölçülerim
90 göğüs
78 bel
104 popo
Bel en az 65 e gelsin istiyorum.
Armut tip seviyorum.
Bugün dün ki sabahtan daha eksik uyandım.
57.0 ile uyandım .
Yarın 56 lari görmek amacım.
Tam mekik yapma yarim yap. Yapabildiğin kadar yap.Hiç yapamıyorum mekik
Ben çok aktif olamadım abim evimde olmayacagm o yüzden bildirim yapamicam sanırım özür dilerimKahve __Kokusu
@Mimariye
Tenceresiz kaldim anne
@Ahtapot Anne
H M
@Summer-girl
3.5 saat kesintisiz yapmak imkansız zaten kuzu sıkılır insan bölüm yapmak daha mantıklıBende bir kerede yapamıyorum canım arada mola oluyo,zaten 16 km bir yer bulmam imkansız buralarda
Ağrılarım geçti hala hirsliyim 15 bini zorlarim gibi geliyor bu gün bakalım
Ben yola düşer yapışırım gıı ne diyonuz abooASSOSyal hergun bu rakamı yapıyor canım ben bir günde pert
Abim değil canim yazicaktimBen çok aktif olamadım abim evimde olmayacagm o yüzden bildirim yapamicam sanırım özür dilerim
Gece oldu yataklara yatildı hey dur yoksa hemen uyuyacak mısın?
Iıı tabiki de hayir hemen uyumak yok.
Sabaha gram olarak eksilmek varken hayırdır hemen uyumak falan.?
Önce bir mekik çekelim sonra yatış bitiş uykuş
Yatmadan önce en az 20 tane mekik çeken göbeğim erimiyor demesin inanmam çünkü kendim veriyorum kilo gram gram gidiyor bebis gibi görünen gobis...
Hadi bende kapiş
@Assos32
ASSOSyal
@BereliPenguen
Catlak-kurabiye
@dut agaci
clara
@renksizgokkusagi
@Minnosssprensess
@morpapatya_
@Chocolita
@baby girlL
@Mintimint
@Dediyy
i p e k
@Niloyatospikk
Ve okuyan herkes
Bazi etiketler aşağıda.
Hepsini yapamadım
İnsan yürüdükçe aptal bir hırsa kapılıyor biraz daha diye diye Emma.. bende senin gibi olurum diyordumBen yola düşer yapışırım gıı ne diyonuz aboo