- 2 Mart 2021
- 6.812
- 34.248
Kac kilo verdin 1 hafta da onu demedinBen açık şekilde söyledim 64 kiloyum diye aşk olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac kilo verdin 1 hafta da onu demedinBen açık şekilde söyledim 64 kiloyum diye aşk olsun
Vermedim kuzu neyi söyleyeyimKac kilo verdin 1 hafta da onu demedin
Ayy ben şok, hiç hissetmedim verdigimi acayip mutlu oldumKız bir de kaçıp duruyorsun ne güzel kg vermişsin. En basarililar arasına girmişsin sen var ya sen
20 bin adim mı napiyon kuzu sen ya o kadar yürüyecek vakti nereden buluyon ? eforu geçtim
16 km yapıyormuş kuzu merak ediyordun ya fırsat yaratıyorum20 bin adim mı napiyon kuzu sen ya o kadar yürüyecek vakti nereden buluyon ? eforu geçtim
Vaybeee helal vallahi bugün benim kollar çalıştı kuzu makarna yaptık hiç yuruyemedim arayı şuan kapatmayı düşünüyorum yorgunluktan uyuyamıyorum16 km yapıyormuş kuzu merak ediyordun ya fırsat yaratıyorum
Afiyet olsun kuzum, sende leslie yap yürüyemiyorsun onu deneVaybeee helal vallahi bugün benim kollar çalıştı kuzu makarna yaptık hiç yuruyemedim arayı şuan kapatmayı düşünüyorum yorgunluktan uyuyamıyorum
Yok kuzu ben yürümeyi seviyorum Geceleri yürüyeceğim bundan sonra madem gündüz vakit yokAfiyet olsun kuzum, sende leslie yap yürüyemiyorsun onu dene
Gece daha güzel oluyo vallaYok kuzu ben yürümeyi seviyorum Geceleri yürüyeceğim bundan sonra madem gündüz vakit yok
Ne kadar kalorisi var acabaLavaş tost kızlar harika. Ben içine omlet bile koydum, bol salata ile yedim. Sabah 2 dilim ekmek hakkım olduğu için yiyebiliyorum ama siz bir dilim ekmek yiyorsanız tostu biriyle bölüşünYasmin akkoyun on Instagram: "Son günlerin moda kahvaltısını bende yapmazsam olmazdı 🙈🙈 nasıl geri kalayım yani 🤪🤪içini istediğiniz gibi doldurun ve videodaki gibi katlayıp az yağlı ızgara tavada yada tost makinesinde pişirin 👌🏻👌🏻 #kahvaltı #kahvalt
6,154 likes, 92 comments - kaptanin_esi on January 16, 2021: "Son günlerin moda kahvaltısını bende yapmazsam olmazdı 🙈🙈 nasıl geri kalayım yani 🤪🤪içini istediğiniz gibi doldurun ve videodaki gibi katlayıp az yağlı ızgara tavada yada tost makinesinde pişirin 👌🏻👌🏻 #kahvaltı #kahvaltılıktarifler...www.instagram.com
“Yazıo” diye bir uygulama var canım. Kalori hesabı yapıyor. Çok kullanışlıNe kadar kalorisi var acaba
Devamkeeee ozaman askısı 1500 adım oldu bileGece daha güzel oluyo valla
Valla çok lezzetli gözüküyor zaten canım da bi düşündüm yinede“Yazıo” diye bir uygulama var canım. Kalori hesabı yapıyor. Çok kullanışlı
Ben içine 1 yumurta ile yağsız omlet, iki parmak büyüklüğünde peynir, 2dilim pastırma koydum, yanına da bol söğüş.
Gece beş bin yapsan gündüz 5 binDevamkeeee ozaman askısı 1500 adım oldu bile
Kahvaltıda yediklerimi lavaş için koydum canım çok değişik bir şey değil. Benim listemde iki dilim ekmek var. Sen bir dilim yiyorsan yarım lavaş olabilir.Valla çok lezzetli gözüküyor zaten canım da bi düşündüm yinede