2,5 aylık evlılıgım hayal kırıklarıyla dolu:(

terbiyesizlik, saygisizlik... esinde hepsi var. O kadar sinirlendim ki yazini okurken. Sen vajinismussun diye kendini, senin gozunun onunde eliyle tatmin etmesi seni ne olarak gordugunu gayet guzel anlatiyor. Kendi zevk alacak, sen ne yaparsan yap. Boyle bir adamla bir omur geciremezdim ben. Allah sana ya sabir versin, ya da bosanacak irade...

tesekkur ederım cnm saolasın harıkasınız burda ınsanı cok ıyı motıve edıosunuz küs olmamıza canım sıkkın olmasına ragmen cok mutlu oldum sıze ıcımı dokerek ınsallh cnm

herzamn yanındayım ben kendı adıma sölemem gerekırse cnm benım barışırsınızz tatlım benım sen sıkma canını en önemlı unsur sensın bu durumda unutma saglıgın,neşen hep yerinde olsun lütfen....

ben evlılıgımızın ılk ayında vajınısmustum ama ozaman anlıyorum korkuyorsun falan dedı sınırlendıgı zaman ben kendımı yetersız hssedıodum oyzden yapıor sanıodum ama sınırlı olan yapısı ımıs benımle tek seans cerrahpasa hastanesıne bıle geldı orda sureklı guluyordu nerelere soktun benı dıye zatn tek seans tanısma oldu ben kıtapla yendım ılletı tabı hırs ve kadınlar kulubu ıle...masturbasyon yapması cok kotu evet smdıde mesela ılıskı esnasında ara ara dık tutmak ıcınmıs yapıor ama cok kotu benım konsantrem bozuluyor ve orgazm olamıorum acaba benım abarttgm dgrumu bazı seylerı yanı bana dıorkı hersyıabartıosun pıpırıklısın yanı ben orgazm olamorum dye kendımı kotu hssedıor ve normal seylerımı buyutuoreum anlamıorumkı hem hayata hem ewlılıge hemde cınsellıge karsı tecrubesızım

tesekkur ederım gercekten bıde benım soguk ve stresten su sureklı kabız olma olayım war bı gecıo gene baslıoyesıl cay ıyı gelıodu buara gene basladı doktora gdıorum hemoroıd ılaclrı verıolar ıshal oluyorum 1ay snra gene aynı en onemlısı duzgun beslenme ,su ve stresten uzak yasamak ama oda olmuo ıste

arkadaşa katılıyorum

canım arkadaşın yanında oldugunu belirtmen çok güzel bişeyde ortada barışılmalık bi durum yok keşke küsmelik bi durumda olsaydıda barışsalardı :)

Meraba canim her evlilikte inis cikiskar yasaniyor bende esimle tartismalarimiz oluyor fakat ne kadar tartissakta unutup birbirimize sarilmasini biliyoruz 3 yillik evliyim bi oglum var bence esininin kesinlikle cinsel bi problemi var daha yolun basindasin canim umarim her sey senin icin daha iyi olur tesadufen gordum konuyu ve cevap yazmak istedim allahtan hayirlisi

Başlığı okuyunca ben mi açtım konuyu bir kaç ay önce acaba dedim..
Benim içeriğim daha farklı ama hissettiklerim benzerdi.
Bir kere kv ni sevmeyip eşini ona benzetmen nedeniyle soğumanı çok iyi anlıyorum.
Bende kp e karşı nefret doluyum eşimde ona benzer ( benzemez olaydı )
Bazen benzetince bende inanılmaz soğukluk duyuyorum. Hatta bazen düşünüyorum
bebeğim olsa Allah korusun ya onlara benzerse diye Allah'ım lütfen olmasın diyorum
çok kötü bir psikoloji
Eşinin ailesini sevmemek sevememek evliliği gerçekten kötü etkiliyor.
Bir şekilde yansıtıyorsun valla..
Evlenmeden önce pazar günleri para harcamamak için senle görüşmemesi
çok kötü gerçekten ben bu tarz durumlarda sevgi göremiyorum şahsen
her dışarı çıkış çok para harcamak değildir ki.. Uygun yerlerde takılırsın maksat
sevdiğinle olmak,hasret gidermek değil mi?
Ama artık aynı evdesiniz bu anlamda şanslısın.
Bir süre sen başbaşa gezi planları yap uygulamaya çalış
sana uyum sağlamazsa da küs ve ciddi anlamda ona yabancı ol.
Yalnız kendini değiştirmeni öneririm hemen iki şakasına,güzel sözüne erime.
Yaklaştığında lütfen beni yalnız bırak de ya da süslen püslen ben biraz hava alcam de çık
ne oluyor desin, biraz düşünsün sorun ne diye.
Her haftasonu ailesine mi gitmek istiyor benim başka planlarım var sen istediğin gibi takıl de
her tatilini böyle geçirmek zorunda değilsin. Güzellikle ya da kavgayla bunu anlayacak.
Bu arada ilişki durumunda tavırları normal değil bence de bu tavırları karşısında kırılmasın diye
kendinden bu kadar verici olma.
Kendi kendine devam et iyi hissettirmiyorsun
Mutlu etmeden mutlu etmemi bekleme de.
Annem derki az konuş tesirli konuş.
Erkek milleti dırdıra gelemez bir söyle bin etki etsin..

Ben de evlendikten sonra çoğu erkeğin değiştiğine inanıyorum
Evlendim artık benim kolay kolay ayrılık olmaz zaten diye rahatlıyorlar.
Bu kaba davranışlar,kolay kırışlar bu rahatlıktan geliyor bence..
Zamanla her şey düzelir umarım ama tavırlarını yumuşak buldum ben
Sana böyle davranmasına izin verme ..

canım yazını paragraflara ayırsaydın keske ınan okuyamadım şaşı oluyordum
canım kısaca acıklıyım eşim le karakterlerımız farklı ama ewlılıgımız cok yenı 4yıl sevgılı ıken bu farkedılmedı ama aynı ewde yasarken zorlanıoruz kısacası bunu anlattım:) cok uzun yazmısım kendımı kaptırıp arkadaslar kusura bakmayın

annesını sevmek ıstıyorum aslında ama kadın ben calısıyorum dıye yardım etmek ıstıyor belkı oglunun sevdıgı yemeklerı yapıyor getırıor ama komsularının yanında soyluyor sinir oluyorum yapıcaksan bır ıyılık soyleme yani.. Kı ben elımden geldıgını yapıyorum yemek konusunda ama uzun emek gerektren yemekler yapamaıorum işten gıdene kdr ewe saat kac oluyor bıde ıkı vesaıt yol yorgunlugu...
Bıde belkı takılarımızı almak ıstedıgı ıcın gıcık kaptım kı nısan donemındekı ılgısızlıgı aıleme benı mahcup etmeıs yuzunden sewemıorum ama saygszlkta etmıorum...cocugumun onlara benzemesını bende ıstemem kı buarada dogum kontrol hapı kullandıgım ıcın cocugum olmaz dye de korkuyorum kulaktan dolma ınsanlar ıyı deıl dıor ama ınsallah sonra bır sıkıntı cıkmaz su hayatta encok ıstedıgım seylerden bırı cocuk sahıbı olmak cunku.eşime gelınce dün aksam cok ıyı ıdı mesela ben hasta ıdım malum su kabızlık kışın cok olurum şişkınlık mıde bulantısı sofrayı kaldrmama yardım ettı bulasıklrıda bıle yerlestı.askerıyeden duzene cok alısmıs herseyı nızamı yapmak ıstıor ben ıse mutfkta ewde kendım ıstedıgım gbı yerlestrmek ıstıyorum onun koydugu seylerı bulamaynca ben sinirlenıorum bu bile kavga sebebı oluyor..alttan alınca ıyı dawranıor ama bakıorum tepeme cıkıor sonra ses cıkarınca kavga edıoruz dırdırcı dıyor ya bılmıorum eşim gercektn kotu bırı deıl aslında dun atesıme fln bakıordu ayaklarımı sardı elektrıklı sobayı yanıma getrdısadece fıkır ayrılıgı ve yetısme tarzından kaynaklanıor sanırım sorunlar. Cınsel konudada elle yapması banada tuhaf gelıor ama cınsel bılgım yetersız yanı sadece esımmı yapıor yoksa bu yapılan bırseymı acıkcası bılmıordum buarada esımde cok tecrubesz solemıodu sorma boyle seyler dıodu ama anladım yanı oda ılkdefa benle bırlkte oldu ondanda kaynklanıo olablrmı

tesekkur ederım ınsallah allah herkesın gonluıne gore verır.. Bızde unutuoruz ewın ıcınde dun aksam geldı mesela sabh küs olmamıza ragmen kapıyı actım hosgeldın dedım yemek yedık rahatszdm sofrayı toplamama yardım ettı bulasklrı yerlestrdı hatta benı ıyıce sardı usuyorum hastayım dye cok merhametlı aslında ama..sinirlenınce cok kotuoluyor bıde annesı arayıp trıp atınca nye gelmıosunuz dye annesınede hıc kıyamıor ya dusunuorum annesı ıcınde zor cok duskun olablr ama gerıde 3oglu war bekar bızı yalnz bıraksa hftaosnlrı cunku hftaıcı ısten gucten gorusemıorz ble dgru duzgun hftasonu temzllk snrada bırak bı hasret gıderelım yaa cınsel problemı olsa hıc yapamaz ama neden bole oluyor acaba doktora gdelım desem gtmezde yanı erken b.. Mamı var acaba acele edıor bılmormkı bende oda cok tecrubesız aminn cnm yorumun ıcın tesekkurler

canım arkadaşın yanında oldugunu belirtmen çok güzel bişeyde ortada barışılmalık bi durum yok keşke küsmelik bi durumda olsaydıda barışsalardı :)
pazar su dokme olayıma kızdıgı ıcın kırgındım ama aksam ewe geldı kapıyı hosgeldın dyerek actım yemek yedık snrta ben hastaydım yardım ettım spfra kldrrken uzandım usuyup ttrıodum ustumu sardı elektrıklı sobayı yanıma getrdı yanagmdan optu aynı ewın ıcınde ınsan küs kalamıor ama en ufak bıseyde yıne kaba dwrncak yanı konusması yasantısı oyle bunu anladım aılesınden gelem bı durum

okuyamiyorum
gözlerim agriyor valla
kisa bir özet yapan olursa cok sevinirim
evlılıkte aradıgını bulamıyorsun yada ben bulamadım cunku kendı aıle yapıma uygun bırıyle ewlenmedım aılesı yasantısı farklı oldugu ıcın smdı bunun sıkıntısı yasıorum eşim bazen cok ıyı bazen cok sinirli... Cuma aksamı ben 4, cıkma yıldonumumuzdu bana cıcek aldı cmt ew temzlgne yardım ettı pazar su dokuldu dye demedıgını brakmadı dıkkat etsene bılmem ne hee bıde yıne annesıne gttık sıkıldım mac ızlemk ıcın bıhftasonu keyıf yapamoruz bole ıste

EVLILIK GERCEKTEN ZORMUS KOCAN ANNE SEFKATINI ASLA VEREMIOR SEN BI KADINSIN KIYAMIORSUN FALAN AMA O HEP HZMET BEKLIOR:s INSALLAH ALISIRIM DAHA COK YENI 3AY BILE OLMADI

babası ve annesı bır ask evlılgı yapmamıs babası annesınden kucuk ve ıstemeden evlenmıs bellıkı ıcıne uhte olmus hatta benı ısterlerken demıstı cocuklarım kımı severse onu ıstıcem cıngenenın kızıdaolsa uhtem dır dedı yanı bellı ıstemeden ewlenmıs kendısı ztn tip olarakta kültür olarkta eşinden cok üstün ve hep onu asagılamıs cocuklarıda bole gormus kadına deger verılmez vernce sımarır sanıolar oysakı onların durum farklı ben cozdum artık

aynı dert bendede var canım kaba nısanlıyken çok farklıydı evlendikten sonra çok farklı ...hatta gecen gün bir konu açtım ...erkekler evlendikten sonra degişir die...ben cevabını biliyorum aslında....erkeklerde aşk bitince boyle odunlasıyorlar..

cinsel konulardaki sorunlara çok takılma bence. ilk defa senle birlikte olduysa bazı problemlerin olması doğaldır. çünkü 1 aydır ilişkiye grmeye başlamışsınız. düzene girer diye düşünüyorum. bu konularda çok üstüne gitme. psikolojik sorunlar oluşmasın. 5-6 ay sonra aynı sorunlar devam ederse konuşursun eşinle.

bana kızma ama eşin annesine cekmiş.. çok bencil :26:

**cimri insanlardan nefret ederim..hele ki bir erkeğe hiç yakışmıyor cidden
**o kadar bencil ki seni ilişkiye hazırlamadan (yani önsevişme olmadan) direk işi bitsin istiyor.. kadınlar cinselliktede sevildiğini, arzulandığını hissetmek ister
**senin yanında mastürbasyon yapması ne kadar aşşagılayıcı bir şey bana göre..bana yetemiyorsun diyip aşşagılamak gibi
**sen ne söylersen söyle senin boğazına sarılması büyük bir terbiyesizlik.. şimdi adam mı oldu yani (daha 2,5 aylık evliyken boğazına sarılırsa ben sonraki yıllarını düşünmek istemiyorum)

canım sadece 2,5 aylık evlisin..ben senin 10, 12 yıllık evli halini düşünemiyorum..eşini al karşına konuş..hoşlandıgın ve hoşlanmadığın seyleri söyle..sınırlarını çiz..birazda o seni mutlu etmek için çaba sarfetsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…