- 11 Nisan 2011
- 3.643
- 9
-
- Konu Sahibi ikincisans88
Tayin yüzünden bir araya gelemedik ayrıyız evet canım daha eylüle kadar da ayrı
kalcaz.. Aslında ben haftasonları gidebilirim ama gitmiyorum
Seviyosa özlüyosa o gelecek dedim. Bu evlilik bana mutluluk getirmedi.
Hem gönlünü etcem ayağına gitcem hem çirkef ailesinin yüzünü görcem
onların evinde kalcam hiç işim olmaz temiz temiz özlerim en güzeli
iki aydır görmedik birbirimizi.. Gel dedi bi kaç kez kavga çıkardım
Güzellikle yalvardı gene başaramadı vazgeçti üstüme gelmiyor iyi de yapıyor :)
Hayırlısı olsun hakkımızda. Yaşananlar unutulmuyor.
Biz bir aydır daha iyiyiz yeni yeni kendimizdeki yanlışları düzeltmeye başladık
ama birbirimizi de yıprattık mahvettik..
Yaşadıkça öğreniliyormuş evlilikte taktikler
ilk yazını okudum ve son sayfaya atladım faat arkadsın dedıklerıne kesınlıkle katılmıyorumm. anlattıkların hıc normal degıl... karsındakı adam normal degıl.
ailesıne duskun senı dusunmeyen bencıl egoıst daha neler neler sende bır hata varsa bıle adamın bu tavırları kııslıkle alakalı
en yakın arkadsım aynen senın gıbı 4 yıl flotle evlendı 1 yıl dolmadan ayrıldı cocuk yok. sımdı 4 yıl gectı . bence senınde sonun ayrılık gercekcı ol. bır aile buyugune danıs. zamn kaybetmeyı bırak . ve yolunu cız.
sımdı erkeklerde bazen dusuncesızlık olur ama sevgısızlık farklı
benım esımle sorunlarım var ama asla cınsellıkt ebenı tatmın etmeden bırakmaz- annesınde kalmak ıstemez- beni uzuyor dıye duyma annemı der. bazen sınırlenır vs
ben bunlar varken bıle eşime kızıyorum sıızn gıbılerı okuynca haksızlık edıyorum dıyorumm.
kımseden gızleme aile buyugun e anne baba abla abi kım yakınsa ona anlat derdını derdını söylemeyen derman bulamz .
ayrıca bır erkek bu kadar korkuyorsa cocuk olacagından senı her an bırakabılır gıbı dusunuyorum cıfte korumad neymıs . kesın kv söyluyordur. aman cocuk yapmayın dıye . normalde canım ıl aylar böle öpüş seviş gez seklınd eoluyor yanı evde mıısr patlat dızı ızle seklınde oluyor bagazını sıkmak ne ya
yalnız dgeılsın . ve sen suclu degılsın psıkopata katlanmak zorunda hıc degılsın
Pepeti arkadaşım aynı eş uyurken öpüyor,ilgileniyor da..
Bu adam sevmiyor da diyemeyiz..
Tabiki normal olmayan davranışlarla dolu.
2,5 aylık evlilik bu kadar sorunluysa zaten ortada mühim sorunlar vardır.
Konu sahibi de bunun farkında okuyan herkes farkında..
Ama ayrılık kararı almak yerine evliliği için çabalaması açısından
taktik değiştirmesini öneriyoruz..
Çünkü herkes bilirki çoğu erkek ilk bir yıl evliliğe adapte olamaz..
Aile olduğunun bilincine hemen varamaz.. Tüm emekleri hemen çöpe atmak
doğru bir karar olmazki kaybedecek bişeyi yok zaten konu sahibinin.
Biraz kendini değiştirsin ve gözlemlesin biraz zaman versin vereceği
yılları,hayallerini vermiş zaten
.........
Buarada hapta kullanıyorum yazz 24+4 u bu psıkolojımı etkılıyor olabılırmı eşim bu konuda hamıle kalmamdan cok korkuyor hatta prezervatıfte kullanıyor cıft yonlu koruma yanı okdr korkuokı borclarımız bıtmeden hamıle kalcam dıye2 yıl sonra en az dıyor tamam mantıklı ama prez yok almaya frsatı olmadı dıye 1hfta ılıskıye gırememıstık vajınısmustan yenı kurtuldugumda kı ozamanda kurtulduguma emın olmak ıcın sureklı denemek ıstıuyordum:)
.........
Buarada hapta kullanıyorum yazz 24+4 u bu psıkolojımı etkılıyor olabılırmı eşim bu konuda hamıle kalmamdan cok korkuyor hatta prezervatıfte kullanıyor cıft yonlu koruma yanı okdr korkuokı borclarımız bıtmeden hamıle kalcam dıye2 yıl sonra en az dıyor tamam mantıklı ama prez yok almaya frsatı olmadı dıye 1hfta ılıskıye gırememıstık vajınısmustan yenı kurtuldugumda kı ozamanda kurtulduguma emın olmak ıcın sureklı denemek ıstıuyordum:)
ya arkadaşım, daha ilk sayfadan dayanamadım sana cevap yazayım istedim. şimdiye kadar inş aranız düzelmiştir. ama hala aynı devam ediyorsa Rabbim yardımcın olsun. bizimde ilk bir senemız çok zordu. görucu usulu evlendim ben ama anlattığın hiçbirşeyi yaşamadım çok şukur. bizde ki tek sorun sendeki gibi birlikte vakit geçirmeyi bilmiyor olmamaızdı. etafımızda hep birileri vardı. hiç anlamadım ilk senemden. ama eşim bana hiç kötu davranmazdı. ii bir insan yani. bende çok ayrılığı düşündüm ama şimdi çok şukur daha iyiyiz. dört sene olacak nerdeyse. çalışıyorum da diyorsun. yaşında genç. kendine güveniyorsan hiç katlanma derim sana. çek resti.ayrıl evi terk et manasında demiyorum. yanlış anlama.bu dunya da hiç kimsenın hiç kimseye eziyet etmeye hakkı yok. içinde ne varsa anlat konuş. emek vermeden yemek olmuyor arkdaşım..
ameliyat oldum giremedim şuanda agrım var tam okuyamıyorum yorumları pazartesi tek tek okucamm )
sımdı naıslsın ıyımısın
iyiyim hayatım işe bile geldim çok hafif agrılarım var o kadar olur ahh ben ne acılar gördüm bu da bişeymiiii :))