2,5 aylık evlılıgım hayal kırıklarıyla dolu:(

Ayrıca sana bir kaç önerim olacak..
Haksızlıklara cevap vermek benim için terbiyesizlik değildir.
Bunu terbiyesizlik olarak görüyorlar evet.
Benim eşim bile böyle görüyor düşün:KK14:
Ama susarak,içine atarak,kendini ezdirerek kim mutlu olmuş
Buraya yazsın söylesin de biz de bu işin kolayını bulalım.
Kızgınlıklarını ya tamamen yutacaksın kimseye söylemeyeceksin ki bu imkansız bi yerde
ya da ona buna olan kızgınlığını eşinden çıkarmayacaksın
Eşinle eşinin eksileri üzerine tartış..
Zaten kendi sorunlarınız yeteri kadar çok sorun sayısını arttırmak gereksiz.

Baş başa zaman geçirmek en büyük hakkın senin ya
bunu düşünemeyen insanlara gerekli cevabı sen ver
eşine duyurma bile
mesela kv arayıp gelin mi diyor bu akşam başka bir planımız var
başka gün geliriz de eşini mi arıyorlar o zaman tamam gidin gidince
söylen,şikayet et yorgunum işten geldim bana sormadan size evet dedi
lütfen bir daha beni arayın gerçekten evliliğimiz çok kötü etkileniyor de

Açık açık as suratını..
Seni mutlu etmiyorsa mutlu etme kesinlikle..
Gerekirse o ailesine gitsin ben evimde kalcam sen ister karınla ol ister ailenle de
Bazen bu evlilikte erkek kim karıştırıyorum baş başa kalmak isteyen sen olmalıyken
benim çok tuhaf gerçekten de çık odadan cevap bile veremesin oturup düşünsün

O konuşmuyor mu sen de konuşma, gitme üstüne,ilgilenme..
Ona onsuz daha mutlu olduğunu göster.
Tek başına süslen dışarıya çık..
Ara biraz gecikcem hayatım haberin olsun de
Delirt onu. bu kadar eşin odaklı yaşarsan adam kendini düzeltmeye çabalamaz
Ah ben neler yapardım da şartlarım farklı:KK14:

Ayrıca sana bir kaç önerim olacak..
Haksızlıklara cevap vermek benim için terbiyesizlik değildir.
Bunu terbiyesizlik olarak görüyorlar evet.
Benim eşim bile böyle görüyor düşün:KK14:
Ama susarak,içine atarak,kendini ezdirerek kim mutlu olmuş
Buraya yazsın söylesin de biz de bu işin kolayını bulalım.
Kızgınlıklarını ya tamamen yutacaksın kimseye söylemeyeceksin ki bu imkansız bi yerde
ya da ona buna olan kızgınlığını eşinden çıkarmayacaksın
Eşinle eşinin eksileri üzerine tartış..
Zaten kendi sorunlarınız yeteri kadar çok sorun sayısını arttırmak gereksiz.

Baş başa zaman geçirmek en büyük hakkın senin ya
bunu düşünemeyen insanlara gerekli cevabı sen ver
eşine duyurma bile
mesela kv arayıp gelin mi diyor bu akşam başka bir planımız var
başka gün geliriz de eşini mi arıyorlar o zaman tamam gidin gidince
söylen,şikayet et yorgunum işten geldim bana sormadan size evet dedi
lütfen bir daha beni arayın gerçekten evliliğimiz çok kötü etkileniyor de

Açık açık as suratını..
Seni mutlu etmiyorsa mutlu etme kesinlikle..
Gerekirse o ailesine gitsin ben evimde kalcam sen ister karınla ol ister ailenle de
Bazen bu evlilikte erkek kim karıştırıyorum baş başa kalmak isteyen sen olmalıyken
benim çok tuhaf gerçekten de çık odadan cevap bile veremesin oturup düşünsün

O konuşmuyor mu sen de konuşma, gitme üstüne,ilgilenme..
Ona onsuz daha mutlu olduğunu göster.
Tek başına süslen dışarıya çık..
Ara biraz gecikcem hayatım haberin olsun de
Delirt onu. bu kadar eşin odaklı yaşarsan adam kendini düzeltmeye çabalamaz
Ah ben neler yapardım da şartlarım farklı:KK14:

Gercekten okdr guzel yorum yapmıssınkı tesekkur ederım, ben ne arkdsımn ne kayınvalıdemın burada dedıkodusnu yapmk ıstemıorum bana doknmasalar umrumda ble olmaz ama ben bu sorunlrı ortadan kaldrmak ıcın fıkır rıca edıorum senınde dedıgın gıbı .. yoksa km tanıor burda eltımı arkdsımı hedıye olayını soledgmde dedklrnı uygulucam ben gdıorum surat asmıorum normal dawraıorum saygszlk olmasn dye sadece dıorum soguk ya ınsanın ewden cıkası gelmıor anlasın dye ama nerdeee. bıde bızı aksam gec saatte donerken ewe ble brakmıolar.. gercektn kaynnmn yerıne koyuorm kendımı ınsan ewladı dusunr ozler ama okdr tuhaf ıcıne kapank yetstrmskı kendı etegınde cocuk ewlılge adapte olamıor denıor olmayı bos zamnzda da o frsat vermıo butun gun ısteyız ztn..eşim kendını mukemmel goruor yemek yapmyı bılıor ahcılık sertfaksı war ztn daha oncekı donemde meslek olrk yapmıs oyzden bsey begenmıo ya eksılerını kabul etmıor sadece kaba dwrnmıcam dye soz verdı onu kabul edıor bana heyyy dye seslenıordu cok sınırlenıodum onu yapmıo bıkacgundur..tekrar tesekkur ederım cnm ınsallah mutlu olrsn hep sende

kız buraya detaylarıyla hislerini yazıp rahatlıyor.
Aynı zamanda niçin bu insanlara karşı nefret dolu olduğunu anlayabilelim
diye bu detayları veriyor arkadaş da çıkıp fazla üremeyin e mi gibi
kırıcı bir yorum yazıyor derdi olan bir insanın derdine dert katası olanlar yazmasın
allah aşkına ya.. Bu kadın için hayat yeteri kadar zor şuan zaten.. 2,5 aylık evliliğinde
sevdiği adamın kollarında dertsiz tasasız uyanması gereken zamanları bin bir çeşit sıkıntıyla
geçiriyor. Azıcık empati lütfen yaa.. Eminim bu kişiler senin yaşadıklarını yaşasa
bin beter hakaretler yazarlardı burada sabırın s sini gösteremezdi pek çoğu
canım o yüzden hiç kafana takma..

dısarıda gercektn bunları bırıne anlatabılecek olsam burda 5bin kişi ozel hayatımı okumus yazarmydım kolay deıl gercekten tum detayyla yazdım ve ben esımın aılesınden gercktn nefret etmıorum hatta sewıorum cunku sewgılı donemınden berı 4yıldr tanıorum bı alıskanlık war sadece kızıorum duzelmesı ıcın fıkır ıstıorum... Ewettt barı cıcım ayımız olsaydı sonra baslasaydı bunlar dıorum:KK43: tesekkur ederım canım cok saol

Eşekten düşeni eşekten düşen anlar canım..
Aynı aylarda farklı sebeplerle sıkıntılar yaşadım ve
yeni evli arkadaşlarımın mutluluğunu izlerken hep neden diye
sordum kendime neden evlendim?
Ama sonra yanlış soru sorduğumu farkettim neden fevri davranıyorum
neden politik olamıyorum eşimle kötü olup düşmanları sevindiriyorum dedim.
Onu değiştirmek zordu ama kendimi değiştirmek daha kolaydı
Kendi hatalarımı tespit etmekle başladım..
Sende bunu yap kendinden başla..
Umursamaz ol tepkin az ve öz olsun..
Bir tane söyle bin düşündürt ne demek istedi ki desin
Yoksa dırdırcı oluyoruz ancak unutma..
İçinden gelmeyen hiç bir şeyi yapmak zorunda değilsin.
Lütfen hep kendi mutluluğundan ödün verme.
Eşinle olan mutluluk alışverişinde de hesap mı olur diye üzülüyor insan ama
Çaresiz kalınca öyle bir oluyor ki:KK14:

Eşekten düşeni eşekten düşen anlar canım..
Aynı aylarda farklı sebeplerle sıkıntılar yaşadım ve
yeni evli arkadaşlarımın mutluluğunu izlerken hep neden diye
sordum kendime neden evlendim?
Ama sonra yanlış soru sorduğumu farkettim neden fevri davranıyorum
neden politik olamıyorum eşimle kötü olup düşmanları sevindiriyorum dedim.
Onu değiştirmek zordu ama kendimi değiştirmek daha kolaydı
Kendi hatalarımı tespit etmekle başladım..
Sende bunu yap kendinden başla..
Umursamaz ol tepkin az ve öz olsun..
Bir tane söyle bin düşündürt ne demek istedi ki desin
Yoksa dırdırcı oluyoruz ancak unutma..
İçinden gelmeyen hiç bir şeyi yapmak zorunda değilsin.
Lütfen hep kendi mutluluğundan ödün verme.
Eşinle olan mutluluk alışverişinde de hesap mı olur diye üzülüyor insan ama
Çaresiz kalınca öyle bir oluyor ki:KK14:

Bende aynı soruyu kendıme soruyorum cnm evlenelı 3ay olmadı ılk hftadan snra tartısmalar basladı ceyreklere kaynnm el koyunca neden bana sorulmadı dye?etrfmdklre bakıorum nısan donemınde zorla her ıstedgnı aldrtan ewı arabası olsun dye ınat edıp oyle ınsanlrla ewlenn arkdslrm cok mutlu ben ıse fedkrlkla hersyn en ucuzundan aldım almdgm cok seyde oldu sadece mecbur kaldgm seylerı aldrttım karslıgı bumuydu dıorum.. ewett kendımden basladım aksam ugrasmadım onla dzye baktım benle sohbet et demedım kendı kendıme tv ye bakp yorumlar yaptunm sabhta onu beklmedn cıktım:):)gun ıcınde ztn msjlasmıorz aksam ewe gelene kdr gelıncede anahtrı olmasna rgmn ben acıorum kapıyı zıle basıor yıne hosgeldın dye karsılıorum tabı o bınbır suratla:) otobus beklemısde kalabalıkmısda suratı ondan asıkmıs sankı benım sucum.. pazar sabahı umarım halasını otogara almak ıcın erkenden gtmek zorunda kalmam:S umursamaz tavrımın hastası edıcem onu ew ıslerı ve kendı bakımmla ılgılencem ozmn meraktn gelıor yanıma bakıor kac saattr sesı cıkmadı dye hftasonlrı fln:)bıktım senın dırdırından dıor ewett ama susamıorum bende kızınca halıysam kendımı durdramıorm bana annesını savununca kı haksız oldgu halde.. gercektn caresızım ve benım merhametım cok fazla asırı kendım uzuluorum dye uzuldgm yetmıo bıde o uzgun ıse onun ıcınde uzuluorum:S

Sevdiğim adammış bilmem ne bakmam beni haksız yere üzen iki katı üzülsün derim valla
Hiç de acımam hatta açık açık yüzüne söyledim beni ailem ailem diye üzüyosun ya
hakkımı helal etmiyorum bil ve asla eskisi gibi değilsin bende bil dedim...
Gidiyor bu evlilik ama aklın başına gelir de düzeltirsen bişeyleri iyi
yok böyle devam edersen sonumuz ayrılıktır ben kendimi hazırladım sende
hazırla bile dedim..
Hiç kendin mutsuzken onun mutsuzluğunu düşünme!
Burda bir bayan yazdı geçen gün kim önemli senin için diye adam gözlerinin içine bakıp
BEN demiş BEN en önemli benim çocuğum bile demiyorlar düşün..
Erkek milleti bencil ve nankör,çok sevenleri bile kadının sevgisi yanında küçük kalıyor
Onlar fedakar olamıyorlar bizim kadar.
Sende kendini unutmadan seversen çok yara almazsın..
Doğru yoldasın işte sen umursamadığında o bu sessizlik nedir diye
üstüne düşecek ama kararlı ol ve uzun süre böyle ol.
Bi de halasını almaya niçin sen gidiyorsun anlamadım gitmem inşallah demekle olmaz
Bazı şeyleri oluruna bırakma inşallah diyerek sen hayatını yönetebilirsin
Yapma yahu kıymetin bilinir mi sanıyorsun kalk sabah ben hazırlık yapıyorum
misafir geliyor sonuçta de gitsin eşin alsın..

Son düzenleme:
Sevdiğim adammış bilmem ne bakmam beni haksız yere üzen iki katı üzülsün derim valla
Hiç de acımam hatta açık açık yüzüne söyledim beni ailem ailem diye üzüyosun ya
hakkımı helal etmiyorum bil ve asla eskisi gibi değilsin bende bil dedim...
Gidiyor bu evlilik ama aklın başına gelir de düzeltirsen bişeyleri iyi
yok böyle devam edersen sonumuz ayrılıktır ben kendimi hazırladım sende
hazırla bile dedim..
Hiç kendin mutsuzken onun mutsuzluğunu düşünme!
Burda bir bayan yazdı geçen gün kim önemli senin için diye adam gözlerinin içine bakıp
BEN demiş BEN en önemli benim çocuğum bile demiyorlar düşün..
Erkek milleti bencil ve nankör,çok sevenleri bile kadının sevgisi yanında küçük kalıyor
Onlar fedakar olamıyorlar bizim kadar.
Sende kendini unutmadan seversen çok yara almazsın..
Doğru yoldasın işte sen umursamadığında o bu sessizlik nedir diye
üstüne düşecek ama kararlı ol ve uzun süre böyle ol.
Bi de halasını almaya niçin sen gidiyorsun anlamadım gitmem inşallah demekle olmaz
Bazı şeyleri oluruna bırakma inşallah diyerek sen hayatını yönetebilirsin
Yapma yahu kıymetin bilinir mi sanıyorsun kalk sabah ben hazırlık yapıyorum
misafir geliyor sonuçta de gitsin eşin alsın..

HALASINI ALMAYA TEK GTMEM TABI CUNKU BENIM ZTN YER YON DUYGUM YOKTUR VE BAYA ERKEN SAATTE INIOR BERABER GTMEMIZ ICIN DEDIM ESIMLE BZE KALMASIN IHALE DIE AMA ABISI GTSIN ARABALARI WAR SONUCTA BEN BIRAZ UYUP DNLENMEYI DUSUNUORM OGLEDEN SNRA GORUSURZ SABH INIOR HALASI...EWETT KENDIMI DHA COK SEWICEM NEKDR DEGER VERSEM ANLAMIOR TEPEME CIKIOR SNRA ENUFAK BSEYDE CENENDEN DIRDIRINDAN BIKTIM DIOR... UMURSAMAZ HALIMLE KAVGADA OLMAZ SINIRIMDE BOZULMZ KOSSUN PESIMDEN BAKALIM OZMN KYMETLI OLCAM SOGUKTA TEK BASIMA YATIORUM BU NASIL EWLILK YAA:s EWLNMDN BLE BUKDR SOGUKKEN ANNEMI CAGRR YATAGA ISIT BENI DIE:s

Mercımek corbası , etli turlu ve tahınlı kek ınsallah guzel olur. Fırındada kasarlı mantar... Bakalım bı tesekur barı edıckemı ben kzııorum dıe arada gulerek zor bela elıne saglık dıor ama bakalım:d

10 gün oldu senemizi dolduralı. ama sanki 10 senedir ewli gibi hissediorum kendimi. eşim titiz. ben anlamıyorum ya ikimizde bu ewe para getiriyoruz hemen hemen aynı şartlarda çalışıoruz neden onun titizliği bana iş yaptırıyor. kendimi pis hissettiriyor. haftalık temizlik yapınca çok yardım ediyor ona bişey demiyorum ama ben ew hanımı değilim ki her gün temiz olsun ewim. işten yorgun gelıyorum hasta oluyorum ya da o gün kocamla zaman gecirmek istiyorum. öle olunca iş kalıyor sonra dırdır ediyor. çok moralim bozuluyor. çok soğudum herşeyden. keşke bekar olsaydım odamdan sorumlu olsaydım.

10 gün oldu senemizi dolduralı. ama sanki 10 senedir ewli gibi hissediorum kendimi. eşim titiz. ben anlamıyorum ya ikimizde bu ewe para getiriyoruz hemen hemen aynı şartlarda çalışıoruz neden onun titizliği bana iş yaptırıyor. kendimi pis hissettiriyor. haftalık temizlik yapınca çok yardım ediyor ona bişey demiyorum ama ben ew hanımı değilim ki her gün temiz olsun ewim. işten yorgun gelıyorum hasta oluyorum ya da o gün kocamla zaman gecirmek istiyorum. öle olunca iş kalıyor sonra dırdır ediyor. çok moralim bozuluyor. çok soğudum herşeyden. keşke bekar olsaydım odamdan sorumlu olsaydım.

benımde 3ay bıle olmadı ama azcık otrsam bugun ewı supurmedım mutfagı topla sunu yap bunu yap kendıde yapıor ama genelde bana soluyor nefrt ederım bende erkeklerın bukdr karsmasından ew ıslerıne bıde sankı ewhanımıymısız gıbı cok bılıolrsa calstrmasınlar ztn yorgun argın ewe gelıoruz onunla zmn gecrmek ıstıoruz onlar nankor ıste anlamıolrkı:S aynı sekılde bende bekarlık gunlerımı cok opzluorum annem calısıorum dye bana hıc kıyamazdı el oglu oyle bı kıyıyorkı walla gozunun yasına bakmıor

Yaptın mı yemeklerini eline sağlık dedi mi? :)

yaptım ama turlu yerıne zeytıyaglı fasulye yaptım mutfga grdı dırek tabı bu nee yaa dedı snra tadına baktı elıne saglık dedı:) tahınlı kekı yapamadım oda onun yuzunden etrafı topla temzlk yap dedıgı ıcın yemk snrası yapıcktım olmadı:KK43: bugunde anneme gdıcez hatta o teklıf ettı bunu kalırız dedı ama bu konuda ona guvenmıorum snra sıkılp vazgecıor cunku anneme gelıcez ddm ama kalıcaz demedım snra rezıl olablrım aklına esıp gderse yıne:)ama kalsak super olur yarın ewe gecmemız oglenı bulur halasınıda aksam goruruz dun aksam dan temzlgıde yaptıgımdan sıkıntı yok ama corba kaldı bugunde ewde yemıcez pof:KK43:bıuaarada dun hıc ılglnmedm normal dwrandım mutfkta sna ahala kırgınm ama neyse dedı annesı ve ceyrk yuzunden bende dedım asıl ben kırgnm ortada bı yalan war mıktarı az da olsa ceyrklrn yalan solenmesı kotu dedım.. snra pek konsmadık ben banyoya grdım snra uyudum oda ben uyynca gelmıs bıara bana sarıldı usudmmu dye kontrol edıodu basıma ayaklrma fln baktı
:KK43: ya anlamıorum bazen bukdr ıyı olan bırısı bazende nedn bukdr cekılmez oluyor:KK43:
ben tabı hıc bozntya vermedım uyandıgımı hssetmedı sacımı fln kokladı oyle yanı.. sonra ben ruyamda onu gordum cok kotu bısekılde dayak yemıs dısarıda olmek uzere cok kotu oldum sabaha karsı uyandım wc ye gttım ve geldgmde baktım okdr etkılenmısımkı elını tuttm yatgn ıcınde umarım farkedp yuz bulmamıstr:) burun surtme calısmlarım yarıda kalsın ıstemıorum.. bugun annemlere gtmemızı ıstemesı yarın ve halası ıcın on hazırlk olablr ama gunahınıda almak ıstemıorum:) yanı bzde onlara gdelım laf etmym dye:)nyse ne ben anneme gtme frsatını degerlendırıymde:)ruyamda onu olmek uzere gorudm cok kotu ıdı ya onu sewdıgımı anladm kı dun aksam sankı nefrt edıodum :S

Yaptın mı yemeklerini eline sağlık dedi mi? :)

yemek ıcın malzemelerı ewın karssnda marketten alıorum babasıda orda calsıyor ve adetıdır hep ne yemek yapıcaksın demek kackere dawet ettım gelmedı ısten gec cıkıor gercı oda haklı ama sorma sebebı hanı benı yemek yapamıo esım ıcın onun mutsz olcgnı dusunuolr ya bogazına cok duskun oldgu ıcın ondan soruyor.. bende hersfrnde sunu yapcam bunu yapcm dıorum ewett yavas yavas hersyıde yapıorum netten bakııorum ısyerınden cıktısını alıorum bırebır uygulayp hersyı yapıorum:) yanı annesının yemek bahanesyle cagrma taktıklerı gun gelıcek hc ıse yaramıcak kı ılk gunlere gore cok cok ıyıyım yoksa eşim hftasonunu beklemeden gderdı ewlre bze araba ıle 10 dk yuruyerek 30 dk uzaklkta:) ama babası ewın tam karssndakı markette karsmaz bsey demez ama bana yemek ne yapcn dıe sorup aksam karısına soler kaynnmda gecen bezelye yapmıssın ama eşimın ısmını soyler ve o bezelye sevmezkı yoo derım bende et var dye yedı et e cok duskunde:)

Sen üstüne düştükçe o naz yapacak kırgınım diyecek..
Sen umursamayıp iyi benim kırgınlıklarımı söylemiycem ben kendin farketmedikten
sonra anlamı yok de salın salın git.. Rüyalar etkilemesin seni acıma bak acıncak
hale düşürüyolar sonra :26:

annesı evhanımı ama o oglene kdr uyuor snra tabı hergun yemek temzlk ıcın enerjısı olur ben sabhın korunde kalk ıse gel ıkı vesaıt bıde ısyerım uzak baya aksam ewe gt yemek yap toparla bıde genel temzlk nasıl yapym ama ona kalsa her aksam supurge acmamı beklıor bazen gırgırlıorum gercktn halım kalmıor kendıme ble hftaıcı bakamıorum spor yapmk ıstıorum kılo alıorum gbı gelıor :S ama halım kalmıor.. bekarkende aynı ısyeırnde calısıodum smdıde herkes goruntmdekı deısıklgn farknda. saclarım belımdeydı smdı küt rihanna modelı kestrdım bakamıorum cunku hıc:KK43:

Sen üstüne düştükçe o naz yapacak kırgınım diyecek..
Sen umursamayıp iyi benim kırgınlıklarımı söylemiycem ben kendin farketmedikten
sonra anlamı yok de salın salın git.. Rüyalar etkilemesin seni acıma bak acıncak
hale düşürüyolar sonra :26:

cok kotu oldum ruyadan öluyordu bılncaltı cunku allah korusun ama uyurken elını tutum gercı uykusu hafıf muhtemeln hssetmstr.. ben sabah alarmı duymuodum o uyandrdı gıderkende kapıya geldı yangmdan optu sıkı gyn fln dedı ...yuz vermıorum bıraz toparlama wqar gbı hele bugun annemlerde onunla hc ılgılenmıcem hahaha tıpkı onlra gttgmzde onun bana yaptıgı gıbı:)

merhametım cok fazla herseye karsı herkese karsı hep fedakar olurum aılemede oyle.. kendıme bsey alırken kac kere dusunurm anneme babama bsey alck olsam hc bıan dusunmem:)

merhametım cok fazla herseye karsı herkese karsı hep fedakar olurum aılemede oyle.. kendıme bsey alırken kac kere dusunurm anneme babama bsey alck olsam hc bıan dusunmem:)
Bak sana benim evliliğimden biraz bahsedeyim..
2,5 aylık evliyken daha bana verdiği sözü tutmadı ve evimizi kuracağımız güne
ben gün sayarken o bana 6 ay daha bekleyeceğiz kesinlikle buraya aldırcam seni
dedi.. Ne istersin diye sormadı bile.. Bana bu muameleyi yaptığına mı üzüleyim
kendi işi o şehirde rahat diye kendi rahatı uğruna
benden ayrılığı seçtiğine mi üzüleyim haddini bilmez ailesi de burnunu soktu hayatımıza
buna mı üzüleyim bilemedim.. Daha 2,buçuk aylık evliydim
:KK14:
Ailesi burnunu soktu diye cevap verdim kavga çıktı ben ona bağırdım o sustu ve izledi
madem onu koca olarak beğenmiyormuşum bağrıyormuşum diye beni yalnız bıraktı
Oysa beni o noktaya o getirmişti Bu sinir krizini kendi kendime çıkarmadım ki ben
:KK31:
görümcem bana dönüp eeee yeter bee evlenmeseydin o zaman dedi kardeşine dönüp sen karışma bile diyemedi..
Yapayalnız bıraktı beni. Ne çabuk doymuştu bana inanamadım..
Orayı terkederken gitme bile demedi. Üstüne 15 gün aramadı..
Sonra kuru bir özür fakat içten gelmediği öyle belli ki
Üstüne konusu açıldığında tekrar tekrar hakettin dedi sen büyüttün dedi..
Aklıma gelir gelir ağlarım,yaşadığım ana dönerim..Çok zor günlerdi anlatılmaz yaşanır!
Sonra bir şekilde barıştık tabi uzun zaman soğuktuk..
Yanıma gelmişti sürpriz yaptım diye güya gönlümü alacak bir kaç gün otelde kaldık
neyse öyle böyle yine evliliğimi yıpratmamaya çalıştım içim ağladı yüzüm güldü.
Ama bişeyler o kadar tükenmişki elimde değil eskisi gibi değilim
Giderken beni işime bıraktı halbuki yarım saat vaktim vardı o vakti onunla geçirmek
aklıma bile gelmedi durağa bile çıkarıp bindirmedim dolmuşa
orda kapı önünde iyi yolculuklar deyip girdim yarım saat boş boş oturdum
evlenmeden önce 5 dk fazla duralım diye otobüsleri kaçırırdık
düşündüm ve öyle üzüldümki.. Bu bile içimden gelmedi neleri tüketti bende diye..
Sonra binince otobüse falan kaç saat yazmadım hiç yazmak bile aklıma gelmedi
akşama doğru yazdım napıyosun aşkım diye
Cevap: Hiç merak etmedin mi beni gerçekten aşkım?
Yazmak yeni mi aklına geldi? Kendimi kimsesiz,yetim gibi hissettim dedi..

İnan ona içim cız etmedi bizim geldiğimiz noktaya üzüldüm..
Kim bilir gerçek anlamda eskisi gibi olmak için ne kadar uzun zaman gerekecek..
Ne kadar düzelmiş gibi görünsek de bu yaşananları hiç bir zaman unutmycam:KK14:

Bak sana benim evliliğimden biraz bahsedeyim..
2,5 aylık evliyken daha bana verdiği sözü tutmadı ve evimizi kuracağımız güne
ben gün sayarken o bana 6 ay daha bekleyeceğiz kesinlikle buraya aldırcam seni
dedi.. Ne istersin diye sormadı bile.. Bana bu muameleyi yaptığına mı üzüleyim
kendi işi o şehirde rahat diye kendi rahatı uğruna
benden ayrılığı seçtiğine mi üzüleyim haddini bilmez ailesi de burnunu soktu hayatımıza
buna mı üzüleyim bilemedim.. Daha 2,buçuk aylık evliydim
:KK14:
Ailesi burnunu soktu diye cevap verdim kavga çıktı ben ona bağırdım o sustu ve izledi
madem onu koca olarak beğenmiyormuşum bağrıyormuşum diye beni yalnız bıraktı
Oysa beni o noktaya o getirmişti Bu sinir krizini kendi kendime çıkarmadım ki ben
:KK31:
görümcem bana dönüp eeee yeter bee evlenmeseydin o zaman dedi kardeşine dönüp sen karışma bile diyemedi..
Yapayalnız bıraktı beni. Ne çabuk doymuştu bana inanamadım..
Orayı terkederken gitme bile demedi. Üstüne 15 gün aramadı..
Sonra kuru bir özür fakat içten gelmediği öyle belli ki
Üstüne konusu açıldığında tekrar tekrar hakettin dedi sen büyüttün dedi..
Aklıma gelir gelir ağlarım,yaşadığım ana dönerim..Çok zor günlerdi anlatılmaz yaşanır!
Sonra bir şekilde barıştık tabi uzun zaman soğuktuk..
Yanıma gelmişti sürpriz yaptım diye güya gönlümü alacak bir kaç gün otelde kaldık
neyse öyle böyle yine evliliğimi yıpratmamaya çalıştım içim ağladı yüzüm güldü.
Ama bişeyler o kadar tükenmişki elimde değil eskisi gibi değilim
Giderken beni işime bıraktı halbuki yarım saat vaktim vardı o vakti onunla geçirmek
aklıma bile gelmedi durağa bile çıkarıp bindirmedim dolmuşa
orda kapı önünde iyi yolculuklar deyip girdim yarım saat boş boş oturdum
evlenmeden önce 5 dk fazla duralım diye otobüsleri kaçırırdık
düşündüm ve öyle üzüldümki.. Bu bile içimden gelmedi neleri tüketti bende diye..
Sonra binince otobüse falan kaç saat yazmadım hiç yazmak bile aklıma gelmedi
akşama doğru yazdım napıyosun aşkım diye
Cevap: Hiç merak etmedin mi beni gerçekten aşkım?
Yazmak yeni mi aklına geldi? Kendimi kimsesiz,yetim gibi hissettim dedi..

İnan ona içim cız etmedi bizim geldiğimiz noktaya üzüldüm..
Kim bilir gerçek anlamda eskisi gibi olmak için ne kadar uzun zaman gerekecek..
Ne kadar düzelmiş gibi görünsek de bu yaşananları hiç bir zaman unutmycam:KK14:

canım cok uzuldum gercekten senın ıcını koreltmıs anlıorum ınsallah hakkında hayrlısı olur.. ewlılıgı btrmek kolay olmdıgı ıcın bıaradasın sewvgı azaılıor belkıde btıor ve ınanamıo ınsan geldgı noktaya deılmı:S

canım cok uzuldum gercekten senın ıcını koreltmıs anlıorum ınsallah hakkında hayrlısı olur.. ewlılıgı btrmek kolay olmdıgı ıcın bıaradasın sewvgı azaılıor belkıde btıor ve ınanamıo ınsan geldgı noktaya deılmı:S

Tayin yüzünden bir araya gelemedik ayrıyız evet canım daha eylüle kadar da ayrı
kalcaz.. Aslında ben haftasonları gidebilirim ama gitmiyorum
Seviyosa özlüyosa o gelecek dedim. Bu evlilik bana mutluluk getirmedi.
Hem gönlünü etcem ayağına gitcem hem çirkef ailesinin yüzünü görcem
onların evinde kalcam hiç işim olmaz temiz temiz özlerim en güzeli
iki aydır görmedik birbirimizi.. Gel dedi bi kaç kez kavga çıkardım
Güzellikle yalvardı gene başaramadı vazgeçti üstüme gelmiyor iyi de yapıyor :)
Hayırlısı olsun hakkımızda. Yaşananlar unutulmuyor.
Biz bir aydır daha iyiyiz yeni yeni kendimizdeki yanlışları düzeltmeye başladık
ama birbirimizi de yıprattık mahvettik..
Yaşadıkça öğreniliyormuş evlilikte taktikler:KK14:

X