2-3 gün aramayan erkek

Yani yemekler ayarlıyor yüz yüze görüşmek istiyor bence bu çok daha kıymetli.
Evet hergun arasa çok güzel olur ama ben bunun zamanla gelişeceğini düşündüm.
Hergun arama olayını da siz yapın derim.
Arayın sesini duymak istedim deyip 5 dk sohbet edin zamanla onun da hoşuna gidecektir buna alışacaktir bence.

Bı de bazı insanlar için yüz yüze görüşmek daha önemli telefonla arayıp sorma olayına pek takılıyorlar.
Öyle insanlardan olabilir.Ama bu demek değil ki ilişki illa onun istediği gibi şekillenecek biraz sizden biraz ondan bir şeyler olacak elbette ortada bulusacaksaniz.

Teşekkür ediyorum güzel yorumunuz için.
Bana şöyle bir açıklama yaptı. Biz görüşüyoruz şuan ve sen benim için önemlisin. Tabii ki aklıma geliyorsun yazmak istiyorum falan ama sen söyledin diye, sanki sen istediğin için yazmışım gibi olsun istemedim. Bu yüzden yazmadım. Bu da bana çok mantıklı gelmedi. Dediğiniz gibi belki zamanla oturur bilemedim

Konu sahibi hiç yaşının adamı degilsin ya.
Hem daha ikinci günden 'benim cabamla kavga ettik' demişsin, hem iletisiminiz gayet giderken her saniye yazmamasina takip 'ayar oldum gorusmucem' demişsin, hem adam gayet ilgili bir plan yapmış, 'beni iki gün sormayanla yemek yemem' demişsin
Baştan aşağı naz naz naz, kapris kapris kapris.
Mutlu mu oldun kavga çıkarınca? İlk günden didiserek bir yola girince?
Bence çok ciddi bir şekilde iletişim kurma problemin var.
Konuda adama hak verdim, ilk günler bodoslama girmiş, oralı olmamissin. Pişman olmuş.
Şimdi de biraz yavaş sağlam adımlarla ilerlemeye çalışıyor. Ona da izin vermiyorsun.
Hem sevgili degilsiniz daha , hem her gün yazsin..iyi de ne yazsın yani. Sevgili olsanız gününü anlatır, anasından danasindan bahseder ,askim cicim ,geldim gittim falan konuşulur bir şeyler ama şimdi o da yok. Bir maziniz de yok sohbet edecek.
Ha bir de adam sonradan istediğiniz gibi yazmış,hem de üç saat konusmusunuz. Ama onda da yaranamamis.

Çok ciddi bi şekilde iletişim kurma problemi başta olmak üzere, yazdığın her şeye noktasından virgülüne kadar katılıyorum. Yani konuda yazanlarla yaptığı yorumlar birbirinden o kadar uzak ki. Yorumlarına tek tek bakmasak adamı suçlayacağız.

Ben msjlasmayi gereksiz buluyorum günaydın iyi geceler ne ya lisedemiyiz 30 küsur yaşında insanlarsiniz.
O arar siz ararsınız iletişim böyle olur
Arayamayacak durumda acil birşey olunca da yazılır.
Bu beyfendi madem bu kadar ciddiymiş sizle arasın sorsun
Tanımaya çalışsın .
Başka türlü nasıl taniyacakmis

Evet Naz kapris benim işim. Teşekkürler

Haklısınız. Teşekkür ederim

Evet böyle söylemesi bence de saçma. Aklına geldiyse yaz geç yani.
Biraz şans verin bakalım sonra yine aynı hareketlere devam ederse bitirirsiniz zaten.
Ama ilişki ilerledikçe gün içinde arayıp sormamak olmaz zaten buna katlanmak zorunda değilsiniz.

Evet bana da bu saçma geldiği için taktım galiba. Çünkü madem karşıdaki bunu istiyor, ee ben de istiyorum madem yapayım ikimiz de mutlu olalım diye düşünüyorum ben ama bilemedim işte.

Butun secenekleri degerlendiriyor gibi sanki. Baskalariyla da gorusuyor, gunlere gore kisileri ayarliyor olabilir mi? Ciddiyim demesi hic muhim degil. O gemi lafla yurumuyor. Icraat tam tersi.

Bir insan, erkek ya da kadın farketmez; flört, sevgili, sözlü, nişanlı, eş olması önemli değil, bir ilişki içerisinde olduğu kisiyi 2-3 gün aramıyorsa %99 o sürede bir başkasıyla/başkalarıyla meşguldür.

Butun secenekleri degerlendiriyor gibi sanki. Baskalariyla da gorusuyor, gunlere gore kisileri ayarliyor olabilir mi? Ciddiyim demesi hic muhim degil. O gemi lafla yurumuyor. Icraat tam tersi.
Daha önce bodoslama daldım, yanlış yaptım. Şimdi yine aynı şey olsun istemiyorum. O yüzden ağırdan alıp temkinli davranmak istiyorum diyor. Kendinden emin olana kadar böyle davranacakmış ki tekrar aynı şey olursa hem kendi hem ben üzülürüm, bu durumda kendiyle ilgili ben ilişkide iyi değilim algısı yerleşirmiş kafasında.
Nedense bütün bunlar bana çok saçma geliyor.
Bir ilişkiye mi hazır değilsin, öyleyse bana bu ısrarın niyeydi dedim. Öyle olmadığını uzun süre sonra ilk defa benle olabileceğini düşündüğünü söyledi.
Başkasıyla görüştüğünü sanmıyorum. Ama acaba öncekini mi unutmadı geliyor aklıma

Biz bunla hiçbir şey değilmişiz. Sevgili değiliz zaten de flört bile değilmişiz. Hatta başkalarıyla görüşebilirmişim ben de. Önceki sayfalarda yazdılar bak. Kafam allak bullak oldu

öf çok sıkıcı biri bu...

2 3 gün aramayan sormayan yazmayan birinden hayır gelmez, insan flört döneminde canlı olur merak eder ilgi gösterir vs vs

hem de söylemişsiniz ona rağmen yapmamış, gereksiz bence...

Ahahah benim kafanın çalışma şekli. Ama yaşımın kadını değilmişim sizin yaş kaç

üfff aşırı soğuk ve kasıntı bi ilişki. sen aşırı kasıntısın. bu kadar bekleyeceğine kendin yaz. beklenti içinde olduğunu belli etmek çok itici geliyor bana. kendin yaz geç yani yazmayıp beklenti içine girip bir de sitem etmek çok itici duruyor kusura bakma da. hele şöyle şöyle olmalı diye nutuk atanlar bana çok şey geliyor sırf ilişki yaşamak için berabermiş gibi geliyor.

zamanında samimi bir erkek arkadaşım konu sahibine benzer özellikteki biri için şey demişti, "avrupa birliğine mi girmeye çalışıyorsun yoksa bi k*zbanın hayatına mı girmeye çalışıyorsun belli değil, boşver kardeşim"
kaba tabir için özür dilerim ama konudaki adamın durumu bana bu cümleyi hatırlattı.

Tamam haklısınız her gün konuşmak istemekte ama bir tarafın sürekli karşıdan yazma beklentisine girmesini doğru bulmuyorum. Siz hiç yazmamışsınız habire karşı taraftan beklemişsiniz, yazmıyor diye de trip atıp duruyorsunuz. Yorucu bir enerjiniz var, bir şeyler değişsin istiyorsanız kendinizi değiştirin önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…