- 21 Nisan 2015
- 3.165
- 9.601
Yok tamamen farklı yorumlamışsınız.Yani kusura bakmayın ama evet gariplik sizde. Adam ilk açıldığında istemiyorsunuz. Sonra istiyorsunuz. İstediğiniz için flört aşamasına geçiliyor. Yine burada ağırdan alma düşüncesini empoze etmek adına hergün görüşülmesede günaydın iyi geceler şeklinde de ilişki yürüyebilir tarzında konuştuğunuzu düşünüyorum.
Adam neden aramadın sormadın dediğinizde sen böyle olmasını istedin demiş üstü kapalı bi şekilde. Yani kurduğunuz cümleyle isteğiniz buydu zaten.
Konuda 2 gün hiç görüşmedik 3 gün hiç görüşmedik demişsiniz ama yorumunuzda gün içinde kısa konuşmalarınızın olduğunu yazmışsınız yani iletişim halindeydiniz.
Bence sizin istediğiniz ben naz yapıyim o peşimde pervane olsun.
Adam ilk söylediğinde istemedim evet, sonra iletişimde olduk ve istedim evet. Ben şehir dışındaydım zaten görüşme imkanımız yoktu. O kaybedecek zamanımız yok modunda takıldığı için nerde tartışma çıktı hatırlamıyorum. Ama konu beni çok sorması değildi. Sonra aramızda konuşunca ben yani insanlar zaten gün içinde iletişim halinde olurlar bu çok normal. Günaydın iyi geceler bunlar olması gerekenler. Ama canım cicim için daha çok erken gibisinden konuşmuştum.
Evet ama ben Naz yapayım da istiyorum bunun nesi garip?