Yok tamamen farklı yorumlamışsınız.Yani kusura bakmayın ama evet gariplik sizde. Adam ilk açıldığında istemiyorsunuz. Sonra istiyorsunuz. İstediğiniz için flört aşamasına geçiliyor. Yine burada ağırdan alma düşüncesini empoze etmek adına hergün görüşülmesede günaydın iyi geceler şeklinde de ilişki yürüyebilir tarzında konuştuğunuzu düşünüyorum.
Adam neden aramadın sormadın dediğinizde sen böyle olmasını istedin demiş üstü kapalı bi şekilde. Yani kurduğunuz cümleyle isteğiniz buydu zaten.
Konuda 2 gün hiç görüşmedik 3 gün hiç görüşmedik demişsiniz ama yorumunuzda gün içinde kısa konuşmalarınızın olduğunu yazmışsınız yani iletişim halindeydiniz.
Bence sizin istediğiniz ben naz yapıyim o peşimde pervane olsun.
Buluşmayı ayarlamış. Üstüne aramış vardın mı diye üstüne mesaj atmış.Yahu 20 kere dile getirmedim. Bir defa konuşuldu bu. Dünkü buluşmayı da kendisi ayarladı. Eve dönünce vardın mı eve diye aradı. Sonra üstüne mesaj atmıştı cevap verince hala uyumadın mı falan yaptı. Ama bugün mesela hiç. Zaten dile getirmem. Konu şu ki ben ctesi buluşmaya da gitmemeyi düşünüyorum. Bana saçma geliyor bu tarz bir görüşme. Dile getirip söylemem daha zaten direkt kararımı veririm
Ahahah şimdi de bitse 3bin SMS tam bana göre olur galiba :)))İletişimde olmak isteyen kişi söylemeyip önce kendi iletişimde olmaya da çalışmaz mı?
Karşınızdaki de odunvari bir şey onu da anladım da sizin de istekleriniz karşı tarafla ilgili hep.
İletişimde kalmak istiyorsam ben de yazarım.
Yoksa daha flörtün başında şöyle istiyorum diye anlatırsam birine aşık edene kadar öyle davranabilir.
-Ki bu onu da yapmamış çok istekli gelmedi şimdi de-
İlişki doğal tadında ilerlemeli bence ya bu baştan kokmuş.
Bizim zamanımızda aylık 3bin sms falan vardı yazardı flörtler,sevgililer hep arama az olup mesaj çok olurdu deyip yaşımı da belli edeyim ben
Siz yine de bir bakın ilerlemesine belki gelişme kısmında uyarsınız kısmet bu işler
Ay ben bile bayıldım burada adam napsınBuluşmayı ayarlamış. Üstüne aramış vardın mı diye üstüne mesaj atmış.
Ertesi gün de siz arayıverseydiniz.
Çok yorucu bir ilişki başlangıcı bu. Erkek olsam soğurum bu kadar erkek-kadın rollerine bürünmüş kişiden.
Kadın olunca ohooo olurdu zaten.
Silver hala gibi ayhhh dıkandım diyip gidiyorum
Bunu düşüneceğim, sanırım doğruSiz biraz adama fazla anlam yüklemişsiniz. Odağınızı ondan çekerseniz akıp yolunu bulacaktır zaten. Henüz bir ilişki veya flört aşamasında değilsiniz sizin ki henüz tanışma o kadar :)
Buluşmayı ayarlamış. Üstüne aramış vardın mı diye üstüne mesaj atmış.
Ertesi gün de siz arayıverseydiniz.
Çok yorucu bir ilişki başlangıcı bu. Erkek olsam soğurum bu kadar erkek-kadın rollerine bürünmüş kişiden.
Kadın olunca ohooo olurdu zaten.
Silver hala gibi ayhhh dıkandım diyip gidiyorum
ay çok tatlısınız yahu, sesli güldümAy ben bile bayıldım burada adam napsın
Ben çekmem valla. 18-25 yaşında olsam neyse de sonrası cık.Ay ben bile bayıldım burada adam napsın
Naz yapmanız garip değil. Tabi ki her kadın naz yapmak ister. Benim anlatmak istediğim tutarsızsınız. Adama ağır ilerleyelim gibi konuşuyorsunuz adam ağırdan alıyor neden aramıyorsun sormuyorsun diyorsunuz. Yani anlatmak istediğim olmasını istediğiniz şeyleri belirtiyorsunuz adam istediğinizi olduruyor ama siz olandan memnun kalmıyorsunuz. Düşündüğünüzle dile getirdiğiniz birbirinden çok farklı.Yok tamamen farklı yorumlamışsınız.
Adam ilk söylediğinde istemedim evet, sonra iletişimde olduk ve istedim evet. Ben şehir dışındaydım zaten görüşme imkanımız yoktu. O kaybedecek zamanımız yok modunda takıldığı için nerde tartışma çıktı hatırlamıyorum. Ama konu beni çok sorması değildi. Sonra aramızda konuşunca ben yani insanlar zaten gün içinde iletişim halinde olurlar bu çok normal. Günaydın iyi geceler bunlar olması gerekenler. Ama canım cicim için daha çok erken gibisinden konuşmuştum.
Evet ama ben Naz yapayım da istiyorum bunun nesi garip?
Bende çekmem. O da düşünmeye başlamış sanki. Kadın erkek ayrımı, ben kadınım ilk msj ı ben çekmem, sen bana SMSBen çekmem valla. 18-25 yaşında olsam neyse de sonrası cık.
Hesap kitap işlerini sevmem aşkta da dostlukta da çünküsü ne gerek var.
Böylelikle etrafında gerçek kişiler kalır hep
Teşekkürler sende çok tatlısın. Her eleştiriyi içtenlikle kabul ettiğin için ayrıca teşekkürler. Bu arada bu konuda naz yapma bir dahaay çok tatlısınız yahu, sesli güldüm
Hakkaten ben niye yazmadım şimdi onu düşünüyorum
Tutarsız çok saçma bir itham değil mi? Adama daha hiç yüzyüze başbaşa görüşmemişiz, günaydın hayatım diye mesaj atınca, ne evlilik planı bi dk demek günlerce arama demek mi yani? Tam olarak tutarsız olduğum konu nedir söyler misiniz? Günaydın yazılır tabiki ama ilerisi ne alaka demek bence gayet tutarlı bir davranış. Tutarsız olan onun yaptığıNaz yapmanız garip değil. Tabi ki her kadın naz yapmak ister. Benim anlatmak istediğim tutarsızsınız. Adama ağır ilerleyelim gibi konuşuyorsunuz adam ağırdan alıyor neden aramıyorsun sormuyorsun diyorsunuz. Yani anlatmak istediğim olmasını istediğiniz şeyleri belirtiyorsunuz adam istediğinizi olduruyor ama siz olandan memnun kalmıyorsunuz. Düşündüğünüzle dile getirdiğiniz birbirinden çok farklı.
Başkasıyla görüşme konusunda neden güldün tam olarak yahu, onu ciddi sordum. Kahve içmek için ısrarcı olan biri var ama ben bunla bi iki görüştüm diye gidip onla da görüşmek doğru gelmedi bana. Görüşmem mi komik görüşmemem mi anlamadım ?Bende çekmem. O da düşünmeye başlamış sanki. Kadın erkek ayrımı, ben kadınım ilk msj ı ben çekmem, sen bana SMSatmalısın vs. çok ürkünç geliyor. Dediğiniz o kadar doğru ki, hiçbir ilişkide hesap kitap olmamalı. Aksi takdirde samimiyetsiz ilerliyor ilişkiler. Adam şimdi haklı, belki arayacaktı ama o dediği için araması da tuhaf olacaktı. Birde şey var, başkaları ile görüşeyim mi görüşmeyeyim mi diyor bir yorumda, en çok buna güldüm.
Çok iletişim istiyorsan yaz bana güzelim derdim ben olsam ama şu devirde doğru erkeklerin ve doğru kadınların işi de zor ne diyeyim.Bende çekmem. O da düşünmeye başlamış sanki. Kadın erkek ayrımı, ben kadınım ilk msj ı ben çekmem, sen bana SMSatmalısın vs. çok ürkünç geliyor. Dediğiniz o kadar doğru ki, hiçbir ilişkide hesap kitap olmamalı. Aksi takdirde samimiyetsiz ilerliyor ilişkiler. Adam şimdi haklı, belki arayacaktı ama o dediği için araması da tuhaf olacaktı. Birde şey var, başkaları ile görüşeyim mi görüşmeyeyim mi diyor bir yorumda, en çok buna güldüm.
Ben çekmem valla. 18-25 yaşında olsam neyse de sonrası cık.
Hesap kitap işlerini sevmem aşkta da dostlukta da çünküsü ne gerek var.
Böylelikle etrafında gerçek kişiler kalır hep
kadın erkek ayrımı gibi değil konu ya, anlatamadım sanırım. Off çok detay da verince, tanıyan arkadaşlarım olursa lütfen gelip sen bu kişisin demesin görmemiş gibi yapsınBende çekmem. O da düşünmeye başlamış sanki. Kadın erkek ayrımı, ben kadınım ilk msj ı ben çekmem, sen bana SMSatmalısın vs. çok ürkünç geliyor. Dediğiniz o kadar doğru ki, hiçbir ilişkide hesap kitap olmamalı. Aksi takdirde samimiyetsiz ilerliyor ilişkiler. Adam şimdi haklı, belki arayacaktı ama o dediği için araması da tuhaf olacaktı. Birde şey var, başkaları ile görüşeyim mi görüşmeyeyim mi diyor bir yorumda, en çok buna güldüm.
Hiç yüzyüze görüşmemişiz derken? İkinci buluşmada sizinle konuştuğunu yazmıştınız. Neyse bunlar gereksiz ayrıntılar. Tutarsız olduğunuzu düşündüğüm konuya geliyim hemen. Adama diyorsunuz ki "hergün görüşme olmadan sadece günaydın iyi geceler yazarak da (yani günde 2 defa mesaj atmak) ilişki yürütülebilir". Adam dediğinizi yapıyor. 2 gün günaydın iyi geceler şeklinde. ( Ki bunu konuda söylüyorsunuz yorumda yine gün içinde birçok konuşmanız olduğunu açıklamışsınız.) Yani adama böyle dediğiniz için sizin söylediğinizi yapıyor. Ama bir sonraki buluşmada neden aramadın neden sormadın? Diyorsunuz. Yani adama derler sen bi önceki buluşmada böyle olmasını istemedin mi? Ama dememişTutarsız çok saçma bir itham değil mi? Adama daha hiç yüzyüze başbaşa görüşmemişiz, günaydın hayatım diye mesaj atınca, ne evlilik planı bi dk demek günlerce arama demek mi yani? Tam olarak tutarsız olduğum konu nedir söyler misiniz? Günaydın yazılır tabiki ama ilerisi ne alaka demek bence gayet tutarlı bir davranış. Tutarsız olan onun yaptığı
Biz anladık bu olayları. İlgi beklemiş olmanızı anlıyorum ancak; dile getirmiş olmanız ters tepmiş. Bir süre daha sessizce ilerleyin bakalım. Bir kere daha görüşmem diyorsunuz. Görüşürseniz beklentiye girmeden görüşün, rahat olun. Herşey o zaman daha güzel ilerler. İlerlemeyecekse en başından öküzlüğünü belli etmiş olur. Sizee koparsınız olur biter.kadın erkek ayrımı gibi değil konu ya, anlatamadım sanırım. Off çok detay da verince, tanıyan arkadaşlarım olursa lütfen gelip sen bu kişisin demesin görmemiş gibi yapsın
Şimdi şöyle. Benle tanışmayı görüşmeyi o istemedi mi? Sonra da galiba ben hata ettim diye geri çekilen de kendisi değil mi? Tekrar gelince ben istedim ki o yaptığını telafi etsin. Etsin ki bi daha aynı topa girmesin. Hemen kollarımı açıp hoşgeldin canım yaparsam ne anlamı kalır yaptığının. Evet bu konuda biraz Naz yaptım çünkü görüşmeyelim minvalinde konuştuktan sonra arkadaşlara ne zaman geliyor, nerde ne yapıyor gibi konuşmaları oldu. Benim ailevi bir olayım oldu. Gidelim yanında olalım falan yapmış. Ee ben de diyorum bu ne tutarsızlık şimdi sen istiyor musun istemiyor musun. Bunu sorgulamam garip mi ki? Ben demiyorum aşkım canım desin, ama belki benim başıma bugün bir olay geldi, konuşurken 3 gün önce şöyle bir olay oldu, 2 gün önce şöyle bir şey atlattım diye konuşmak saçma gelecek bana yani.
Bunu düşünmen komik geldi. Diğer adayları da kaçırma derimBaşkasıyla görüşme konusunda neden güldün tam olarak yahu, onu ciddi sordum. Kahve içmek için ısrarcı olan biri var ama ben bunla bi iki görüştüm diye gidip onla da görüşmek doğru gelmedi bana. Görüşmem mi komik görüşmemem mi anlamadım ?
Yahu siz iyi misiniz? -hergün görüşme olmadan sadece günaydın iyi geceler yazarak da (yani günde 2 defa mesaj atmak) ilişki yürütülebilir".- bunu söylediğimi hangi mesajda gördünüz Allah aşkına. Ben bunu mu dedim.Hiç yüzyüze görüşmemişiz derken? İkinci buluşmada sizinle konuştuğunu yazmıştınız. Neyse bunlar gereksiz ayrıntılar. Tutarsız olduğunuzu düşündüğüm konuya geliyim hemen. Adama diyorsunuz ki "hergün görüşme olmadan sadece günaydın iyi geceler yazarak da (yani günde 2 defa mesaj atmak) ilişki yürütülebilir". Adam dediğinizi yapıyor. 2 gün günaydın iyi geceler şeklinde. ( Ki bunu konuda söylüyorsunuz yorumda yine gün içinde birçok konuşmanız olduğunu açıklamışsınız.) Yani adama böyle dediğiniz için sizin söylediğinizi yapıyor. Ama bir sonraki buluşmada neden aramadın neden sormadın? Diyorsunuz. Yani adama derler sen bi önceki buluşmada böyle olmasını istemedin mi? Ama dememiş
Yani benim size sormak istediğim bişey de var? Ne olmasını istiyorsunuz? Günaydın iyi geceler yazsa yeterli mi? Yoksa arasın sorsun msj atsın merak etsin gün içinde iletişim halinde olun bu mu?
Yahu siz iyi misiniz? -hergün görüşme olmadan sadece günaydın iyi geceler yazarak da (yani günde 2 defa mesaj atmak) ilişki yürütülebilir".- bunu söylediğimi hangi mesajda gördünüz Allah aşkına. Ben bunu mu dedim.
2 gün görüştük, bi hafta arayla. İlkinde tesadüf denk geldik. İkincide de gördüm. Meğer o bilerek benle konuşmak için gelmiş. Benim haberim yok. Normal başkaları falan var yanımızda yani özel bir görüşme gibi değil.
Bundan sonrasında 3.günü bana günaydın hayatım diye mesaj atınca ben ne oluyor yani, günaydın demek çok normal benim de istediğim bir şey, ama hayatım nedir bi anda falan yaptım. Yani görüşmeden sadece günaydın diyerek ilişki yürütülür diye nerde söylemişim veya yazmışım. O da böyle anlamamış zaten. Ben şehir dışına çıktım aynı akşam, zaten yüz yüze görüşme durumumuz yoktu. Görüşmeyelim diye bir planımız da yoktu. Siz kafanızdan yazmışsınız bazı yerleri