Ya evet öyle bir şey demiştim. Tanışmak istiyorsan bu şekilde davranır insan falan diye. Erkek yazar der gibi konuşmuştum evet. Bilmiyorum ben niye yazmadım, ondan bekledim sanırımEe iyi geceler,günaydın yazılır vs demişsiniz madem siz neden yazmadınız?
Yoksa önce erkek yazar diye de belirtmiş miydiniz?
Yeni tanısırken bir heves bir heyecan olur degil mi?dinamikler yüksektir ne bileyim o zamanların enerjisi baska olur.Uykusuz kalırsın konus konus konu bitmez sabaha zımba gibi 2 saatlik yarım yamalak uykuyla uyanır işe gidersin ama gözünde sıfır uykudur.Tamam iliskiler farklıdır illa bu örnekti ama baslarda herşeyin heyecanı farklıdır.Gelelim soruma. Bu davranış normal mi? Arkadaşlarım normal olduğunu, emin adımlarla ilerlemek istediğini benim abarttığımı vs söylüyor ama ben çok gıcık oldum bende mi gariplik var sizce
Belki o yazmalıydı önce bilemem ama adam görüşmeleri ayarlamış hep çok isteksiz de durmuyor.Ya evet öyle bir şey demiştim. Tanışmak istiyorsan bu şekilde davranır insan falan diye. Erkek yazar der gibi konuşmuştum evet. Bilmiyorum ben niye yazmadım, ondan bekledim sanırım
Mesaj sevmiyormuş. Ama arayabilir, aramadı da. Yani dün akşam yemek yedik, yok çay yok kahve dedi dedi saat 00.30 kadar beraberdik. Sonra aradı eve vardın mı diye. En son konuşmamız o.Demek ki aramasına engel olan bir takım kişiler var.
Yanlarindayken rahat bir bicimde konuşamıyor.
Yahut çok fazla umursamıyor..
Olursa olur olmazsa da olmaz şeklinde düşünüyor.
Belki de liseliler gibi çok vıcık vıcık mesaj sevmiyordur.
Ona hak veririm bak.
İşte diyor ki ben yazacaktım zaten. Ama sen böyle olmalı dedin diye, sanki içimden gelmiyor da sen söyledin diye yazıyorum gibi olsun istemedim. Sen söylemezsen bi bakarsın öyle olmuş zaten diyor. Ama bu bana çok saçma geliyorNormal degil , siz rahatsizliginizi bildirmissiniz, buna ragmen ben boyleyim deyip devam ediyor. Yerseniz mamul bu …
Kocam da Ilk bulusmamizdan sonra 2 gun ne yazdi ne de aradi, sonunda bana yazinca neden yazmadin dedim, bekledigini bilmiyordum dedi ve sonra oturttuk rayina. Ben yazdım o aradı vs .İşte diyor ki ben yazacaktım zaten. Ama sen böyle olmalı dedin diye, sanki içimden gelmiyor da sen söyledin diye yazıyorum gibi olsun istemedim. Sen söylemezsen bi bakarsın öyle olmuş zaten diyor. Ama bu bana çok saçma geliyor
Ctesi görüştük ya, pazar günü ben bir şey sordum. Sadece o konuyla alakalı 3-5 mesajlaştık. Teşekkür ettim bitti. Ptesi akşam benim hikayeme afiyet olsun yazdı. Ben de teşekkür ederim yazdım. Uzatmadım. O da uzatmadı. Salı günü bitti nerdeyse, yine bir hikayeme yorum yazdı instadan. Ben gülücük gönderdim. Bu defa whatsaptan yazdı. 3 saat boyunca yazdı. Yarın akşam yemek yiyelim dedi, ben de beni 2 gün sormayanla yemek yemiyorum ben dedim:)) Aklımdasın hep ama yine acele edip yanlış yapmak istemiyorum vs yaptı. Ben anlamdım yahu.Yeni tanısırken bir heves bir heyecan olur degil mi?dinamikler yüksektir ne bileyim o zamanların enerjisi baska olur.Uykusuz kalırsın konus konus konu bitmez sabaha zımba gibi 2 saatlik yarım yamalak uykuyla uyanır işe gidersin ama gözünde sıfır uykudur.Tamam iliskiler farklıdır illa bu örnekti ama baslarda herşeyin heyecanı farklıdır.
İnsan hareketsiz sıradan olagan davranınca modu düsüyor ve isteksizlesir cunku değersiz hissediyor.
Siz de gariplik yok.Karsi tarafin hisleri de var ama o biraz sudan cıkmıs balık gibi nasıl davranacağini bilemiyor bence.
Biraz yönlendirilmeye ihtiyacı var gibi.Deneyin siz atik olup adımlar atın yazın cizin sohbeti koyulastirin bakalim bir süre sonra kendiliginden bir hareketlenme gelecek mi beyefendiye?
Benim takıldığım nokta şu, şimdi ben iletişimde olmak istediğimi söylemişim. O da madem istiyorsa her şekilde yazması gerekmez miydi?Belki o yazmalıydı önce bilemem ama adam görüşmeleri ayarlamış hep çok isteksiz de durmuyor.
Siz de biraz naz yapayım bakalım,sinirini ölçeyim bakayım nasıl biriymiş diyerek test ediyor gibi duruyorsunuz.
Ben ikinizi de haklı bulamadım ya.
O gün onda araba yoktu.Normal değil 2-3 gün aramamak baş işler çeviriyor izlenimi veriyor, ilk baş arabanıza binip beni de şuraya bırak deyip konuya girişi de tuhaf…
sorun sadece onun aramaması değil, ben de ararım ama beklediğimi bildiği halde yapmaması beni pek de kale almadığı izlenimi oluşturuyor bende, o yüzden yazmak istemiyorum. Gurur mu nedir bilmiyorum.Kocam da Ilk bulusmamizdan sonra 2 gun ne yazdi ne de aradi, sonunda bana yazinca neden yazmadin dedim, bekledigini bilmiyordum dedi ve sonra oturttuk rayina. Ben yazdım o aradı vs .
Sorun kopukluk olmadan ıletişimin devam etmesi, yoksa kim aradı kim yazdı o kadar önemli değil .