2-3 gün aramayan erkek

Mesaj sevmiyormuş. Ama arayabilir, aramadı da. Yani dün akşam yemek yedik, yok çay yok kahve dedi dedi saat 00.30 kadar beraberdik. Sonra aradı eve vardın mı diye. En son konuşmamız o.

Aramasına engel biri yok buna eminim ama kendi savunmasını şu şekilde yapıyor. Öncekinde çok hızlı davrandım sana hata ettim. Şimdi ağır ağır sağlam ilerlemek istiyorum diyor
Ortayı bul böyle de yürümüyor deseydiniz keşke😇kendi gibi olmazsa nasıl emin olabilirsiniz ki👍

Sen ara sor mesaj at. Baktın ki adam yine aynı yol ver.

Merhaba.
Uzun zaman oldu konu açmayalı, kafamı karıştıran bir konu var ve çoğunluğun fikrine bakmak istiyorum.

Şimdi ben 32 yaşında, 2 yıl önce boşanmış bir kadınım. 2 ay kadar önce arkadaş ortamında görüp benle tanışmak isteyen biri oldu. Aslında söyle. Bir defa gördü, arkadaşlarla oturduk konuştuk falan. 2. Defa buluştuğumuzda arkadaşların yanından ayrılırken beni de şuraya bırakır mısın diye arabama bindi. Arabada benden çok hoşlandığını, görüşmek istediğini, bugün benim geleceğimi öğrenince işini gücünü bırakıp geldiğini, kendisinin de 6 yıllık bir ilişkisi olduğunu ve 5 yıl kadar önce bittiğini, o zamandandır düzenli güzel bir ilişkisi olmadığını ama ilk defa bana çok ısındığını ve olursa ciddi niyetle görüşmek istediğini söyledi.

Ben o şaşkınlıkla düşünmediğimi falan söyledim. Sonra telefonla görüşmemiz oldu. Sadece mesajla. Kendisi ikimiz de işimiz gücümüz var, yaşımız geçmesin bir şey olacaksa hemen olsun kafasındaydı. Daha 3.gün benim de çabalarım sonucu bir kavga çıktı. O da galiba ben ilişki konusunda iyi değilim vs dedi. Ben de uzatmadım direkt görüşmeyi kestim.

Arkadaşlarla konuşmuş vs. Yanlış yaptığını tekrar görüşmek istediğini benden çekindiğini vs söylemiş. Ben de kendim de saçmaladığım için bir daha deneyebilirim diye düşündüm.

Neyse ctesi yemeğe çıktık. Pazar ptesi hiç sormadı beni. Salı günü yazdı. Çarşamba tekrar yemeğe çıktık. Bugün yine hiç ses yok.

Ben dün buluşunca neden 2 gün hiç sormadın diye sordum. Ben insan her gün buluşmasa da her gün günaydın iyi geceler diye iletişimde olur demişim. O da sırf ben söylemişim diye yapmış gibi yapmacık olurmuş diye sormamışmış. Zamanla birbirimize alışacakmışız. Hiç söylememe gerek kalmayacakmış. Benle çok güzel zaman geçiyormuş vs vs. Konuştu durdu. Ctesi için dün plan yaptı yine. Davet etti beni. Ama bugün tekrar yazmayınca ben ayar oldum buluşmayı düşünmüyorum. O yazmayınca ben de yazmadım hiç.

Gelelim soruma. Bu davranış normal mi? Arkadaşlarım normal olduğunu, emin adımlarla ilerlemek istediğini benim abarttığımı vs söylüyor ama ben çok gıcık oldum bende mi gariplik var sizce ?
Ilişkiler konusunda adil yıldırımı dinlemelisin ve en büyük hata aramadın sormadın demek bir erkek umursamaz ve üzerine düşmeyen kadınlara bayılır kaçan kovalanır hesabı doğası gereği erkek avcı kadın ise av dır şiddet le adil yıldırım dinlemenizi öneririm youtubeden

X