2-3 gün aramayan erkek

Çok kasmayın ya akışına bırakın benim eşimde günaydın iyi geceler vs yazmazdı her ilişkinin dinamiği farklıdır. Üstüne bu kadar düşmeyin niye 2 gün aramadın falan diye sormanız biraz çocukça geldi. Ağırdan alıyorsa sizde ağırdan alın ama dillendirmeyin derim.

Aynen tam olarak anlatmak istediğim bu.
Yani bana dün dedi ki, benden çok hoşlanıyor ama emin adımlarla ilerlemek istiyor. İyi de ben şuan biriyle görüşüyor muyum görüşmüyor muyum belli değil. Mesela bugün ben yemeğe çıkmak isteyen başkasıyla da görüşebilirim teknik olarak çünkü sevgilim yok, ama görüşmemeliyim kalben çünkü midem almaz. Bi saçmalık içerisinde hissediyorum kendimi

Yazmayın müsait zamanda telefonda konuşun. Mesajlaşmaktan daha iyi bence. Kimin aradığı da önemli değil benim için mesela
İşte ben bi defa dile getirdim ya, sanki o tınlamamış gibi bide üstüne aramak istemedim.

İlişkiyi -sizin durumunuzda flört diyelim- sahiplenmediğini hissediyor ve düşünüyorsunuz. Değişik bir yarım kalma hissi yaşatır bu. Haklısınız tabi. Rahatsızlığınızı söylediğiniz halde, hiç esneme yapmadan kendi bildiğinden ilerlemiş. Hoş değil.

Adamın tarzı bu demekki. Görüşmek için planlar yapıyor. Yeni başlamışsınız. Adamı darlamayın bence. Zamanla herşey oturur. Msj sevmiyorsa aramak için de bir neden bulamamıştır. Gözlemlemeniz daha doğru olacaktır. Evli olduğundan mı şüpheleniyorsunuz? Sorsanızda söylemez ki..

Yol yordam bilmesi gerekiyor kaç yaşında adam.
İlk buluşma, ilk tanışma şekli, ilk zamanlas yaşanan ne ise ilişkinin nasıl ilerleyeceğinin göstergesi.
Buluşma ayarlıyorda eee iletişim ne olacak, başınıza bişey geldi ondan bundan mı öğrenecek…

benim hosuma gitmezdi ya ne bileyim 24 saat icinde hic mi aklina gelmemis, minel00 ne yapiyor acaba diye merak etmemis? surekli surekli mesajlasilmasa bile insan bi hal hatir sorar, 5 dk olsun arar. hadi hicbir sey bilmiyorsan instagramdan komik video at yahu

İşte ben bi defa dile getirdim ya, sanki o tınlamamış gibi bide üstüne aramak istemedim.
Dile getirmeyin,böyle şeyler sizi degersizlestirir. 18 yaşında değilsiniz,evlenmiş ayrılmış toyluk zamanlarını geçmişsiniz. Beni ara ,bana yaz vs bu söylemleri bırakın... Ilk basta adamın tavri laubali zaten ben haz etmedim. Akışına birakin,belli eder.

Çok uzundu okuyamadım . Direkt başlığa cevap veriyorum. 2 yada 3 gün aramayan erkek için herhangi bir değerin yoktur. Bu net. Çok yoğun iş temposu olsa dahi günde en az bir kez aramalı. Seni merak etmeli. Aksi dusunulemez.

Ben bir adama "Günaydın,iyi geceler vb. yazılır."demenizi saçma buldum. Bunu sanırım lise 2'de fln yapardım. Yemekten sonra eve geçince bir yoklamasi lazim..sizi pek sallamıyor,adam tam bir çakal carlos:)
Ben bunu böyle böyle yapmalısın diye söylemedim ki. Daha önce çok acele ettim hata yaptım sana karşı deyince, yani gün içinde bunlar yazılır edilir. Bu acele etmek değil. Bence bu olması gereken anlamında konuştuk. Konu içinde yani

Yok bir daha sormam zaten, sadece arkadaşlarım abarttığımı söyledi. Bir bana mı garip geliyor bu tarz bir şey onu merak etmiştim

Gün icinde bunlar yazılır edilir demekte komik işte.Anaokul çocuğuna gorevlerini anlatır gibi... başlangıca bakın çok laubali. Siz kartları kapalı oynayın ve izlemleyin,ben bundan bir cacık çıkacağını sanmıyorum

Aynen hissettiğim şey bu, ben anlatamamışım siz çok güzel ifade etmişsiniz. Hissettiğim şey bu. Hani istiyorum ama çok da istemiyorum diyor gibi geliyor ve ben de artık onu tanımak istemiyorum bu düşünceyle. Yarın birgün karşıma tamam istiyorum diye çıkarsa da sanmıyorum ki ben o moda gireyim

Hiç te normal değil dikkat et

Yok hayır evli olmadığını biliyorum. Ortak arkadaşlarımız var, ailesiyle yaşıyor falan. Onda bir problem yok. Ama ben bu tarz bir ilişkiyi sağlıklı bulmadığım için içimde devam etme hissi kalmıyor ama çevrem abarttığımı düşünüyor. Konu abartıp abartmadığımı öğrenmem aslında.

Ay aynen düşündüğüm bu.
Yüzyüze gelince de arkadaşım gelmişti diyorum mesela, hangi arkadaşın diye ismine kadar soruyor falan. Bu ne perhiz bu ne lahana şeyisi moduna giriyorum ben istemsiz

Yani kusura bakmayın ama evet gariplik sizde. Adam ilk açıldığında istemiyorsunuz. Sonra istiyorsunuz. İstediğiniz için flört aşamasına geçiliyor. Yine burada ağırdan alma düşüncesini empoze etmek adına hergün görüşülmesede günaydın iyi geceler şeklinde de ilişki yürüyebilir tarzında konuştuğunuzu düşünüyorum.

Adam neden aramadın sormadın dediğinizde sen böyle olmasını istedin demiş üstü kapalı bi şekilde. Yani kurduğunuz cümleyle isteğiniz buydu zaten.

Konuda 2 gün hiç görüşmedik 3 gün hiç görüşmedik demişsiniz ama yorumunuzda gün içinde kısa konuşmalarınızın olduğunu yazmışsınız yani iletişim halindeydiniz.
Bence sizin istediğiniz ben naz yapıyim o peşimde pervane olsun.

Bence de abartıyorsun. Zamana bırakmalısın, devam ederse sende görüşmezsin. Adam o kadar istekli gelmiş, şimdi bu davranışınla sen ondan daha istekli göründün. Zaten ilişkiniz de yok ki henüz durun bakalım. Sizde ölçün tartın. O zaman ilişki dersiniz. Hala iki gün aramıyorsa ona göre yol alırsınız. Şu an için günaydın msj ı bana çok saçma geldi. Bunu dillendirmeniz daha da kötü. Adam korkmuş olabilir

Yahu 20 kere dile getirmedim. Bir defa konuşuldu bu. Dünkü buluşmayı da kendisi ayarladı. Eve dönünce vardın mı eve diye aradı. Sonra üstüne mesaj atmıştı cevap verince hala uyumadın mı falan yaptı. Ama bugün mesela hiç. Zaten dile getirmem. Konu şu ki ben ctesi buluşmaya da gitmemeyi düşünüyorum. Bana saçma geliyor bu tarz bir görüşme. Dile getirip söylemem daha zaten direkt kararımı veririm

Benim takıldığım nokta şu, şimdi ben iletişimde olmak istediğimi söylemişim. O da madem istiyorsa her şekilde yazması gerekmez miydi?
İletişimde olmak isteyen kişi söylemeyip önce kendi iletişimde olmaya da çalışmaz mı?
Karşınızdaki de odunvari bir şey onu da anladım da sizin de istekleriniz karşı tarafla ilgili hep.
İletişimde kalmak istiyorsam ben de yazarım.
Yoksa daha flörtün başında şöyle istiyorum diye anlatırsam birine aşık edene kadar öyle davranabilir.
-Ki bu onu da yapmamış çok istekli gelmedi şimdi de-
İlişki doğal tadında ilerlemeli bence ya bu baştan kokmuş.
Bizim zamanımızda aylık 3bin sms falan vardı yazardı flörtler,sevgililer hep arama az olup mesaj çok olurdu deyip yaşımı da belli edeyim ben
Siz yine de bir bakın ilerlemesine belki gelişme kısmında uyarsınız kısmet bu işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…