1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

Her adım önemlidir tabi. İnşallah iyi geçer. Denerim bende

Kızlar iyi geceler öncelikle, ben 2.5 yıllık evliyim ve pko hastasıyım.Bir bebeğim olsun diye 1.5 senedir uğraşıyorum, yaptıgım şeyler ne pkoyu düzeltti nede kilo verdirdi. İşim masa başı olması nedeniyle çok kilo aldım ve işi bıraktım 87 kg den 79 kg ye 9ayda anca düşebildim.Bugün artık yeter dedim ve diyetisyene gittim. 79 kg olarak diyete başladım bugün. Beni de aranıza alır mısınız?? Bu sefer hiç olmadığım kadar azimliyim ve buraya yazıyorum 30/04/2017 tarihinde en fazla 65 kg olmayı hedefliyorum. Birbirimize destek olarak bu süreci anlatabilirim diye düşünüyorum.Ne dersiniz??

Bu kararın için seni tebrik ediyorum. Tabikide anlata bilirsin. Belki bize yardımcı olacak öneriler de de buluna bilirsin. Birbirimize böylece destek oluruz bu yolda. Bende birazdan tartılıcam ama sanırım kilo aldım..

Bu sabah kilom 55,5kg
Yani 200gr fazlam var. Dün yiyebileceğim yemekten fazla kaçırmışım

Kizlar merhabalar ben de dun diyete basladim 87 kiloyum 32 yasindayim diyabetim var ve bu gidise bir dur demek istiyorum artik yeter daha fit daha saglikli ve musmutlu olmak istiyorum cunku bu halimle mutlu degilim beni de araniza alir misiniz

Günaydınlar hepinize :)kızlar öncelikle bir diyetisyen edinin diyorum.Kendime dünden beri çok kızıyorum bu zamana kadar neden gitmedim diye tahlillerinizi yaptırın mesela :) D vitamini eksikliği bile kilo vermeye engel oluyormuş ben yeni öğrendim sans_sans o zaman bende sana hoşgeldin diyorumbenim insülin direncim cok fazla çıktı glifor verdi doktor daha önce kullanmışmıydın?? İnanıyorum ki bu sefer başaracağız

Ben de kullaniyorum canim benim insulin direncim 23tu 18 e dusurmustum suan kac bilmiyorum dr 1ile 3 arasi deger veriyor insulin direncine ve 3 e yaklastigi zaman zor kilo verirsin diyor benim halimi bir dusun ustune 1 yildir insulin kullaniyorum elimden geldigince spor yapip yediklerime dikkat edince 2 ayda 8 kilo vermeyi basardim o yuzden neden olmasin yapabiliriz bizde inaniyorum kesin kararliyim ve araniza aldiginiz icin minnettarim tesekkur ederim

2 subat yediklerim

Sabah
2 haslanmis yumurta
9 zeytin
1 kucuk dilim beyaz peynir
2 dilim ekmek
Sekersiz cay
Ara
1 elma
1 cay bardagi yogurt
Aksam
1 kase lahana corbasi
5 kofte
Havuc salatasi
1/2 dilim ekmek
Ara
Patlamis misir
Sekersiz cay
Ara
2 dilim ayva
1 elma

Fena gribim o yuzden erken kalkamadim ve kahvaltiyi gec yaptim o yuzden ogle yemegi yok menumde
Rahatsiz oldugum ve diyete yeni basladigim icin spor yapamadim

Merhaba
Bugun dıyette ıkıncı gunum. Basarılı denebılır. Crown un karamellı kahvesını ve nısastalı yalancı salebımı saymazsak sabah ıkı aksam ıkı yumurta aralrda puşbıberlı yogurt yedımm

Glifor u merak ettım. Zayıflatıcak mı

Dün doktor glifor başladı manyak gibi oldum
Merhaba glifor kullanan cogu kisinin kilo verdigi soylenir ama bende oyle bir etki yapmadi insallah size yardimci olur insulin direncini dusurmesi icin veriyor drlar ama Tugrul Demirelin bana soyledigine gore insulin direncini dusurmenin tek yolu onunla inatlasmak ve sporda israrci olmak kilo veremesek bile inat edip sporu birakmamaliymisiz

3 subat
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
9 yesil zeytin
1 dilim beyaz peynir
40gr ekek
Sekersiz cay

Ara
2 kase corn flakes yarim yagli sut ile
Aksam
2 kase lahana corbasi
2 domates
Azicik salata
Bir daha ara ogun yaparim sanirim 1 meyve ve cay icerim buhunu de bu sekilde kapatirim

Kizlar telefonuma 30 gun fit diye bir program indirdim butun vucudu calistiran ve hafif aktivitelerle baslayip zamanla zorlasan aralarda dinlenme zamani olan hareketleri kacar tekrarla yapmam gerektigini gosteriyor bunu yapmaya basladim iyi gelecegini dusunuyorum her bolge 2-3 dk da falAn bitiyor sizde bir inceleyin isterseniz

Ah merhaba

Sızce ogunlerımı yumurta ıle gecırsem ve kacamak yapsam kılo verır mıyım

Ah merhaba

Sızce ogunlerımı yumurta ıle gecırsem ve kacamak yapsam kılo verır mıyım
Bence ogunlerinizi atlamayin sadece yumurta ana ogun icin yeterli degil bence illa kacamak yapacaksaniz da kendinize ceza vermelisiniz bence mesela kacamagin ardindan 10 000 adim gibi

Kizlar merhabalar ben de dun diyete basladim 87 kiloyum 32 yasindayim diyabetim var ve bu gidise bir dur demek istiyorum artik yeter daha fit daha saglikli ve musmutlu olmak istiyorum cunku bu halimle mutlu degilim beni de araniza alir misiniz
Hoş geldin :)))

Kızlar ben şimdi salata yaptım içine biraz makarna kattım. Bugünlük son yemeğim. Shake 1 tane içtim. Sonunda hafta sonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…