Her adım önemlidir tabi. İnşallah iyi geçer. Denerim bendeSu ıcmıyorsan kılo veremıceksın denır. Okadar muhım bende ıcmısımdır 3 lt. Yarın arkadasımla gezıcem acıkhavada oda spor sayılır ama
Emojılerı bulamıyordumda nıhayet buldum . Yarın ıkıncı gunum umarım yarında basarılı gecer. Bu arada nısastaşı süt bayagı kesıcı etkı ettı tıkadı benı tavsıye ederım
Bu kararın için seni tebrik ediyorum. Tabikide anlata bilirsin. Belki bize yardımcı olacak öneriler de de buluna bilirsin. Birbirimize böylece destek oluruz bu yolda.Kızlar iyi geceler öncelikle, ben 2.5 yıllık evliyim ve pko hastasıyım.Bir bebeğim olsun diye 1.5 senedir uğraşıyorum, yaptıgım şeyler ne pkoyu düzeltti nede kilo verdirdi. İşim masa başı olması nedeniyle çok kilo aldım ve işi bıraktım 87 kg den 79 kg ye 9ayda anca düşebildim.Bugün artık yeter dedim ve diyetisyene gittim. 79 kg olarak diyete başladım bugün. Beni de aranıza alır mısınız?? Bu sefer hiç olmadığım kadar azimliyim ve buraya yazıyorum 30/04/2017 tarihinde en fazla 65 kg olmayı hedefliyorum. Birbirimize destek olarak bu süreci anlatabilirim diye düşünüyorum.Ne dersiniz??
Günaydınlar hepinize :)kızlar öncelikle bir diyetisyen edinin diyorum.Kendime dünden beri çok kızıyorum bu zamana kadar neden gitmedim diye tahlillerinizi yaptırın mesela :) D vitamini eksikliği bile kilo vermeye engel oluyormuş ben yeni öğrendimsans_sans o zaman bende sana hoşgeldin diyorum benim insülin direncim cok fazla çıktı glifor verdi doktor daha önce kullanmışmıydın?? İnanıyorum ki bu sefer başaracağız
Merhaba glifor kullanan cogu kisinin kilo verdigi soylenir ama bende oyle bir etki yapmadi insallah size yardimci olur insulin direncini dusurmesi icin veriyor drlar ama Tugrul Demirelin bana soyledigine gore insulin direncini dusurmenin tek yolu onunla inatlasmak ve sporda israrci olmak kilo veremesek bile inat edip sporu birakmamaliymisizDün doktor glifor başladı manyak gibi oldum
Bence ogunlerinizi atlamayin sadece yumurta ana ogun icin yeterli degil bence illa kacamak yapacaksaniz da kendinize ceza vermelisiniz bence mesela kacamagin ardindan 10 000 adim gibiAh merhaba
Sızce ogunlerımı yumurta ıle gecırsem ve kacamak yapsam kılo verır mıyım
Hoş geldin :)))Kizlar merhabalar ben de dun diyete basladim 87 kiloyum 32 yasindayim diyabetim var ve bu gidise bir dur demek istiyorum artik yeter daha fit daha saglikli ve musmutlu olmak istiyorum cunku bu halimle mutlu degilim beni de araniza alir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?