Çok güzel sevindim katılmana. Bende charlotte eden diyetini yapıyorumbende varım 1,65 boy kılo 80 ayça kayanın 5333 dıyetını uyguluyorum
Çok sevinirim kaç kilosun ve kaç kilo vermek istiyorsun?
Ben varımmmmm
Boy farkımız çok değil benim boyum 156. Çok ama başarabilirsinGüzel soruBnm yolum bayağı uzun cnm 1.55 boy 90 kiloyla başladım.Şuan 87.2 yim hedef 50 Tam 40 kilo vermem gerekiyor 3 kilosu gitti bile :)
İstediğin gün yazabilirsin. Ben her sabah 20dk ve akşamları burda olucam. Çok aç bırakma kendini o zaman tutması daha zor olur bende öyleMerhaba
Bende katılmak ıatıyorum. 12 kılo vermek ıstıyorum yarın baslıcam hergun buraya yazıyormmuyuzzz. Yarın ıkı yumurta ıle gune baslıcam ekmek seker yemıcem yogurt bol yıcem khve ıccem 17 den aonra yemıcem benım planım bu. Bıyum 172 kılom 75 adım özge
Oh tatlı diyince akan sular durur. Tatlıya bayılıyorum. Madem öyle her üç günde bi ye az bişey. Her gün yemekten iyidir böyle ce yavaş yavaş azaltırsın. Olmaz mı?Benım tatlı bagımlılıgım var ıkı gun dırrensem ucuncu gun baklavaya gomuluyorum ne yazıkkı
Aramıza hoş geldin o zaman :)))Merhaba arkadaslar bende katilmak isitoyrum.75kiloyum 2gundur sabahlari yarim sat zumba yapmaya basladm 7bucukjtan snrada bisey yememeye calisiyorum cok zor kilo veririm ins bu sefer olur =)
O zaman kısaca aramıza katılanlara hoş geldiniz diyorum. İnşallah zamanla daha fazla insanı motive edebiliriz. Ben charlotte eden diyetini uyguluyorum. Ve çalıştığım için akşamları yazabilirim şimdiden haberiniz olsun :)) günlük spor, yedikleriniz yemedikleriniz :) kilonuzu her gün ve istediğiniz zaman yaza bilirsiniz. Ben her gün tartılıyorum. Çok merak ediyorum çünkü
Almanya da yeni bir diyet charlotte eden sadece kadınlar için hazırlanmış bir diyet ürünüo nasıl bir diyet hiç duymadım
Ben de tuttum bugün diyetimi. İyi geçti gün açlık hissetmedim. Kısa bir yürüyüş yaptım 30-40 dk arasıIyı aksamlar
Kızlar Basarılı bır dıyet gunu gecırdım. Sabah ıkı yumurta oglen pulbıberlı yogurt ve kahve aksam kıymalı ıkı yumurta omlet ve sımdı tatlısız yapamadıgım ıcın bır silme mısır nişastası ile haZırladıgım splendalı yalancı salep. Bu gunu bu mönü ile bitirmek istiyorumm. Sizde durum nedir??
Bende pek spor yapmıyorum. İşimden dolayı hep hareket içindeyim zaten. Su çok önemli ya. Ben günde 3l içiyorumSpor yapasım hıc gelmıyor aslında elıptık bısıklet yapabılırım. Belkı zamanla oda olur. Baslamak cok onemlıydı basladım ya gerisi gelir inş. Bu arada hep sirkeli su içtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?