- 19 Nisan 2016
- 255
- 298
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ikinci secenek daha agır basıyor sanki :)))Katre kv nın gunune can cekıyor mu can sıkıyor dıye mı gıtmedın
ValentinusNF burda sıkı kurallar yok doğrudur. Herşeyi kendine göre ayarlaman daha iyi herkesin hızı disiplini istekleri farklıdır o yüzden daha serbest bir topik açtım :)
Örnek ben. Kaç gündür sabah spora çıkıcam diyorum hala çıkamadım kimse de kızmıyor çünkü ne yaparsak yapalım kendimiz için yapıyoruz :) ama en sonunda bu kilolar gidicek orası kesin
Wuhuuuuuuu tam diyetlikBen benımkılerı yazayım
Ispanaklı borek
Browni
Tuzlu kurabıye
Kestanelı pasta
İnşallah ❤İyi geceler kızlar, inşallah yarın hepimiz için kaçamaksız ve diyet açısından verimli bir gün olur
Ohh çok iyi devam böyle. Yap sporu bu kadar motive olmuşkenGunaydınnnn
Bugun tipik diyet khvaltımla basladım. 9 Zeytın peynır ıkı yumurta ıkı dılım acukalı ekmek sekersız cay.
Oglen okulda corba ıcerım aksama kuru yerımmm bu arada tartıda 70.9 gosterdımm bu haftakı hedefım gelecek cuma gunune kadara 68 ı gormek bu 68.9 olsa bıle. Buna ulasmak ıcın dıyetın yanısıra en azından gun asırı 1.30 saat spor dusunuyorum yanı bı gun 40 dk ertesı gun 1,30 saat gıbı bakalım yapabılecek mıyımm. Az sonraaa !!
Valentus katre ball. Basarılı ve neşeli bir gün dilerimmm