• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

E Elispo ben sanırım dün o hakkımı fazlasıyla kullandım :)) bugun kv nin gününe gitmedim can bu çekiyor diye :)) yarın yürüyüşe çıkmayı planlıyorum bakalım nasıl sonuçlanacak bu üç ay?? Kafamda deli sorular... Zaten yavaş yavaş gidiyor kilolarrrr canım sıkılıyor

Teşekkür ederim herkese.. Kendimi tanıtayım adım ceren, 29 yaşındayım, 173 cm boyum kilom 76larda tam bilmiyorum. Tartılmayacağım iyice zayıfladığımı hissedene kadar. Tabi söylemem gerekirse net olarak yarın tartılırım. Buraya gelmek istememin sebebi diğer tüm topiklerde her gün girme her yediğini yazma şartı var o durum beni zorluyordu hep. Yoksa 4. takımdaydım çokta seviyordum oradakileri ama bende bir çok konuda istikrar yok malesef. Burada ise kurallar olmadığı için daha uzun vadeli olurum diye düşünüyorum.

E Elispo evet enazından biraz yürüyüş yapsam iyi olur . katre_imatem katre_imatem zor gerçekten. Sınıfta iki öğretmeniz bir öğretmen eksik ve sınıf yakında doluyor. :))
Bugün diyetim iyi geçti aslında bol bol yoğurt yiyorum tok tutuyor bi süre. Biraz haşlanmış patates yedim ama 4 dilip tost ekmeği yiyerek bozdum :/ onun dışında tatlı yemedim hiç :)) bise muz yedim

ValentinusNF ValentinusNF burda sıkı kurallar yok doğrudur. Herşeyi kendine göre ayarlaman daha iyi herkesin hızı disiplini istekleri farklıdır o yüzden daha serbest bir topik açtım :)
Örnek ben. Kaç gündür sabah spora çıkıcam diyorum hala çıkamadım :D kimse de kızmıyor :D çünkü ne yaparsak yapalım kendimiz için yapıyoruz :) ama en sonunda bu kilolar gidicek orası kesin :D

ValentinusNF ValentinusNF burda sıkı kurallar yok doğrudur. Herşeyi kendine göre ayarlaman daha iyi herkesin hızı disiplini istekleri farklıdır o yüzden daha serbest bir topik açtım :)
Örnek ben. Kaç gündür sabah spora çıkıcam diyorum hala çıkamadım :KK70: kimse de kızmıyor :KK70: çünkü ne yaparsak yapalım kendimiz için yapıyoruz :) ama en sonunda bu kilolar gidicek orası kesin :KK70:

Kesinlikle katılıyorum ohh beeee :21:

Bende bugünümü yazayım o vakit

Sabah
3 dilim organik tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
3 adet zeytin
1 k.k. peynir (tam yağlı)
1 çk bal
3 ad. hurma

Öğlen
20 ad. falan çiğ badem :KK22:
3 ad ceviz
20 ad. falan çubuk kraker (klasik olanından)

Akşam
6-7 çk zeytinyağlı kereviz yemeği
3 çk mercimekli bulgur pilavı
1 kase mercimek çorbası
3 çk falan yoğurt
2 lt suyu tamamlayacağım inşallah hatta geçmeyi düşünüyorum bu gece, 15 dakika da yürüyüş yaptım :KK22:

Oh oh :))))) su içmeyi unutmayın. Bugün 1l içebildim sadece :/

İyi geceler kızlar, inşallah yarın hepimiz için kaçamaksız ve diyet açısından verimli bir gün olur :KK200:

Gunaydınnnn

Bugun tipik diyet khvaltımla basladım. 9 Zeytın peynır ıkı yumurta ıkı dılım acukalı ekmek sekersız cay.
Oglen okulda corba ıcerım aksama kuru yerımmm bu arada tartıda 70.9 gosterdımm bu haftakı hedefım gelecek cuma gunune kadara 68 ı gormek bu 68.9 olsa bıle. Buna ulasmak ıcın dıyetın yanısıra en azından gun asırı 1.30 saat spor dusunuyorum yanı bı gun 40 dk ertesı gun 1,30 saat gıbı bakalım yapabılecek mıyımm. Az sonraaa !!

Valentus katre ball. Basarılı ve neşeli bir gün dilerimmm

Gunaydınnnn

Bugun tipik diyet khvaltımla basladım. 9 Zeytın peynır ıkı yumurta ıkı dılım acukalı ekmek sekersız cay.
Oglen okulda corba ıcerım aksama kuru yerımmm bu arada tartıda 70.9 gosterdımm bu haftakı hedefım gelecek cuma gunune kadara 68 ı gormek bu 68.9 olsa bıle. Buna ulasmak ıcın dıyetın yanısıra en azından gun asırı 1.30 saat spor dusunuyorum yanı bı gun 40 dk ertesı gun 1,30 saat gıbı bakalım yapabılecek mıyımm. Az sonraaa !!

Valentus katre ball. Basarılı ve neşeli bir gün dilerimmm
Ohh çok iyi devam böyle. Yap sporu bu kadar motive olmuşken
Kızlaar en sonunda kalka bildim ve sporumu yaptım ama evde bisiklete bindim 30 dk şuan bunu yapabildiğim için seviniyorum devamı da gelicek alıştıkça

Aslında ay sonuna kadar kiloma bakmayacaktım ama dayanamadım. Bu sabah kilom 56,3kg. Çok şaşırdım açıkcası uzun zamandan beri bu kiloyu tutmuşum. Ben daha önce de diyet vs yapmıştım ulaşabildiğim en düşük kilom 55,0kg dı. İnşallah enazından bu ayın sonuna kadar 55,0kg veya 54,9kg olurum

Balll harika spor yapmana sevındımm. Bundan sonra kalkıp yaparsın artık ıkı uc gundr vucut kendı ıstıyor zaten sporu.
Bende cocuklara teknık gezı planlamıstım sımdı nasıl ısrar edıyorlar aynı gun go karta gıdelım dıyeee. Cocukları go kartada goturcem belkı bende oynarım haftaya persembe.

Günaydınnnn.. Benimde kahvaltım bitti 15 dak yoga yaptım. Allahımmm spordan nefret ediyorum ne yapıcam bilmiyorum yaa :110: havalar azıcık ısınsa yürüyüş yapıcam ama buz gibi hava.. Yine de belki akşam yürüyüş yaparım :110:

Back