tabii katılabilirsin pazartesi gunune kadar listeni paylaşabilir pazartesi gunu de tarti ve boy bilgisi verirsen hep beraber başlamış olursun biz de daha yolun basindayiz..Merhaba bende girebilir miyim aranıza..Bende 10 ay içinde 30 kilo vermek istiyorum ..Günlük ne yediğimi de paylaşabilirim ..Bir haftadır dikkat ediyorum sadece ..Beni de aranıza alııınnnnnnnnnnn
tabii katılabilirsin pazartesi gunune kadar listeni paylaşabilir pazartesi gunu de tarti ve boy bilgisi verirsen hep beraber başlamış olursun biz de daha yolun basindayiz..
Tek sşartlaburda kaytarmak yok
İniş çıkışlar olacak elbette ama hep birbirimizi takip edicez ve tekrar kaldığım iz yerden devam etmek için birbirimize destek olucazz
Dün akşam yemeğim,
3 kaşık türlü,1 parça haşlanmış et,bol limonlu bol kıvırcık salata
Ara öğün
10 fındık,10 badem
Yine eve gitmeden önce yarım saat yürüdüm :))
burdaki arkadaşlarla hemen hemen ayni sartlarda başlıyoruz bu çok güzel. Olacak olacak bu is olacaktmm her hafta tartılma gibi bir imkanım yok ama benim ..Ama listemi her gün yazarım ,kaytarmak mı aslaaaaaaaaa :) Bu 30 kilo 10 ayda gidecek başka yolu yok ...Boy 1.74 kilo 97 civarı ama ben ona 100 diyorum..Yaş 28 .Şimdilik bu kadar ama motive edelim birbirimizi olur mu ? öpüyorum yoldaşlar
Evet yaşlarımız ve kilolarımız birbirine yakın.Hadi bakalım gazamız mübarek olsun ...burdaki arkadaşlarla hemen hemen ayni sartlarda başlıyoruz bu çok güzel. Olacak olacak bu is olacak
burdaki arkadaşlarla hemen hemen ayni sartlarda başlıyoruz bu çok güzel. Olacak olacak bu is olacak
Ictikce iscerssin suyu baslangicda zor olur belki ama zamanla seversin olmazsa limon sik salatalik dilimi ekle daha kolay olur belkiinşallah ben de olacak gibi hissediyorum ...Yalnız su içmek bir zor geliyor bana anlatamam ,burnumu sıkıp içicem o raddede sevmiyorum suyuAma sıkıyorum kendimi şu an mesela saat 17:54 ama ben daha ancak 1.200 gr su içmişim sinir oluyorum kendime
Canım hoş geldin aramıza.Eğer kararlılıkla devam edersen ben 10 aydan daha kısa bir sürede vereceğine inanıyorum 30 kiloyu.Bende 30 yaşında 97 kilodayım.117 kilodan düştüm.Daha yolum uzun hedefim 79 şimdilik tabitmm her hafta tartılma gibi bir imkanım yok ama benim ..Ama listemi her gün yazarım ,kaytarmak mı aslaaaaaaaaa :) Bu 30 kilo 10 ayda gidecek başka yolu yok ...Boy 1.74 kilo 97 civarı ama ben ona 100 diyorum..Yaş 28 .Şimdilik bu kadar ama motive edelim birbirimizi olur mu ? öpüyorum yoldaşlar
Amin canimEvet yaşlarımız ve kilolarımız birbirine yakın.Hadi bakalım gazamız mübarek olsun ...
Canım hoş geldin aramıza.Eğer kararlılıkla devam edersen ben 10 aydan daha kısa bir sürede vereceğine inanıyorum 30 kiloyu.Bende 30 yaşında 97 kilodayım.117 kilodan düştüm.Daha yolum uzun hedefim 79 şimdilik tabi
Yorumumu yapayım;Ara;
Tahinli açma bursadan geldi yememek olmazdi:) bir parmak kadar yedim
Öğlen
İşte burasi cok oldu
9 tane etli yaprak sarma
4 kaşık pilav
2 parca et haşlama (kemikli)
Salata yagli oldugu icin 4-5 kasik aldim
Şöyle anlatayım kısaca kilo verme sürecimi;uuuuu 20 kilooo nasıl verdiniz o kadar kiloyu ne güzel imrendim gerçekten ..ben de 70 olsam bana yeter diyorum ,kemikliyim zaten çok şükür boyumda iyi inşalah bakalım..
CoK haklısın bende aynen boyle düşündüm eşim ga bugün ha yarın geliyorum deyip anca bugun geldi sehir disindan bende onun heyecanindan olsa gerek baya götürdüm ama aksam hafif geçecek soz şimdidenYorumumu yapayım;
Tahin zaten yağlı bir gıda.Az tüketmekte fayda var.Zaten 1 parmak kadar yemişsin hadi göz hakkı diyelim.
Öğlen bencede çok olmuş.Yaprak sarma yiyorsun tamam ama pilav neden yedin.İkisi de pirinçli.Bence pilav ve makarna gibi şeyleri tamamen çıkar diyetinden.Bulgur pilavını tercih et.Bana göre sadece etli yaprak sarma ve salata olmalıydı.Pilav ve haşlama et çok gereksiz.Akşamı hafif geçirip bu günü dengeleyerek kurtarmalısın
tesekkurler canim arada bizim gruba da beklerizMerhabalar kızlar ,
Milad2014 yazdıgın yemekle ılgılı sözler cok guzel
Özellıkle Mevlananın sözünü çok begendım,
Başka bır gruptayım ama senı de takıpteyım
Şöyle anlatayım kısaca kilo verme sürecimi;
Bebişime hamile kalmadan bikaç ay önce 103 kiloydum.Diyet ve sporla 2,5 ayda 18 kilo verip 85 kiloya düşerek hamile kaldım.
Hamilelikte 25 kilo alarak 110 kilo ile doğuma gittim.Doğum sonrası da süt olsun diye yedikçe yedim ve 117 kiloya kadar çıktım.
Geçtiğimiz kıştan bu yaz başına kadar yediklerime biraz dikkat ederek ve haftada bikaç gün yürüyüş yaparak 107 kiloya düştüm.
18 Ağustosta tatil dönüşü tam 107 kilo ile yeniden sıkı bir diyete başladım ve 1 ekime kadar 12 kilo vererek 95 kiloya indim.Bayram dolayısıyla 2 kilo aldım ve şuan 97 ile devam ediyorum mücadeleme.
Belirli bir diyet listem yok.Makarna,pilav hiç yemiyorum.Akşam yemeklerini ekmeksiz yiyorum.Ara öğün yapmaya özen gösteriyorum.Eve dönerken minibüsten erken inip yarım saat yürüyüş yapıyorum.Günlük yediklerimin kalorisini girerek kalori hesabı yapıyorm.
Teşekkür ederim canım.Azim insanın kendi elinde,başarı da sonrasında geliyor zaten.çok başarılı ve azimli buldum ben sizi tebrik ediyorum ..Bende bir haftadır dikkat ediyorum .Ekmek almıyorum bir haftadır ,maalesef Çin de yaşıyorum ve bu sebepten dolayı güvenebileceğim bir yer yok et alabilmek için.Peyniri bile bu hafta bulabildim o da isveç peyniri beyaz peynir falan değil yaniAkşam 7 den sonra lokma koymuyorum ama maalesef makarnadan uzak duramam çünkü gönül rahatlığıyla yiyebildiğim bir tek o var .Ara öğünlerde bir elme yiyorum yoğurt yok çünkü ..Belki bi kutu süt içerim ..böyle işte ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?