Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım.Azim insanın kendi elinde,başarı da sonrasında geliyor zaten.
Senin şartların gerçekten kısıtlıymış.Ama akşam 7 den sonra birşey yememen ve ekmek tüketmemen hoşuma gitti.Sütten kendin yoğurt yapma imkanın yok mu peki?
Ara öğün olarak fındık,badem,ceviz,leblebi gibi kuruyemişleri tüketebilirsinMakarnayı da az tuzlu ve yağsız yemeye çalış
Bir tek ben suyu icemiyorum saniyordum.suyu bile zor icerken sirkeli suyu icenlere hayranim.Allahim o nasil bir sey öyleinşallah ben de olacak gibi hissediyorum ...Yalnız su içmek bir zor geliyor bana anlatamam ,burnumu sıkıp içicem o raddede sevmiyorum suyuAma sıkıyorum kendimi şu an mesela saat 17:54 ama ben daha ancak 1.200 gr su içmişim sinir oluyorum kendime
![]()
Estağfurullah canım benim.Yıllarca kiloları al ver,diyet yazıları oku,programları izle,forumlarda dolaş derken az çok bilgi sahibi oluyoruz hepimiz :)Tomurcuk senden baya faydalanacagiz gibi:)
Bir tek ben suyu icemiyorum saniyordum.suyu bile zor icerken sirkeli suyu icenlere hayranim.Allahim o nasil bir sey öyle
Yoğurt için mayayı bulamam sanırımMakarnayı haslayıp tabağa alıyorum üzeri bir yemek kışığı kadar zeytinyağı döküyorum haşlarken atmadığım için birazcık tuz ve pul biber koyuyorum böyle işte
Ben akşam yemeğimi yedim şimdi suyumu içeyim :)
Bende ara öğünde 10 adet badem yedimAra;
3 küçük lokum 1dilim armut
Himmm ilginc bir hikaye gizli sanki burda[QUOTE/] redvelvetcupcake, post: 37241302, member: 625514"]Değil eşim Rus :)
bende bir sene sonra kendimi fıstık gibi görmek istiyorumbi 30 kilocuk versem yeter
32 yaşında 2 çocuk annesi ve 109 kiloyum kendime ait bi günlüğüm var ama sizide takip etmek istiyorum kolay gelsin
![]()
edelim valla bende ugrarim yarından itibaren şimdi moralim cok bozuk tomurcuk a soz verdim ama tutamadimdesitınaa burayıı kardes günlük ilan edelımm :)