• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Teşekkür ederim canım.Azim insanın kendi elinde,başarı da sonrasında geliyor zaten.
Senin şartların gerçekten kısıtlıymış.Ama akşam 7 den sonra birşey yememen ve ekmek tüketmemen hoşuma gitti.Sütten kendin yoğurt yapma imkanın yok mu peki?
Ara öğün olarak fındık,badem,ceviz,leblebi gibi kuruyemişleri tüketebilirsin :KK66: Makarnayı da az tuzlu ve yağsız yemeye çalış

Yoğurt için mayayı bulamam sanırım :( Makarnayı haslayıp tabağa alıyorum üzeri bir yemek kışığı kadar zeytinyağı döküyorum haşlarken atmadığım için birazcık tuz ve pul biber koyuyorum böyle işte ;) Ben akşam yemeğimi yedim şimdi suyumu içeyim :)

inşallah ben de olacak gibi hissediyorum ...Yalnız su içmek bir zor geliyor bana anlatamam ,burnumu sıkıp içicem o raddede sevmiyorum suyu :KK43: Ama sıkıyorum kendimi şu an mesela saat 17:54 ama ben daha ancak 1.200 gr su içmişim sinir oluyorum kendime :mad:
Bir tek ben suyu icemiyorum saniyordum.suyu bile zor icerken sirkeli suyu icenlere hayranim.Allahim o nasil bir sey öyle

Bir tek ben suyu icemiyorum saniyordum.suyu bile zor icerken sirkeli suyu icenlere hayranim.Allahim o nasil bir sey öyle

Ben üç sabahtır limonlu içiyorum yarım limon sıkıyorum sıcak suyun içine ,kendimden geçiyorum ama o suyu içiyorum :KK45:

• Beğen
Reactions: ncm
Ben de bir ara suya karbonat katarak alkali yapıp içiyordum.Tuvalete çıkma sorunu yaptı bıraktım.

Limonun tadi sirkeye nazaran daha iyi.bende kayisili cay iciyorum sirkeli su icemedigim icin.umarim emeklerimizin karsiligini aliriz.:KK66:

Öğlen yemeği olarak 1 bardak çay eşliğinde beyaz peynirli kepekli tostumu yemiş bulunmaktayım :KK52:

Yoğurt için mayayı bulamam sanırım :KK43: Makarnayı haslayıp tabağa alıyorum üzeri bir yemek kışığı kadar zeytinyağı döküyorum haşlarken atmadığım için birazcık tuz ve pul biber koyuyorum böyle işte :KK66: Ben akşam yemeğimi yedim şimdi suyumu içeyim :)

Gökçe'cim bildiğim ve duyduğum kadarıyla nohuttan yoğurt mayası yapılabiliyor.Çiğ nohutları bekletiyorsun ılık sütün içinde bi kaç gün.Kendi kendine mayalanıp sağlıklı yoğurt mayası oluyor.Tvde de izlemiştim doktorum programında.Detayını tam bilmiyorum.Bi araştır istersen.İlk yoğurdunu elde ettikten sonra da kendi mayanla devam edersin.

[QUOTE/] redvelvetcupcake, post: 37241302, member: 625514"]Değil eşim Rus :)
Himmm ilginc bir hikaye gizli sanki burda:KK45:[/QUOTE]

Yok canım pek ilginç bir hikayemiz yok. Ingiltere'de dil okulunda tanıştık. Ben Türkiye' ye donmeden bir gün önce ayrılmamız gerektiğini Rusya' ya taşınma durumumun olmadığını söylemek için buluşma ayarlamıştım ki aynı buluşmada eşim evlenme teklif edip Türkiyeye yerleşti :)

Bu arada ben de 24 yaşındayım kızlar. Evliyim bir de bebeğim var. Boyum 1.78 , 70 kilo ile evlendim. Hamilelikten önce 85' e çıktım. 15 kilo aldım 100 kilo ile doğuma girdim. 2 eylülde 105.5 kilo ile diyete başladım. Iki hafta önce 2li rakamları gördüm yarın diyetisyen günüm ve çok merak ediyorum kilomu :)

bende bir sene sonra kendimi fıstık gibi görmek istiyorum :Dbi 30 kilocuk versem yeter:KK76: 32 yaşında 2 çocuk annesi ve 109 kiloyum kendime ait bi günlüğüm var ama sizide takip etmek istiyorum kolay gelsin :KK54:

Teşekkürler arkadasim hep beraber fıstık olacağız inşallah

desitınaa burayıı kardes günlük ilan edelımm :)
edelim valla bende ugrarim yarından itibaren şimdi moralim cok bozuk tomurcuk a soz verdim ama tutamadim:oops:
Aksam eşimle tartistik onun için onemli olan bir evrakı kaybettim ben haksızdim ama alt üst oldum iişte
Veeee yemege daldım eski alışkanlık işte patlak verdi ne zaman kizsam uzulsem yemekten medet umuyorum
Nr kadar yedim sayamadim sonra ikimizde yumusadik ama olan o arada bozulan düzenime oldu:KK34:

Back
X