- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Canım bırakır mıyım hiç ya.Senin günlüğün daha aktif sen çoğunlukla onlinesin,paylaştığın güzel sözler beni de motive ediyor.Hep birlikte başarıcaz bu işi inanıyorum benTebrikler tomurcuk iyi is çıkarmışsin.. boylece bana da ornek oluyorsun seni gördükçe bende motive olurum bırakma lütfen
Bende inaniyorum canim. Insallah. kislari ben daha duzenli yasiyirum.. erken kalkiyirum haliyle erken bitiyor yemek isi.. kis boyunca gerekirse kampta gibi yasayip yazin bu isi bitirmek istiyorumCanım bırakır mıyım hiç ya.Senin günlüğün daha aktif sen çoğunlukla onlinesin,paylaştığın güzel sözler beni de motive ediyor.Hep birlikte başarıcaz bu işi inanıyorum ben
Bana uyar,günlük sahibine de sormak lazım tabiBen de tam destekcinizim kızlar.... bir gün belirleyip tartılıp paylaşalım olmaz mı
Olur daha guzel olur her pazartesi gunu tartilalim sonuçlar mutlaka gelsin ama.. kaytarmak yokBen de tam destekcinizim kızlar.... bir gün belirleyip tartılıp paylaşalım olmaz mı
Pazartesi benim için de iyi,pazar günü tartılırım genelde.Olur daha guzel olur her pazartesi gunu tartilalim sonuçlar mutlaka gelsin ama.. kaytarmak yok
Ben zaten gunluk dolup tassin gırgır şamata olsun derdinde değilim. Birkac kisi olsun kararli olsun vazgeçmesin.. birbirimize destek olalim yeter ki
Supersin arkadasim Allah in yardimi ve birbirimizin destegi ile bu is bitecek insallahPazartesi benim için de iyi,pazar günü tartılırım genelde.
Bana göre de kararlılık ve diyet üzerine sohbet olması daha güzel.Konumuzdan ve hedefimizden kopmayalım.Motivasyonumuz düştüğünde birbirimize destek olalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?