- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Su kilo vermede çok önemli biliyosun.Günde 8-10 bardak çok değil içersin.Su olayina benimde baslamam gerekiyor.. normalde çok icerim de soguklarda bıraktım biraz
Spor egzersiz yapıyor musun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su kilo vermede çok önemli biliyosun.Günde 8-10 bardak çok değil içersin.Su olayina benimde baslamam gerekiyor.. normalde çok icerim de soguklarda bıraktım biraz
Su icicem bugün ufaktan başlıyorumSu kilo vermede çok önemli biliyosun.Günde 8-10 bardak çok değil içersin.
Spor egzersiz yapıyor musun?
insallah canim hedefe varmadan bırakmak yokBana da uyar pazartesi tartılıp yazarım.... çok inançlıyım bu sefer olacak 68 le bitecek
Yürümek için fırsat yaratıyorum kendime.İşten eve dönerken 4-5 durak öncesinde inip eve yürüyerek gidiyorum.Yaklaşık yarım saat sürüyor.Havalar güzelken oğlumu parka götürüp yarım saat de öyle yürüyordum 1 saate tamamlıyordum ama havalar soğudu çıkarmıyorum şimdi.Su icicem bugün ufaktan başlıyorum
Egzersiz e gelince yürüyüş bandında sorun var çözülmesinden hemen sonra başlarım.sen yürüyüş u nasil yapiyorsun?
insallah canim hedefe varmadan bırakmak yok
Seytan ayrinti da gizlidirÖğlen uno kepek ekmeğe kaşarlı tost ( 2 dilim kaşar koydum içine)
Tatlı yemekler, yagli yiyecekler hosa giderler, sofralarda hos görünürler fakat onlar fazla degil bir gece senin içinde kalinca igrenc pislik şekline dönerler
Hz Mevlana
hos geldin aramiza canim ben de zaten kendimi tutabilmek adina bunlari okuyorum. açlığın faydalarini yemenin zararlarini bilsek hic bir zaman şişmanlayacak kadar oölçüyu kaçırmazdik herhalde. .Milad2014, çok kötü bir gün geçirdim. Ara öğün yapamadım şu an çok açım tam her şeyi boşverip anneme gidiyordum yemek yemeye ki bunu okudum. Halbuki bayramda bile kaçamak yapmamıştım. Vazgeçtim kendi çorbama devam edeceğim.
Ben de çok iradeliyim katılmak istiyorum yalnız ben cumartesileri tartılabiliyorum. Çalıştığım için diyetisyenime cumartesi gidebiliyorum.
yolun bitmesi için yapılacak en doğru sey ilk adimi atmaktır. Yola cikmazsan hedefe varamazsin.Bende 1 sene once d8gum yaptim dogumdan sonra 98 dim daha yaklasik 5 hafta once 117 kiloyu gordumsimdi diyetle 1o6 kiloyum daha coookkk yolum var
hos geldin aramiza canim ben de zaten kendimi tutabilmek adina bunlari okuyorum. açlığın faydalarini yemenin zararlarini bilsek hic bir zaman şişmanlayacak kadar oölçüyu kaçırmazdik herhalde. .
Cumartesi tartilmanin sakıncası yok bize pazartesi bildirmen yeter ki liste yapalım.. paylasimlarini bekliyoruz. .
yolun bitmesi için yapılacak en doğru sey ilk adimi atmaktır. Yola cikmazsan hedefe varamazsin.
Kolay gelsin
eşiniz turk degil mi:)Hosbulduk canım çok teşekkürler :) Bildiririm tabii ki. İşten ve bebegimden fırsat buldukça uğramaya çalışıyorum foruma.
Kesinlikle eşime de okuyayım diyeceğim ama Türkçesi anlamaya yeterli mi bilemedim :) gerçi fazla kilosu yok ama yemeyi çok sever bana evlendikten sonra kilo aldırdı sağolsun :)
eşiniz turk degil mi:)