- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
vayyy süper tam fıstık olmuşsunher yere link atıyorsun burası reklam yapma yeri değil![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vayyy süper tam fıstık olmuşsunher yere link atıyorsun burası reklam yapma yeri değil![]()
Canim hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinMerhaba kızlar cok tesekkur ederim hepisiz cok sag olun amin inşallah allahim hayırlısiyla almayi nasip eder rapbim isteyenlerede versin ama ben hala inanamiyorum şoktayim bana süpriz oldu spiral var nasil oldu hala inanamiyorum
Çarşamba doktora gidecem insallah hayırlı haber verir saglikli olsundavarsin 4 cü olsun
Günaydın hanımlar,mutlu haftalar,inşallah bu hafta toplaşırız eskisi gibi bol muhabbetli günlerimize başlarız.
Bende regl oldum bi kaç güne şişliği ve tatlı isteği gider.Havalar iyi giderse yürüyüşlere başlıyorum.
ranaşevval'e hayırlı olsun bebeği,inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur.Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah.
redvelvecupcake,Nehir'cim tebrik ederim seni de.70li kiloları gördün sanırım.Maşallah.Darısı bizim başımıza.
günessel ,5 kilo yüzünde çok farketmiş.Vücudundada farketmiştir muhtemelen.Spor da yapıyorsun sıkılaşmışsındır.
Aysun,wetu,ekim,sara tekrar hoşgeldiniz kızlar
milad hadi dön artıııkkkkkk !!!
Slm kızlar nasılsınız? Hastaneden ciktik misafirler, bizim gittiğimiz misafirlikler derken ben kendimi bayagi saldim. Bir kac gündür rahat olmama rağmen de canim dikkat etmek istemedi. Sürekli diyet düşünmek ama bir türlü başarılı olamamak yordu beni.. neyseki bugun toparlandim ve yeni bir başlangic yaptim. Kilo almışım ama yenilgiyi kabul etmek istemiyorum.
Yine yeniden başladım![]()
işte bu canım pes etmek yok
Diyet gunluklerini incelerken nisandabahar arkadasimizin yeni gunlugu cok hosuma gitti ve aklima yeni bir fikir geldi kızlar.
Bizde yeni bir başlangıç icin yeni bir gunluk mu acsak. Hedefe doğru kosar adim ilerleyen arkadaslarimiz olsa da nehircigim gibicogunlugumuz iki ileri bir geri gidiyor. Yeni bir gunluk bi gitgellerimizi sifirlar belki. Daha iyi bir başlangıç yaparız belki. Bir yandan da bu gunlugede kiyamiyorum ama kemik kadromuzla yeni bir gunluk daha iyi olmaz mi ne dersiniz? ?
Hoşgeldin canım sen yokken ev sahibi olmayan ev gibi burasıSlm kızlar nasılsınız? Hastaneden ciktik misafirler, bizim gittiğimiz misafirlikler derken ben kendimi bayagi saldim. Bir kac gündür rahat olmama rağmen de canim dikkat etmek istemedi. Sürekli diyet düşünmek ama bir türlü başarılı olamamak yordu beni.. neyseki bugun toparlandim ve yeni bir başlangic yaptim. Kilo almışım ama yenilgiyi kabul etmek istemiyorum.
Yine yeniden başladım![]()
hoş geldin canım gözümüz yollarda kaldı merak ettik seni donmene sevindim bizi toparlicak ve hirslandiracak gaza getirecek yenilikler lazım.
Bana uyarDiyet gunluklerini incelerken nisandabahar arkadasimizin yeni gunlugu cok hosuma gitti ve aklima yeni bir fikir geldi kızlar.
Bizde yeni bir başlangıç icin yeni bir gunluk mu acsak. Hedefe doğru kosar adim ilerleyen arkadaslarimiz olsa da nehircigim gibicogunlugumuz iki ileri bir geri gidiyor. Yeni bir gunluk bi gitgellerimizi sifirlar belki. Daha iyi bir başlangıç yaparız belki. Bir yandan da bu gunlugede kiyamiyorum ama kemik kadromuzla yeni bir gunluk daha iyi olmaz mi ne dersiniz? ?
Hoşgeldin canım sen yokken ev sahibi olmayan ev gibi burası![]()
Hayırlısı olsun canım mucize bebek desene rabbim ol demiş olmuşMerhaba kızlar cok tesekkur ederim hepisiz cok sag olun amin inşallah allahim hayırlısiyla almayi nasip eder rapbim isteyenlerede versin ama ben hala inanamiyorum şoktayim bana süpriz oldu spiral var nasil oldu hala inanamiyorum
Çarşamba doktora gidecem insallah hayırlı haber verir saglikli olsundavarsin 4 cü olsun