1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Evet cnm dünkü mamalarım

aynen hızlı gonzeles gibi her şeye yetişmek zorundayız bize bizden başka faydası olan yok :))

Akşam
1 dilim ekmek
1kucuk parca tavuk
1 kase yogurt
1kucuk havuç
Salata yapmaya usendim

Üşüyorum sonu hayrolsun inşallah. Ekim sana derken ben hasta olmayayim bari:))

Selam kızlar, misafirlerimiz vardı onları uğurladım geldim ben de. İki günlük menümü yazayım, misafirlerden dolayı ara öğünlerimi pek yapamadım.

14.02.2015

Sabah:
1 kase nesfit

Öğle:
6 yk zeytinyağlı taze fasülye
1 kase light yoğurt
2 adet etimek

Akşam:
1 kase form çorba
3 yk light yoğurt

Ara:
Nescafe
Beyaz çay
2 adet gün kurusu

15.02.15

Sabah:
1 kase nesfit

Öğle:
1 kase form çorba
3 yk light yoğurt

Ara:
Nescafe

Akşam:
Tavuk pirzola+Erişte+Salata (dışarıda yedik)

Ara:
Nescafe

Listeme tam uyamadım, biraz da düzensiz oldu ama yatılı misafir varken anca bu kadar, yarın daha da düzene girerim =)))

Dün erkenden uyumusum kızlar. Ama hala yorgunum. Yarına kilo almış olarak çıkacağım

Günaydın hanımlar,bu hafta artık bi canlılık bekliyorum sayfamızda.Hepimiz toparlanma sürecine giriyoruz yavaş yavaş.
Bende pazar gününü minimum kaçamakla atlatmaya çalıştım.Güzel de bir rakam gördüm tartıda motivem yükselişte.

Günaydın kızlar birkaç gündür gelemiyorum yoğunluktan...
Evettt bugün eşimin doğum günü ve ben halâ 88 lerdeyim. nedrn bu kadsr iradesizim ben. yok brn bu işi yapamıyorum. üç gün dikkst ediyorum bir gün kaçırıyorum diğer üç gün onu telafiye uğraşıyorum aynı yerde sayıyorum

Kızlar ben bir süre ara vermek istiyorum moralim hiç iyi değil kendimden nefret etmeye başladım sizinde canınızı sıkmak istemem bir süre izinli sayarmısınız beni

Günaydın şekerler ve ben geldimmm sizleri cok özledim ama hala tartilmadim bilmiyorum kaç kilo aldim yani aldigim kesinde
Hoş geldin ,şükür kavuşturana
Sil baştan bir başlangıçla eski motiveni sağlayacağına inanıyorum canım.Gitsin kilolar yaza kadar,başka yolu yok

selam kızlar
sabah daha erken galiba ama kalkayım ortalığı toparlıyım hem de ilacımı içeyim acıktım sanki diye düşündüm ilaçtan 1 saat sonra yemek yiyorum ya kalktım saate bir baktım öğle olmuş 12 yi 6 geçiyor benimkiler baba oğul yemeğe gelecek :)))
sabah oğlumu yolladıktan sonra uyudum öğle etmişim açım bekliyorum 1 saat geçsin de yiyeyim

allah eşine seninle beraber uzun sağlıklı ömürler versin canım

yaaa kızlar beni dellendirmeyin ne demek kilo veremiyorum yok bozuyorum yok iradem zayıfladı bırakıyorum ..

kış aylarındayız vücut ona göre yağ biriktirmek için uğraşıyor öyle kodlanmışız hiç kaçamak şudur budur yapmıyorum günde yaşıma kiloma ve hareketsiz yaşantıma göre 2 bin küsür kalori almam lazım en azından 1082 kalori alıp kilo vermem lazım ama ben bazen 700 bazen 900 kaloride kalıyorum buna göre haftada 2 kiloya yakın en azından 1 kilo vermem lazım ama yok gitmiyor üstüne bu gün fazla bile çıktım tartıda bırakacakmıyım peki ASLAAAAAAAA
şimdi vücudumuz 3-5 kilo verince alarma geçer eyvahhh ne oluyor diye savunma mekanizması olarak kilo vermemek için direnir biz sadece sakin ol bak birşey yok diyip yemeye devam edicez alışacak sonra savunmayı bırakacak

Ekim sana katılıyorum ne bırakması ya artık sonuna kadar böyle gidecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…