Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm dünkü mamalarımAllah şifalar versin canim geçmiş olsun. Annelerin hasta olmaya pek hakki olmuyor. O yüzden kendine ekstra dikkat et:)
Sagol ccanim kolay gelsin hrm çalışıp hem evi döndürmek zor Allah yyardımcın olsun
Bu galiba dumun menüsü dimi canim takip ediyorum seniordan biliyorum
aynen hızlı gonzeles gibi her şeye yetişmek zorundayız bize bizden başka faydası olan yok :))Allah şifalar versin canim geçmiş olsun. Annelerin hasta olmaya pek hakki olmuyor. O yüzden kendine ekstra dikkat et:)
Sagol ccanim kolay gelsin hrm çalışıp hem evi döndürmek zor Allah yyardımcın olsun
Bu galiba dumun menüsü dimi canim takip ediyorum seniordan biliyorum
Günaydın canim yolun acik olsun bekliyoruz![]()
Canım 5-5,30 arası işten dönüyorum,6-6,30 arası da yemeği yiyoruz.7 yi bumaz yada geçmez hiçbir zaman...Canim aksam yemegini kacta yiyosun
Canım sen bilirsin ama 90 lara tekrar çıkmadan dön arayı uzatma okKızlar ben bir süre ara vermek istiyorum moralim hiç iyi değil kendimden nefret etmeye başladım sizinde canınızı sıkmak istemem bir süre izinli sayarmısınız beni
Hoş geldin ,şükür kavuşturanaGünaydın şekerler ve ben geldimmm sizleri cok özledimama hala tartilmadim bilmiyorum kaç kilo aldim yani aldigim kesinde
Hoş geldin ,şükür kavuşturana
Sil baştan bir başlangıçla eski motiveni sağlayacağına inanıyorum canım.Gitsin kilolar yaza kadar,başka yolu yok![]()
Günaydın kızlar birkaç gündür gelemiyorum yoğunluktan...
Evettt bugün eşimin doğum günü ve ben halâ 88 lerdeyim. nedrn bu kadsr iradesizim ben. yok brn bu işi yapamıyorum. üç gün dikkst ediyorum bir gün kaçırıyorum diğer üç gün onu telafiye uğraşıyorum aynı yerde sayıyorum