- 13 Eylül 2014
- 1.320
- 2.521
- 138
Hoş geldin Nehir'cim...Selam kizlar,
Nasilsiniz? Ben en son tatile gidecegimi yazmistim. Gittim cok guzel gecti ama dondugumden beri hastayim cok agir gecti yeni atlattim.
Serum ve igne derken odem tutmusum, odem sokturucuye basladim. Yarin da listeme basliyorum. Cogu bitti azi kaldi ama onlar da gidemedi bir turlu.
Merhabalar herkese
Dun oglen taburcu olduk. Evimize geldik cok şükür. Eşim de daha iyi.
Bugun toparlamaya çalışıyorum ama zor oluyor bunye kalorili yiyeceklere alıştı NEHIRCIM hoşgeldin canim cok ozlettin kendini cok geçmiş olsun. Ödemi toparlarsin sen. Hadi don yine aramiza depar attin biliyorum ama bize iyi gelirsin en azından belki sana bakar ben de toparlanirim artik
Bugün toparlama cabalarima rağmen yediklerim
Sabah
1 yumurta
8 zeytin
2ince dilim kaşar
Yarim ev yapımı poğaça
Ara
Sabahtan kalan yarim pogaca
Cok az cips
Bir kücük gofret
Bunlari oğlum ve kuzeninden tirtikladimm:))
Ogle henüz yok
Canım bence topiğimizin toparlanıp bir araya gelmesi gerekiyor artık.Nerelerde herkesGiriyorum çıkıyorum boş.Bir mesaj bile yazılmamış oluyor.Eski canlı günlerimize ne zaman döneceğiz.Biraz kalabalıklaşsak motivemizi de sağlarız diye düşünüyorum.Nasıl yapsak da toparlasak milleti çok kafam karışık.
Farkındaysan uzun zamandır kilolar da verilemiyor.Hani Hande Yener'in bi şarkısı var ya tersine mehter bir ileri iki geri diyene zaman dinlesem veremediğim kiloları çağrıştırıyor bana.2 kilo veriyorum 1ini geri alıyorum.Bu işe bi çözüm bulmalıyız...
İnşallah iyi gelir canım.Soğan suyunu da dene istersen.Hem regl hem zayıflama için iyi o kür de.Hatırladığım kadarıyla senin ikidir gecikiyor.Olmadı tahlil mahlil yaptır...Bu arada hala regl olmadim son zamanlarda oldukca geçikiyor. Maydanoz kürü iyi gelmişti hatta kullandigim ay erken bile olmuştum yarindan itibaren başlıyorum yeniden önümüzdeki 15 gun iyi gelir inşallah
İnşallah iyi gelir canım.Soğan suyunu da dene istersen.Hem regl hem zayıflama için iyi o kür de.Hatırladığım kadarıyla senin ikidir gecikiyor.Olmadı tahlil mahlil yaptır...
85 300 cnm 86 600 düm en son aslında daha fazla verebılırdım ama regli oldumdarned sende son durumlar nedir canim? Kac kg sin su anda?
85 300 cnm 86 600 düm en son aslında daha fazla verebılırdım ama regli oldum
Sabah
1 yumurta
8 zeytin
2ince dilim kaşar
Yarim ev yapımı poğaça
Ara
Sabahtan kalan yarim pogaca
Cok az cips
Bir kücük gofret
Bunlari oğlum ve kuzeninden tirtikladimm:))
k
teşekkür ederim cnm dahada vercem inşallahSupersin canim harika vermişsin kisa zamanda tebrik ederim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?