- 17 Nisan 2013
- 976
- 2.100
- 208
Ayyy bilmiyorum canım yaaa Bakalım yarın ne olacakgünaydın cnm dirençtir
bende 1 anda 600 gram almış çıktım verdiğim kilo bi anda geri geldi bi günde
ama neden çünkü 1 gün hiç birşey yemedim vucut sinyal verdi
Canım geçmiş olsun bu gun nasıl oldun duzeldin mi?günaydın ben dün hiç birşey yiyemedim çok kötü hastaydım
hatta istifra ettim midem bulanıyodu başım ağrıyodu sürekli yattım hiç birşey yemeden
gece 1,5 ta fırında pişmiş 1 derisiz tavuk pirzola yedim okadar
teşekkür ederim cnm yine yattım hep ama baktım yatmakla olmuyo heryer heryanda mecbur ayaklandımCanım geçmiş olsun bu gun nasıl oldun duzeldin mi?
Yine de kendini cok yormateşekkür ederim cnm yine yattım hep ama baktım yatmakla olmuyo heryer heryanda mecbur ayaklandım
bulaşık yıkadım temizlik filan yaptım birazdanda aperatif bişeyler yicem
evet cnm evi görsen sanarsın savaş çıkmış ama ayaklandım salonumu topladım süpürdüm bulaşıkları yıkadım yemek yaptım daha yeni oturdum :)Iyi aksamlar kizlar bugun cok durgun buralar naptiniz bugun nasilsiniz @milad2014 nasilsin arkadasim toparlandimi esin
sen nasilsindarned tabi hanimlar hasta olunca ev dandini oluyo mecburen is basa dusmustur T tatlitambak ozledim senide tatlim ya yoklugun hissediliyo ne zaman gelcen
Yaa kizlar benim bebis dis cikariyo surekli agliyo huzursuz atesleniyo insallah gecemiz iyi gecer
Bugun ku menum cok karisik oldu artik yarin bi duzenleme yapcam
Iyi aksamlar kizlar bugun cok durgun buralar naptiniz bugun nasilsiniz @milad2014 nasilsin arkadasim toparlandimi esin
sen nasilsindarned tabi hanimlar hasta olunca ev dandini oluyo mecburen is basa dusmustur T tatlitambak ozledim senide tatlim ya yoklugun hissediliyo ne zaman gelcen
Yaa kizlar benim bebis dis cikariyo surekli agliyo huzursuz atesleniyo insallah gecemiz iyi gecer
Bugun ku menum cok karisik oldu artik yarin bi duzenleme yapcam
Canım şimdiden kolyalıklar diliyorum sana.Eşinde çabucak iyileşir inşallah...Canim esim iyi dun baya yürüyüş yaptı bugün taburcu olup eve geçeceğiz insallah dr u bekliyorum bakalım ne diyecek. bende yarından itibaren bir düzene girerim heralde ama galiba en az 2 kg aldım. Ilk iş onlari atmak olacak. Şuan o kadar uykum varki yatsam ogleye kadar uyurum. Eve gidince yoğun bir tempo beni bekliyor. Gelen giden olacak Allah im guc versin.
Canim esim iyi dun baya yürüyüş yaptı bugün taburcu olup eve geçeceğiz insallah dr u bekliyorum bakalım ne diyecek. bende yarından itibaren bir düzene girerim heralde ama galiba en az 2 kg aldım. Ilk iş onlari atmak olacak. Şuan o kadar uykum varki yatsam ogleye kadar uyurum. Eve gidince yoğun bir tempo beni bekliyor. Gelen giden olacak Allah im guc versin.
evet cnm evi görsen sanarsın savaş çıkmış ama ayaklandım salonumu topladım süpürdüm bulaşıkları yıkadım yemek yaptım daha yeni oturdum :)
Hosgeldin tabiki Katılabilirsin canim.Kızlar merhaba aranıza katılabilir miyim ?
Hosgeldin canm biraz kendinden bahsedermisin yas boy kilo hedef nedir?Kızlar merhaba aranıza katılabilir miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?