• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Slm kızlar cok sakinlesmis buralar:KK43: bu arada metra metra Vildan80 Vildan80 eşim ameliyat oldu durumu iyi hastanedeyiz ilginiz iiçin teşekkürler kızlar. Diyet derseniz iki gündür kalmadı onume ne geldiyse onu yedim. Bugünde dışardan yedim pek az kalorili değildi arti uzun zamandir ilk defa kabız oldum ki normal tuvalete gitmiyorum su yok tum duzenim alt üst oldu
Netse esim iyi olsun da napalım artik :KK43:
tekrardan geçmiş olsun miladım
eşine zaten şu aralar kabız olmaması için uygun bir beslenme listesi verirler sende aynını yersin hallolur inşallah

Slm kızlar cok sakinlesmis buralar:KK43: bu arada metra metra Vildan80 Vildan80 eşim ameliyat oldu durumu iyi hastanedeyiz ilginiz iiçin teşekkürler kızlar. Diyet derseniz iki gündür kalmadı onume ne geldiyse onu yedim. Bugünde dışardan yedim pek az kalorili değildi arti uzun zamandir ilk defa kabız oldum ki normal tuvalete gitmiyorum su yok tum duzenim alt üst oldu
Canim cok gecmis olsun insallah cabucacik iyilesir esin yaaaa ne oluyu bu gunluge bir aydir hastaliklar pesini birakmiyor arkadaslarin nazarmi vardir nedir ...sende canini sikma eve gelince toparlarsin kafana takma kilomu alcam diye takarsan alirsin esinle ilgilen zaten bu maraton seni zayiflatir ;)

saracım sonunda geldin hoşgeldiiinnnn:)))
15 günde aldığın bir kaç gram yer bile etmemiştir 2 güne veririsin zaten

hoşbuldum canım :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

yer etmemiştir dimi gider inşallah

geçmiş olsun canım söylemiştim ama sanırım görmedin

kiloyu takma kafana stresten koşturmadan istesende kilo alamazsın şimdi herşeyin başı sağlık eşin iyileşsin evinize geçin diyetine kaldığın yerden devam edersin şimdi birde diyet için stres olma

tekrardan geçmiş olsun miladım
eşine zaten şu aralar kabız olmaması için uygun bir beslenme listesi verirler sende aynını yersin hallolur inşallah

Sağol canım. Beslenmesi normal olacakmis sibi seyler yicek. Ben hastane yemegi yiyemem yedirememde esime evden bana dışardan geliyor. Tuvaletlerden tiksiniyorum ondan oldu galiba:(

Canim cok gecmis olsun insallah cabucacik iyilesir esin yaaaa ne oluyu bu gunluge bir aydir hastaliklar pesini birakmiyor arkadaslarin nazarmi vardir nedir ...sende canini sikma eve gelince toparlarsin kafana takma kilomu alcam diye takarsan alirsin esinle ilgilen zaten bu maraton seni zayiflatir :KK66:

ANgelinacim tşk ederim. Tempom yok oturuyorum hep kötü oluyor. Dedigin gibi saglik olsun
hoşbuldum canım :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

yer etmemiştir dimi gider inşallah

geçmiş olsun canım söylemiştim ama sanırım görmedin

kiloyu takma kafana stresten koşturmadan istesende kilo alamazsın şimdi herşeyin başı sağlık eşin iyileşsin evinize geçin diyetine kaldığın yerden devam edersin şimdi birde diyet için stres olma

Haklisin saracim kilo dusunecegim son sey simdi. Görmedim gerçekten tekrar sagol canim aramıza tekrar donmene cok sevindim:))

Sizi cokk özledim

Sağol canım. Beslenmesi normal olacakmis sibi seyler yicek. Ben hastane yemegi yiyemem yedirememde esime evden bana dışardan geliyor. Tuvaletlerden tiksiniyorum ondan oldu galiba:KK43:

ANgelinacim tşk ederim. Tempom yok oturuyorum hep kötü oluyor. Dedigin gibi saglik olsun

Haklisin saracim kilo dusunecegim son sey simdi. Görmedim gerçekten tekrar sagol canim aramıza tekrar donmene cok sevindim:))

Sizi cokk özledim

bende hepinizi özledim canım burası insana bağımlılık yapıyor :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

tekrar geçmiş olsun canım sevdiklerimiz iyi olsun da diyet nasılsa yapılır...

Günaydın hanımlar,
Dünkü menüm şöyle

Sabah
2 yumurta ile beyaz peynirli omlet
3 adet zeytin
2 dilim kepekli ekmek

Ara
7 adet badem

öğlen
kepekli tost
5 adet zeytin
bir parça beyaz peynir

akşam
1 kase tarhana çorbası
1 tavuk incik
2 parça patates
bol kıvırcık salata

dünü de kaçamaksız atlattım şükür.ama çok aç yattım uyumakta zorlandım...

günaaayyydınn kızlar
4 gündür kaçamaksız gitmeme rağmen bu gün tartı +800gr dedi şaştım kaldım:KK57:
ödem desem değildir dün 2 litre su 3 bardak yeşil çay içtim nedir acaba bu:KK51:

hayırlı sabahlar kızlar dün açmadım dükkanı evdede net yok. yine kar görmeden kar tatili yaptık gene
dünkü menüm

sabah
1 dilim tramzon ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 kare süzme peynir
8 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
1 çatal tereyağ

ara
Türk kahvesi

akşam
2 küçük dilim trabzon ekmeği
1 tatlı kaşığı tereyağ
1 tatlı kaşığı reçel
10 zeytin
1 k.k peynir
1 tatlı kaşığı salça

yemek istemedi canım kahvaltı yaptım yine

bu sabah kahvaltım
1 k.k peynir
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmeği
çay/ 1 kesme şeker

günaaayyydınn kızlar
4 gündür kaçamaksız gitmeme rağmen bu gün tartı +800gr dedi şaştım kaldım:KK57:
ödem desem değildir dün 2 litre su 3 bardak yeşil çay içtim nedir acaba bu:KK51:
günaydın cnm dirençtir
bende 1 anda 600 gram almış çıktım verdiğim kilo bi anda geri geldi bi günde
ama neden çünkü 1 gün hiç birşey yemedim vucut sinyal verdi

günaydın ben dün hiç birşey yiyemedim çok kötü hastaydım
hatta istifra ettim midem bulanıyodu başım ağrıyodu sürekli yattım hiç birşey yemeden
gece 1,5 ta fırında pişmiş 1 derisiz tavuk pirzola yedim okadar

hatta istifra ettim midem bulanıyodu başım ağrıyodu sürekli yattım hiç birşey yemeden

Geçmiş olsun canım yaaaa ne oldu böyle bixe hep hastalıklar nazar depfi topiğimize çabucak iyileşin...

Gecmis olsun canim bol bol dinlen kendine iyi bak

Gunaydin kizlarr bugun yeni bi gun
Yeni bi baslangic olsun kaldigimiz yerden devammm edelim

Sabah: 2 bardak ilik su
Kahvalti: 2 haslama yumurta
1 kk peynir 3 ceri domates 5 zeytin
2 isirik hashasli corek
Doyurucu bi kahvalti oldu diger ogunleri hafif tutmak istiyorumm

gecikmeli olarak menümü yazayım
sabah
küçük yuvarlak borcam kapağında yapılan ekmek pizzasının çeyreği
1 ev pağaçası
şekersiz çay
5-6 zeytin
ara
şekersiz sütlü nescafe
akşam
2 kase mercimek çorbası
yarım kaseden biraz fazla börülce salatası
2 yemek kaşığı et
yarım limon canım çekti kemirdim düpedüz :):)
ekmek yok

çok geçmiş olsun neden böyle oldun üşüttün mü yoksa geçen gece rakı içtim yazmıştın yemeği azcık ucundan yiyip alkol alınca mı dokundu pis çarpar öyle olunca
çabuk iyileş gel hemen :)

Back
X