• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Selam kizlar,
Nasilsiniz? Ben en son tatile gidecegimi yazmistim. Gittim cok guzel gecti ama dondugumden beri hastayim cok agir gecti yeni atlattim.
Serum ve igne derken odem tutmusum, odem sokturucuye basladim. Yarin da listeme basliyorum. Cogu bitti azi kaldi ama onlar da gidemedi bir turlu.

Selam kizlar,
Nasilsiniz? Ben en son tatile gidecegimi yazmistim. Gittim cok guzel gecti ama dondugumden beri hastayim cok agir gecti yeni atlattim.
Serum ve igne derken odem tutmusum, odem sokturucuye basladim. Yarin da listeme basliyorum. Cogu bitti azi kaldi ama onlar da gidemedi bir turlu.
Hoş geldin Nehir'cim...
Tatilin iyi geçtiğine sevindim ama hastalanmışsın ona üzüldüm işte.Serumlar maalsef ödem yapıyor.İnşallah kısa zamanda atarsın.Özledik seni.Bizim topic hala toparlanamadı maalesef.Kimimizin çocuğu hastalandı kimimizin eşi yada kendisi derken motivasyonu sağlayamadık bir türlü.Önümüzdeki haftadan itibaren canlılık başlar yine inşallah...

Dünkü menü
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
3 zeytin

Ara
5 adet badem

Öğlen
Kepekli tost
5 adet zeytin

Akşam
Yarım kase mercimek çorbası
3 yk kıymalı patlıcan yemeği
Karışık salata
2 lokma köy ekmeği

Ara
5-6 adet çilek

Merhabalar herkese
Dun oglen taburcu olduk. Evimize geldik cok şükür. Eşim de daha iyi.
Bugun toparlamaya çalışıyorum ama zor oluyor bunye kalorili yiyeceklere alıştı NEHIRCIM hoşgeldin canim cok ozlettin kendini cok geçmiş olsun. Ödemi toparlarsin sen. Hadi don yine aramiza depar attin biliyorum ama bize iyi gelirsin en azından belki sana bakar ben de toparlanirim artik

Bugün toparlama cabalarima rağmen yediklerim

Sabah
1 yumurta
8 zeytin
2ince dilim kaşar
Yarim ev yapımı poğaça

Ara
Sabahtan kalan yarim pogaca
Cok az cips
Bir kücük gofret
Bunlari oğlum ve kuzeninden tirtikladimm:))

Ogle henüz yok

Merhabalar herkese
Dun oglen taburcu olduk. Evimize geldik cok şükür. Eşim de daha iyi.
Bugun toparlamaya çalışıyorum ama zor oluyor bunye kalorili yiyeceklere alıştı NEHIRCIM hoşgeldin canim cok ozlettin kendini cok geçmiş olsun. Ödemi toparlarsin sen. Hadi don yine aramiza depar attin biliyorum ama bize iyi gelirsin en azından belki sana bakar ben de toparlanirim artik

Bugün toparlama cabalarima rağmen yediklerim

Sabah
1 yumurta
8 zeytin
2ince dilim kaşar
Yarim ev yapımı poğaça

Ara
Sabahtan kalan yarim pogaca
Cok az cips
Bir kücük gofret
Bunlari oğlum ve kuzeninden tirtikladimm:))

Ogle henüz yok

Canım bence topiğimizin toparlanıp bir araya gelmesi gerekiyor artık.Nerelerde herkeso_O Giriyorum çıkıyorum boş.Bir mesaj bile yazılmamış oluyor.Eski canlı günlerimize ne zaman döneceğiz.Biraz kalabalıklaşsak motivemizi de sağlarız diye düşünüyorum.Nasıl yapsak da toparlasak milleti çok kafam karışık.

Farkındaysan uzun zamandır kilolar da verilemiyor.Hani Hande Yener'in bi şarkısı var ya tersine mehter bir ileri iki geri diye :KK45: ne zaman dinlesem veremediğim kiloları çağrıştırıyor bana.2 kilo veriyorum 1ini geri alıyorum.Bu işe bi çözüm bulmalıyız...

Canım bence topiğimizin toparlanıp bir araya gelmesi gerekiyor artık.Nerelerde herkeso_O Giriyorum çıkıyorum boş.Bir mesaj bile yazılmamış oluyor.Eski canlı günlerimize ne zaman döneceğiz.Biraz kalabalıklaşsak motivemizi de sağlarız diye düşünüyorum.Nasıl yapsak da toparlasak milleti çok kafam karışık.

Farkındaysan uzun zamandır kilolar da verilemiyor.Hani Hande Yener'in bi şarkısı var ya tersine mehter bir ileri iki geri diye :KK45: ne zaman dinlesem veremediğim kiloları çağrıştırıyor bana.2 kilo veriyorum 1ini geri alıyorum.Bu işe bi çözüm bulmalıyız...

Sarki dinlerken bile kilolara yorar hale geldik dimi:))) benxede toparlamaya ihtiyacimiz var. Sayfaya girip birsey yazmadan çıkıyor bence herkes:) o yüzden durgun canim. Ama daha aktiff olalim artik.
Bu arada 9lu cayi içiyorum dedigin gibi bir ileri oiki geri gitmiş durumdayim. Acil toparlamam lazim.

Bu arada hala regl olmadim son zamanlarda oldukca geçikiyor. Maydanoz kürü iyi gelmişti hatta kullandigim ay erken bile olmuştum yarindan itibaren başlıyorum yeniden önümüzdeki 15 gun iyi gelir inşallah

Bu arada hala regl olmadim son zamanlarda oldukca geçikiyor. Maydanoz kürü iyi gelmişti hatta kullandigim ay erken bile olmuştum yarindan itibaren başlıyorum yeniden önümüzdeki 15 gun iyi gelir inşallah
İnşallah iyi gelir canım.Soğan suyunu da dene istersen.Hem regl hem zayıflama için iyi o kür de.Hatırladığım kadarıyla senin ikidir gecikiyor.Olmadı tahlil mahlil yaptır...

İnşallah iyi gelir canım.Soğan suyunu da dene istersen.Hem regl hem zayıflama için iyi o kür de.Hatırladığım kadarıyla senin ikidir gecikiyor.Olmadı tahlil mahlil yaptır...

Maydanoz kuru tamanlansin onu da denerim inşallah. Kilo vermem durdu ya baaka şeye yoramiyorum yormak istemiyorum:)

merhaba kızlarrr nasılsınız bakalım cidden ölmüş topiğimiz biraz tempooo

0_9396a_a9d935e2_L

bu arada bu sabah neler yediğime birlikte göz atalım
0_8d8ea_2e720313_L

2 çatal lıght peynir
2 zeytin
1 pastırmalı omlet (çemeni sıyrılmış)
1 avuç içi kadar kendi yaptığım ekmek
1 yeşil çay bir siyah çay (1 adet tatlandırıcı)

Supersiniz kizlar bende kimse bisey yazmamiatir diye girmistim mesajlar gorunce sevindirik oldum :21:artk toparlanalim canm hep beraber ben bu hafta birak kilo vermeyi almamissam cok sevinecem

Bugun sabah kahvaltisi baya agir oldu yediklerime gelince
2 tane krep
1 tatli kasigi recel
1 tatli kasigi labne peyniri
1 kk beyaz peynir
1 tane zeytin
1 t has.yumurtanin beyazi (sarsini bebise yedirdim)sekersiz cay

Ara 2 kucuk elma

Back
X