- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
ayy milaaad sen böyle yazınca akşam kebapçıya gidesim geldi :) afiyet olsun kan can olsun ama yağ olmasın :)
o geldi.. sevgilisinden bahsetti hep, resmini gösterdi, evlilik hayallerinden bahsetti, ailece tanıştıklarından bahsetti durum ciddi yani 3 aydır çıkıyolarmış. bi de yemek getirmiş bana ben mi yemeği yedim yemek mi beni yedi bilemedim. özetle
5 tane ızgara köfte
3 kaşık piyaz
3 kaşık pilav
2 sivri biber
1 bardak kola
çok kötüyüm yaa kalbim ağzımda sanki
Selam kızlar,
İşe gittim bugün iki gündür gitmemiştim. Daha iyiyim ama menüm kötüYazayım yine de. Miladcıımm şimdiden eleştirebilirsin ben de kendimi eleştirdim :)
Sabah=
Eti Karam gurme (çok severim, pişman değilim)
200 ml light süt
Öğle=
1 kase ezogelin çorba
Avuç içi kadar tavuk ızgara
Yoğurt
Akşam=
1 kase form çorba
3 yk light yoğurt
Ara=
2 kupa yeşilçay
2 adet gün kurusu
İyi aksamlar kizlar bugun hic ugrayamadim genede aksam okudum biraz kayinvalidemler aksama kaldilar simdi gecirdim hemen buraya:))
@milad2014 canim cok yiyemiyorum bu ara yoğurt nedense bu ara cok suda icemiyorum bardagin yarisini döküyorum spora tok karna gitmek istemiyorum tikaniyorum yoksa gelincede gec oluyor asureyide o yuzden yedim enerji versin diye:):)
Gelelim buguneeeee
Ogleden sonraya kadar hersey cok guzeldi evet kacamak yaptim ama abartmadan birtek etli yaprak sarmasina dayanamadim cok yedim ondan. bir tanede patatesli börek. ..
Cay ictim 3 bardak iki kupada limonlu sicak su (eritecek yaa):)
Aksam 4kasik pilav 2 kasik kavurma 3 kasik yoğurt ve salata yedim ekmeksizz
Ara yeşilçay. ..
O yöntemi bi ara eşimle bizde uygulamıştık.Hatta ben kaçamak başına 100 tl koymuştum ve eşim kabul etmiştikızlar eşime dedim kaçamak yapmadığım her gün için 10 lira verir misin cevap şu 20 lira veririm adam ne kadar çok istiyosa fazla fazla veriryo sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Altında işin tatlısı olurEşimin şimdiki vaati de verdiğim her 5 kilo başına 2 gram altın alacakmış.Son başladığım diyetten itibaren 10 kilo verdim ve 4 gramı hakettim.Tabi bunu hedefime ulaştığımda alacakmış.Yani toplu ödeme yapacak
Bu tip ödüller kilo vermeye ne kadar yardımcı olur bilemiyorum tabi.Ben altın alsın diyede vermiyorum elbette.O teklif etti.Bende diyorum bana en büyük ödül sağlıklı bir şekilde kilo verip hedefime ulaşmak.Başka hiçbir şeyde gözüm yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?