1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

menümü yazayım

sabah

4 yeşil biberli omlet
1 kk peynir
1 portakal
2 i.d ekmek

Ara

Yarim ayva
5 badem
5 fındık

Ogle

6 yk kurufasulyeli salata
1 bardak ayran
2 i.d. k.ekmegi

Ara

1 kuru incir
1cb sut
5-6 cips

Aksam

Sarımsaklı yoğurtlu kabak salatası
1 kepçe mercimek çorbası
1 kaşık bulgur pilavı ( tadı damağımda kaldı ama yemedim yarin öğlen yiycem )
2 İD.k.ekmeği

Birazdan gezmeye gideceğiz umarım kacak yapmam bol bol su iceyim diyorum

Sabah
3 kaşık yoğurt yeşilçay
kahvaltı
2 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yum urta
1 k.k peynir
sade nescafe
öğle
5 tane ızgara köfte
3 kaşık piyaz
3 kaşık pilav
2 sivri biber
1 bardak kola
ara
orta türk kahvesi 4 kare sütlü çikolata
sonra 4 kaşık kalan piyazı yedim
komşu pırasa getirmiş 4 kaşık onuda yedim 1 bardak daha kola içtim
eve gidince daha neleri yerim bilmiyorum?

Selam kızlar,
İşe gittim bugün iki gündür gitmemiştim. Daha iyiyim ama menüm kötü Yazayım yine de. Miladcıımm şimdiden eleştirebilirsin ben de kendimi eleştirdim :)

Sabah=
Eti Karam gurme (çok severim, pişman değilim )
200 ml light süt

Öğle=
1 kase ezogelin çorba
Avuç içi kadar tavuk ızgara
Yoğurt

Akşam=
1 kase form çorba
3 yk light yoğurt

Ara=
2 kupa yeşilçay
2 adet gün kurusu

İyi aksamlar kizlar bugun hic ugrayamadim genede aksam okudum biraz kayinvalidemler aksama kaldilar simdi gecirdim hemen buraya:))
@milad2014 canim cok yiyemiyorum bu ara yoğurt nedense bu ara cok suda icemiyorum bardagin yarisini döküyorum spora tok karna gitmek istemiyorum tikaniyorum yoksa gelincede gec oluyor asureyide o yuzden yedim enerji versin diye:):)
Gelelim buguneeeee
Ogleden sonraya kadar hersey cok guzeldi evet kacamak yaptim ama abartmadan birtek etli yaprak sarmasina dayanamadim cok yedim ondan. bir tanede patatesli börek. ..
Cay ictim 3 bardak iki kupada limonlu sicak su (eritecek yaa):)
Aksam 4kasik pilav 2 kasik kavurma 3 kasik yoğurt ve salata yedim ekmeksizz
Ara yeşilçay. ..

slm kızlar bu gün ku menü
sabah
bir yumurtalı Menemen
33 gr peynir
57 gr ekmek
çay
arada iki elma üzerine tarçın serptim elmalar küçüktü mandelina kadardı o yüzden iki tane yedim
yarım çay bardağı süt
öğlen bir kase aşure
ara
bir mandelina
iki Susamlı kurabiye
akşam yemeği
Bir tabak ıspanak yemeği
100 gr yoğurt
20 gr ekmek.

Iyi geceler kızlAr bugun akşam yediğim den sonra tek lokma bile atmadim ağzıma
cok mutluyum. Yarin da oruclu olacagim.inanin kiloyu hic kafaya takmiyorum artik. Hem goguslerde aut olmasi hem regli olamam tartida cok fatkli sonuclar gosteriyor. Hayirlisi pes etmeden yavas yavas ilerleyecem.
iyi uykular

Gunaydin hanimlar
Kahvaltimi yaptim simdide yesilcayimi iciyorum

1 kk peynir
5 zeytin
1 portakal
Domates
2 d,k,ekmegi

ayy milaaad sen böyle yazınca akşam kebapçıya gidesim geldi :) afiyet olsun kan can olsun ama yağ olmasın :)

Nilfercim yag olmamasi mumkun degil tabi ama yinede amin diyeyim belki duan kabul olur:)
Biliyor musun canim bugun neler istiyor neler dunku durum devam etsin istiyor acgozlu midem amaaaa frenliyorum tabi:)

Canim yaa Allah yardim etsin. Onu aklindan ve kalbinden cikar gonlunu onun artiklarindan arindir ki yerine ondan daha iyi biri girmek icin yer bulsun.. Rabbim güzel Yazılar yazsın
.

canim ben bu hafta pek elestiri yapmasam daha hayirlu olacak kendi yediklerimden sonra:):) eti karami bende cokkkk severim ama düşünmek bile korkutuyor yersem yeniden isterim diye afiyet olsun canim onu da cok güzel dengelemissin zaten.
iyi olmana cokk sevindim

EVet dunde karbonhidrat yuklenmessin. Spor gunude değilmiş üstelik. . Bugün telafi edersin umarım

Günaydın canlarim

Birkac gündür ihmal ediyorum sizleri ama elde olmayan sebeplerle yogun geçiyor günlerim..bugun ogleden sonrada disardayim.
Dun yediklerim

Sabah
1kucuk dilim ekmek (t.b.ekmegi)
2yumurta
1d.peynir
4zeytin

Öğle
1tabak ispanak yemegi
1d ekmek
Yogurt

Ara
3kasik yogurt
2grissini
1fincan yeşil çay

Aksam
1kepce haslama et
1.5 dl eşdeğer lavas
Salata (yağsız, tuzsuz)
Yogurt

Ara
5 kestane
1 fincan yesil cay

Ara
3kasik yoğurt (acili)

35 dk tempolu yürüyüş+ 10dk kosu

kızlar eşime dedim kaçamak yapmadığım her gün için 10 lira verir misin cevap şu 20 lira veririm adam ne kadar çok istiyosa fazla fazla veriryo sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
O yöntemi bi ara eşimle bizde uygulamıştık.Hatta ben kaçamak başına 100 tl koymuştum ve eşim kabul etmişti Yani benimkinin de ne kadar istediğini sen düşün artık.Bi de derler ki ben seni bu halinle de seviyorum,ben seni böyle beğendim falan Kilo verme işine gelince de dile getirmeseler de içten içe istiyorlar bence
Velhasıl kelam o yöntem bende işe yarmıştı o dönem.Çünkü kaçamak yapmadığımda 100 lira alacak ama kaçamak yaptığımda da ben 100 lira verecektim.Bence sizde öyle yapın.Sen kaçamak yaparsan 20 tl sen ver eşine.
Güzel kilo verdim tabi eşimde haftalık olarak ödedi 100 lira ara sıra ödedi ara sıra ödemedi E rakam da yüksek olunca baktı ki bende kaçamak yapmıyorum anlaşma bozuldu haliyle

Eşimin şimdiki vaati de verdiğim her 5 kilo başına 2 gram altın alacakmış.Son başladığım diyetten itibaren 10 kilo verdim ve 4 gramı hakettim.Tabi bunu hedefime ulaştığımda alacakmış.Yani toplu ödeme yapacak
Bu tip ödüller kilo vermeye ne kadar yardımcı olur bilemiyorum tabi.Ben altın alsın diyede vermiyorum elbette.O teklif etti.Bende diyorum bana en büyük ödül sağlıklı bir şekilde kilo verip hedefime ulaşmak.Başka hiçbir şeyde gözüm yok :)

Altında işin tatlısı olur

selam kızlar dün akşam eve gelince 1 tabak pırasa yemegi 2 kuru incir yedim
sabah kahvaltımda ögle 1 bucukta oldu
14 saat uyumuşum ağzım burnum uçuklamış dişim şişmiş..
Akşamda erkek kardeşime yemeğe davetliyiz

1 dilim trabzon ekmeği
1 yumurta
8 zeytin
1 cay kasıgı tereyag
1 yemek kasıgı recel
1 bucuk k.k tulum peyniri
turp, domates, salata,biber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…