• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Benim de demek istediğim zaten daha makul bir şekilde söylenmesi idi. Öyle yaptığının ben de tabiki farkı da idim. Ama günlük sahibi olarak miladın herkese verdiği makul cevaplar hoşuma gidiyordu. Ve burada nasıl size destek oluyorsam aynen ona da destek oluyorum. Sonuçta burada sanaldayiz sen onla ıyisin bunla kötüsün diye birşey olamaz canım. Hepimizin gayesi kilo vermek. Neyse karışmasam daha iyiydi galiba...

Benim de demek istediğim zaten daha makul bir şekilde söylenmesi idi. Öyle yaptığının ben de tabiki farkı da idim. Ama günlük sahibi olarak miladın herkese verdiği makul cevaplar hoşuma gidiyordu. Ve burada nasıl size destek oluyorsam aynen ona da destek oluyorum. Sonuçta burada sanaldayiz sen onla ıyisin bunla kötüsün diye birşey olamaz canım. Hepimizin gayesi kilo vermek. Neyse karışmasam daha iyiydi galiba...

Neden öyle düşündun ki tambakcim basta da belirttim herkes fikrini söyleyebilir

Afiyet olsun canim benim de dayanamadı ğım kuru dolmalar hele de Güzelse kopuyorum ben
Yine iyi iradeli davranmissin

O kadar güzeldi ki canım. Hele içli köfteye içim gitti. Hocam keşke size haşlama yapsaydım dedi kız dedim boşver 1 tane yeter bana :D

Enerji olsun inşallah yeni haftaya..

Umuyorum ki öyle olur canım

Bu arada kizlar bir konu da fikrimi paylaşmak istiyorum. Mebeyh arkadaşımıza biraz sert bir üslup olduğunu düşünüyorum... daha nazikçe söylenebilirdi.
Mesela daha sık paylaşımda bulunsan iyi olur burada amaçımız birbirimizi motive etmek destek olmak paylaşım olunca daha hoşumuza gidiyor. Denilip kuralımız bu şekilde diyerek hatırlatılabilirdi. Tabi bu benim fikrim.

Milad ın bunu hatırlatmasından sonra tomurcukkk un öyle yazmasına da gerek yoktu.
farkında iseniz herkes ne kadar sert ve kırıcı olduğumuzu söyledi mesela angelina35 de....

sonuçta herkes kilo vermeye çalışan insanlar derdimiz aynı yani neyse lütfen yanlış anlamayın beni.. benim fikrim

Duyarlı arkadaşım teşekkür ederim.. Tamam ben dediğim gibi çok okuyamıyorum yazılanları ve daha yeni katıldım.. Tanışma bâbında bi soru sordum sadece bi kişi cevap yazdı... Oyüzden çok sık girip yorum yapmadım.. Geçen haftaki sıralamada birincilerden 100 g eksik verdim ikinci diye adım anılmadı.. Hayır hiç biri önemli değil de bu çok ayıp yani " birinciliğine gönlüm Razı olmadı hakedenleri yazmak istedim" demiş malum Şahıs.. Kimse kimseye burda hükümdarlık süremez.. Rabbimin adaleti işte : ben temiz kalbim ve irademle veriyorum vereceğimde... empati yapıp beni anlayan Arkadaşlara teşekkür ederim.. Insanlar kıskançlıkla birbirine saldıracaksa yeri burası değildi... Gruptan ayrıldım listelerdende silerseniz sevinirim.. Herkesin güzel kilo vermeleri temennisiyle.. Hoşçakalın..

Adimi duydum geldim öncelikle tüm öğretmenlerimizin ogretmenler günü kutlu olsun sizleri cokkk yogun olmama rağmen halen takip ediyorum geceleri okuyorum tek tek cok takdir ettigim arkadaşlar var bana cok iyi geliyorsunuz tambakcim işi çözdü valla cok iyi gidiyor birde redvel arkadasimin listesini begeniyorum miladcim tartin dijitalse bazen cildira biliyor dijital tarti benim üç tane tartim var hepsini diziyorum veee tartiliyorum he he he ayrica ben sizleri cokk seviyorum sizleri takip etmek süper ozellikle menuleri :kk77:iyiki varsiniz kizlarEn Büyük KK:KK9:

Yine ben yine ders çalışıyoruuum :mad::mad: Gece geç saatlere kadar çalışırken atıştırmayı özledim sanırım...

Canım sen geç saatlere kadar ders çalışıyorsun
Ben de çocuklarla uğraşıyorum. :confused: aynen boyle oldum yani.
suan kizim kiyafetlerini dokmus tek tek deniyor. Atleti cikartmis yelek giymis sadece onunla uyuyacam diyor.:KK57:

Adimi duydum geldim öncelikle tüm öğretmenlerimizin ogretmenler günü kutlu olsun sizleri cokkk yogun olmama rağmen halen takip ediyorum geceleri okuyorum tek tek cok takdir ettigim arkadaşlar var bana cok iyi geliyorsunuz tambakcim işi çözdü valla cok iyi gidiyor birde redvel arkadasimin listesini begeniyorum miladcim tartin dijitalse bazen cildira biliyor dijital tarti benim üç tane tartim var hepsini diziyorum veee tartiliyorum he he he ayrica ben sizleri cokk seviyorum sizleri takip etmek süper ozellikle menuleri :kk77:iyiki varsiniz kizlarEn Büyük KK:KK9:

Önceden menuleri okumaktan sıkılırdım şimdi ise kim ne yemiş ne kadar yemiş dikkatle bakıyorum.

Duyarlı arkadaşım teşekkür ederim.. Tamam ben dediğim gibi çok okuyamıyorum yazılanları ve daha yeni katıldım.. Tanışma bâbında bi soru sordum sadece bi kişi cevap yazdı... Oyüzden çok sık girip yorum yapmadım.. Geçen haftaki sıralamada birincilerden 100 g eksik verdim ikinci diye adım anılmadı.. Hayır hiç biri önemli değil de bu çok ayıp yani " birinciliğine gönlüm Razı olmadı hakedenleri yazmak istedim" demiş malum Şahıs.. Kimse kimseye burda hükümdarlık süremez.. Rabbimin adaleti işte : ben temiz kalbim ve irademle veriyorum vereceğimde... empati yapıp beni anlayan Arkadaşlara teşekkür ederim.. Insanlar kıskançlıkla birbirine saldıracaksa yeri burası değildi... Gruptan ayrıldım listelerdende silerseniz sevinirim.. Herkesin güzel kilo vermeleri temennisiyle.. Hoşçakalın..

Burada kimsenin kıskançlık yaptığını düşünmüyorum ki yapmazlar da canım. Çünkü herkesin verdiği kilolar kendi için sağlığı için yani...
Sağlıklı ve hızlı kilo vermelerr hepinize

Bu arada artık sporu aksatma maya çalışıyorum. Bugün leslie 3 mil yyaptım ama anca 35 dk kadar. Yine de güzeldi.
Nehir senin görümcen le sporun ne oldu devam et bence

Benim kuzularım uyudu sıra ben de inşallah hepinize iyi geceler....
yarını kaçamaksız geçirelim inşallah

Bende hepinizi tebrik ediyorum kendimide kınıyorum...
Simdi spordan geldim menumu yazayim
Sabah klasik kahvalti nescafe
Ara yesilcay muz
Ara sade turk kahvesi spor
Aksam mercimekli bulgur pilavi cacik yapicam ne kadar yiyebilirim
Ara yesilcay

Ilkaycim dun gece daha ayrıntı veren bir menu paylaşırsin diye bekliyordum. hatta sabah ilkay menüsünü neden paylasmadi diye düşündüm:)
Buldum menunu:)
Sabah kahvaltisi varda neden öğlen yemeği yok?? ayrica kahvaltıyi ayrıntılı yazarsan sevinirim. Hergun yediğin şeyler ayni da olsa yinede yaz. Aksam yemegin olarak bulgur pilavi yemesen karbonhidratlari öğlen tüketmeye calissan daha iyi olur.
Diyelim ki bulgur pilavıni oglene aldin 4-5 kasik yedin yanına mutlaka bol salata olmasi lazim yanina da cacik doğru tercih.. sabah akşam beslenen cok arkadaşım var malesef kilo vermek bir yanaiki ileri bir geri sayiyorlar. O yüzden bbeslenmene biraz daha özenip öğün atlamamaya çalışsan daha iyi olur şimdilik bu kadar:))))

HAFTANIN KINANANLARI !!!
1- TOMURCUK : +2,5 kg :KK43::KK17::KK20: :KK67:

2- İLKAY80 : +0,5 kg :KK20::rolleyes:

3- DESTİNA : +0,1 kg o_O
:oops::oops::oops:nasil utandim anlatamam bu kinama isinin bu kadar etkili oldugunuzannetmiyordum .basa gelmeyince anlamiyomus insan :KK51:
Canım sen geç saatlere kadar ders çalışıyorsun
Ben de çocuklarla uğraşıyorum. :confused: aynen boyle oldum yani.
suan kizim kiyafetlerini dokmus tek tek deniyor. Atleti cikartmis yelek giymis sadece bonunla uyuyacam diyor.:KK57:
ayyy benim kizimda ayni ya giyinmeyi soyunmayi ne cok seviyo kis gunu herseyi cikarip bi kilot bi suveterle gezmek istiyo yaa kasla goz arasinda kiyafet degistirir .en cok okuldan gelince hemen ev kiyafetlerini giymesi hosuma gidiyo ama oglumda tam tersi :KK11::KK12:..demekki kizlarin geneli ayni

Kahvaltimi yazayim dun usenmedim kepekli undan lavaslar yaptim kendime kepek ekmeginden slklldlmda bi degisiklik olsun istedim
1 lavasa 1 haslanmis yumurta 1 kasik loru durup yedim yandada 5 zeytin ve 1 portakal
Ustune 1 fincan cay nasil iyi geldi anlatamam10 gundur cay icmiyordum bu arada dune gore 500 gr eksideyim bakalim bu hafta sonuc nasil olacak

Ilkaycim dun gece daha ayrıntı veren bir menu paylaşırsin diye bekliyordum. hatta sabah ilkay menüsünü neden paylasmadi diye düşündüm:)
Buldum menunu:)
Sabah kahvaltisi varda neden öğlen yemeği yok?? ayrica kahvaltıyi ayrıntılı yazarsan sevinirim. Hergun yediğin şeyler ayni da olsa yinede yaz. Aksam yemegin olarak bulgur pilavi yemesen karbonhidratlari öğlen tüketmeye calissan daha iyi olur.
Diyelim ki bulgur pilavıni oglene aldin 4-5 kasik yedin yanına mutlaka bol salata olmasi lazim yanina da cacik doğru tercih.. sabah akşam beslenen cok arkadaşım var malesef kilo vermek bir yanaiki ileri bir geri sayiyorlar. O yüzden bbeslenmene biraz daha özenip öğün atlamamaya çalışsan daha iyi olur şimdilik bu kadar:))))

Canim bende öğlenleri atlamıyorum genelde sabah gec kahvalti yapmistim ayrintili yazmistim dun sabah( iki dilim ekmek bir kk peynir 5zeytin domates nescafeyle ) onun icin aksam yazmadim bundan sonra yazarim öğlen bir muz ve yesilcay ictim spor oldugu icin oglen yemedim 1.30 ta evden ciktim 4te spor bitti eve geldim en kolayima pilav geldi 5kasik pilav bir kase cacik ve salatada yedim daha dikkkat ederim canim...

Dunku menumu paylasayim gecmisi okumaya donecegim.
mabeyh arkadasimiz diger sayfamizdan bana birseyler yazmis ona cevap yazdim ancak buraya donebildim
sabah 1 domates 1 salatalik 1 dilim beyaz peynir 5 zeytin 2 etimek
ara 10 badem
oglen kepekli tost
aksam bir parca kabakli borek 3 dilim sucuk domates salatalik zeytim peynir vs.
aksam yemegim kahvalti gibi oldu.kayinvalide yemek yapamamis.oglus durmamis dun o da vakit bulamamis birsey pisirmeye.eve gittim hazir birseyler soyleyecektim ama son anda vazgectim.disardan birsey gelmesi zaman alacakti ve onu bekleyemezdim cok acikmistim.
cay demledik aksam kahvaltisi yaptik bizde.
sonrada 1 muz ve yarim yesil elma yedim
Bu arada sabah tartildim 1 kilo gitmis bile :)

Back
X