- 7 Kasım 2014
- 369
- 994
- 128
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin hanimlar bu hafta butun emeklerimi gece yedim dun aksam yemegimi 16,30 da yiyince gece 12 deacayip ac bi halde suursuzca kalkip 3 dilim pataes salatasi 1 muz yiyip yattim sonuc berbat buyuk cazaliyim bu hafta bana kacamak degisim felan yasak
dun sabah -800 iken bu sabah +100 grdayim![]()
insallah oyledir canimCanım 1 gecede kilo almış olamazsın ya bağırsak yoğunluğudur ya da ödemdir o
Evet canim bencede o kilo değil midedeki fazlalik bugün fikkat edersen yerlesmeden gider:)insallah oyledir canim
Günaydın kızlar,
Benim kız huysuzdu gece dişi geliyor. Çok uykum varHerkese iyi haftalar
Gunaydinnnnnn
Daha bildirimler gelmemiş bende biraz gec vericemm en gec 10 da veririm bildirimimi
Heyecanla bekliyorummmm
Tartın sabit herzamanki yerinde dimi canım? ödemdir o canım geçen hafta bende yaşadım aynısını salı sabahı düzelmiştim aslında salıları bildirim yapsak daha sağlıklı olucak dün kendimi dengelicem diye aç gezdim resmenCCanım mate cayinin zayiflatici özelliği var o yüzden içiyorum
Günaydın,
BBildirim yapamadım cunku inanamıyorum Kendimedun sabah ttartildigim da 91.4 gösterirken bu sabah birincisinde 91.7 cikti inanamadım sonra çocukları okula yolladim tekrar tartildim 91.9 cikti çıldırdım inip tekrar ciktim 92.1 baktim deliricem şimdi yatağıma uzandim. Gece cok gec yattım sabah a kadar da uyuyamadim pazarlari gec uyandigim için duzenim altüst oluyor sabah da şişkinlik duygusu ile kalktim
Tartın sabit herzamanki yerinde dimi canım? ödemdir o canım geçen hafta bende yaşadım aynısını salı sabahı düzelmiştim aslında salıları bildirim yapsak daha sağlıklı olucak dün kendimi dengelicem diye aç gezdim resmen![]()
Günaydın hanımlar. Kilo bildirimimi yapayım...
Başlangıç cuma günü 97 kg
Bu sabah 95.2
Tabi ben yeni başladığım için diğer arkadaşlardan daha fazla kilo veriyor olabilirim. Ödemlerim iniyordur, bir de regl dönemim başladı...
Herkese mutlu ve hayırlı günler :*