Bende 28 yasindayim. Boyum 167. 92 kiloyum. Çarşamba tartilicam bakalim 1 hafta da ne verdimCanım bende 28 yaşında 171 boyundayım. Yeni kilom da pazartesi söylerim artik
Yarin canim her pazartesi yaniTarti gunumuz ne zaman
Ayyy bende 92.2 çıktım. Yolculuklar ödem veee yeni bir tartı sonuç bu ama topladım kendimi....Tarti gunumuz ne zaman
Allah dostlarindan biri ben pislik makinasimiyim ki cok yiyim demis , aynen oyle ye ye cikar yaptigimiz bu .3 sey kalbi karartirco k yemek,cok uyumak ,cok konusmak biliyorum ama uygulayamiyorumDoyasıya yiyen bir kimse alti afete maruz kalır;
İbadet zevkini bulamamamak,
Tefekkür gücünü kaybetmek,
Merhamet duygusunu kaybetmek,
Ibadetleri ağır bulmak,
Şehvet ve arzuların istilasına uğramak ve ömrünün çoğunu sofra ile tuvalet arasında heder etmek...
Canım çok sağol :) Alıştım artık hep böyle besleniyormuşum gibi geliyor
Çorba olduğu için ekmek yok, çiğ köfte olmasa da olurdu ama 2 tane olduğu için sorun olmaz. Bence iyi bir öğün olmuş :)
Canım kilon kaç bilmiyorum ama çok çok az yediklerin. Bir süre sonra metabolizman durur kıtlık psikolojisine girerek. Düzenli olarak protein yemezsen kastan kaybedersin ve kilo versen de belli olmaz.
Sabahları duzenli kahvalti yaparim.kendime tam tahilli mayasiz ekmek yapiyorum.onuda sabah ve oglen yemeklerde muhakkak yerim.hem tok tutuyor hem kabizlik sorunu ortadan kalkiyor.mesela bugun ogle yemeginde balik yapiyorum.Canım çok sağol :) Alıştım artık hep böyle besleniyormuşum gibi geliyor
Çorba olduğu için ekmek yok, çiğ köfte olmasa da olurdu ama 2 tane olduğu için sorun olmaz. Bence iyi bir öğün olmuş :)
Canım kilon kaç bilmiyorum ama çok çok az yediklerin. Bir süre sonra metabolizman durur kıtlık psikolojisine girerek. Düzenli olarak protein yemezsen kastan kaybedersin ve kilo versen de belli olmaz.
Bende uygulayamiyorum ama bu yolda ilerlemek istiyorum.. Rabbim nasip etsin layik gorurse insallahAllah dostlarindan biri ben pislik makinasimiyim ki cok yiyim demis , aynen oyle ye ye cikar yaptigimiz bu .3 sey kalbi karartirco k yemek,cok uyumak ,cok konusmak biliyorum ama uygulayamiyorum
Mayasiz ekmegi nasil yapiyosun yufka seklindemi yapiyosun burda oyle yapiyolar cok guzel oluyo gercektende cok tok tutuyorSabahları duzenli kahvalti yaparim.kendime tam tahilli mayasiz ekmek yapiyorumbnuda sabah ve oglen yemeklerde muhakkak yerim.hem tok tutuyor hem kabizlik sorunu ortadan kalkiyor.mesela bugun ogle yemeginde balik yapiyorum.
Ben sahsen seni unutmadim ammavelakin biraz vakit ayırmaya çalısman senin icin daha iyi olur.. malesef emek ve vakit harcamadikca hic birsey elimize kendiliğinden konmuyorcanlarım ailevi birtakım meselelerden girip yediklerimi vs yazamadım sizlerede vakit ayıramadım yarından itibaren burdayım unutmayın beni
evet denedim ama cok kuruttu firin icinde maya ve kabartma tozu yag gibi seylee olmadığı icin.Fırında pisiremez misin ekmeği daha tok bir kıvamda piser sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?