• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Doyasıya yiyen bir kimse alti afete maruz kalır;
İbadet zevkini bulamamamak,
Tefekkür gücünü kaybetmek,
Merhamet duygusunu kaybetmek,
Ibadetleri ağır bulmak,
Şehvet ve arzuların istilasına uğramak ve ömrünün çoğunu sofra ile tuvalet arasında heder etmek...

E="snfogretmeni27, post: 37273268, member: 527075"]Tarti gunumuz ne zaman[/QUOTE]
Pazartesi günü

Sabah
2dilim ekmek
6 zeytin
1 dilim peynir
Çay şekersiz

Doyasıya yiyen bir kimse alti afete maruz kalır;
İbadet zevkini bulamamamak,
Tefekkür gücünü kaybetmek,
Merhamet duygusunu kaybetmek,
Ibadetleri ağır bulmak,
Şehvet ve arzuların istilasına uğramak ve ömrünün çoğunu sofra ile tuvalet arasında heder etmek...
Allah dostlarindan biri ben pislik makinasimiyim ki cok yiyim demis , aynen oyle ye ye cikar yaptigimiz bu .3 sey kalbi karartirco k yemek,cok uyumak ,cok konusmak biliyorum ama uygulayamiyorum :KK43:

Canım çok sağol :) Alıştım artık hep böyle besleniyormuşum gibi geliyor

Çorba olduğu için ekmek yok, çiğ köfte olmasa da olurdu ama 2 tane olduğu için sorun olmaz. Bence iyi bir öğün olmuş :)

Canım kilon kaç bilmiyorum ama çok çok az yediklerin. Bir süre sonra metabolizman durur kıtlık psikolojisine girerek. Düzenli olarak protein yemezsen kastan kaybedersin ve kilo versen de belli olmaz.
Canım çok sağol :) Alıştım artık hep böyle besleniyormuşum gibi geliyor

Çorba olduğu için ekmek yok, çiğ köfte olmasa da olurdu ama 2 tane olduğu için sorun olmaz. Bence iyi bir öğün olmuş :)

Canım kilon kaç bilmiyorum ama çok çok az yediklerin. Bir süre sonra metabolizman durur kıtlık psikolojisine girerek. Düzenli olarak protein yemezsen kastan kaybedersin ve kilo versen de belli olmaz.
Sabahları duzenli kahvalti yaparim.kendime tam tahilli mayasiz ekmek yapiyorum.onuda sabah ve oglen yemeklerde muhakkak yerim.hem tok tutuyor hem kabizlik sorunu ortadan kalkiyor.mesela bugun ogle yemeginde balik yapiyorum.

Allah dostlarindan biri ben pislik makinasimiyim ki cok yiyim demis , aynen oyle ye ye cikar yaptigimiz bu .3 sey kalbi karartirco k yemek,cok uyumak ,cok konusmak biliyorum ama uygulayamiyorum :KK43:
Bende uygulayamiyorum ama bu yolda ilerlemek istiyorum.. Rabbim nasip etsin layik gorurse insallah

Sabahları duzenli kahvalti yaparim.kendime tam tahilli mayasiz ekmek yapiyorumbnuda sabah ve oglen yemeklerde muhakkak yerim.hem tok tutuyor hem kabizlik sorunu ortadan kalkiyor.mesela bugun ogle yemeginde balik yapiyorum.
Mayasiz ekmegi nasil yapiyosun yufka seklindemi yapiyosun burda oyle yapiyolar cok guzel oluyo gercektende cok tok tutuyor

• Beğen
Reactions: ncm
canlarım ailevi birtakım meselelerden girip yediklerimi vs yazamadım sizlerede vakit ayıramadım yarından itibaren burdayım unutmayın beni :D

canlarım ailevi birtakım meselelerden girip yediklerimi vs yazamadım sizlerede vakit ayıramadım yarından itibaren burdayım unutmayın beni :D
Ben sahsen seni unutmadim ammavelakin biraz vakit ayırmaya çalısman senin icin daha iyi olur.. malesef emek ve vakit harcamadikca hic birsey elimize kendiliğinden konmuyor:KK43: burası elbette sihirli değnek değil ama motivasyon icin yazmaktan vazgecmemeliyiz..En Büyük KK

Öğlen;
3kasik pilav
Kavurma
Salata
Yoğurt

Ara
Mate çayı

Evet ama benim buyuk saclarda pisirmek gibi bir imkanim yok.tavada yapiyorum.kucuk kucuk tek seferlik aciyorum.tam bugday unu aliyorum.ilik su ve cok az tuzla hamur yapiyorum dinlendiriy8rum.ayrica esimin mide agrisi sikayetleride gecti oda artik ekmek almiyor benim yaptigimdan yiyiyor.esimin yiyecegine biraz tuzsuz tereyag suruyorum ve corek otu katiyorumo sekildede cok lezzetli oluyor.un esmer oldugundan dolayi ekmekte biraz esmer oluyor ama hazirlara nazaran daha lezzetli ben ilk gunler hazir ekmek aliuordum ama arkasini cevirip okuyunca normal bugday unuyla karistirip yaptiklarini gorunce boyle bir yol izledim.cokta iyi oldu.

Fırında pisiremez misin ekmeği daha tok bir kıvamda piser sanki

Back
X