- 11 Ekim 2014
- 22
- 8
- 3
- 33
gerçektenmi iyi geliyorsa içerim valla.. ama şu sıra biraz ertelemem gerekicek çocuğu.. evde durumlar çok karışık çok problemliyiz. napcaz bilmiyorum..ama deneyeceğim canım tavsiyen için teşekkr ederim. kaç kiloyla halime kaldınpko için soğan kürünü öneririm.Bizzat kullandım ve çok faydasını görüp hamile kaldım.Soğan suyunun zayıflamaya da etkisi var bu arada.İçebilirsen uygula derim
Ben sana bunları özel mesajdan yazayım.Konu dışı sohbet yer kaplamasın günlüğümüzdegerçektenmi iyi geliyorsa içerim valla.. ama şu sıra biraz ertelemem gerekicek çocuğu.. evde durumlar çok karışık çok problemliyiz. napcaz bilmiyorum..ama deneyeceğim canım tavsiyen için teşekkr ederim. kaç kiloyla halime kaldın
tamam canım olur :)Ben sana bunları özel mesajdan yazayım.Konu dışı sohbet yer kaplamasın günlüğümüzde
Cok guzel devam ediyorsun. Hamile iken bende öyle besleniyordum. Şekerden dolayı ama şimdi emzirirken canım çok tatlı istiyordu ama şimdi yani 2.5 ay sonra onu yendim yaaaa.... yeni kendime geldim evime gittiğimde dahada kendimi bulacam[/QUOTE]QUOTE="tomurcukkk, post: 37264799, member: 253764"]Bugünkü ara öğünüm 10 adet badem 1 küçük mandalina
Öğlen yemeğim :Kepek ekmeğe beyaz peynirli tost,1 bardak çay
Hosgeldin bede senin gibi 117 kiloyla basladim.boy 172 yas 28 simdi 106 kiloyum.umarim istedigin kiloya ulasabilirsin.hoşbulduk canım teşekkürler kabul gördüğünüz için. benimde yolum uzun bu başlığı görüpte üye oldum sizin için geldim :) çünkü her okuduğudum günlük bırakılıp gidilmiş. bende kendime 1 sene zaman verdim. haftada 1 kilo hedefim. ve 52 haftada 52 kilo. yani inşşşş ozaman 65 olabilirim. 1 sene uzun bir zaman. yalnız geçirilemeyecek kadar uzun. o yüzden tercihim bu günlük :) konu açtığınız için tşkkürler. birlikten kuvvet doğar:) nikimi asla pes etme olarak almamın sebebi artık pes etmek istemiyorum. sonuna kadar devam..
Allahım ne kadar azcık yaaaa ben zor dayanıyorum. Bugün ağzıma hiç şekerli birsey sokmadim. Amaaa gelde şimdi bana sor.... gözümün önünden geçenleri bir saysam sana....Ogle: yulaf ezmesiyle yapilmis krep
Ikindi:kahve ( kahvesiz yasayamayanlardanim)ve tam tahilli bir adet buskivu.
Aksam: kayisili form cayi ve bolll boll su .
Kızlarrrr ne oldu bilin bakalim o moral bozukluğu ile tartildim ve 2kilo eksik ciktimmmm
Motivasyon superrrrbugün yeni birgün mac bizde kalacak
inşallah senin kocan benimde ailem yazın gittiğimizdesorma @milad2014 gözüm çikolatalara böööylebakıyo ama almıyorum yemiyorum Çünküüüüüü eşim on ay sonra havalanında böyle olsun istiyorum ...Kadın kadın olmak ,ve şu bluejean lardan kurtulmak istiyorum ...
Selamlar, ben bu hafta pek kilo verememişim 1.2 kilo vermişim sadece ama hepsi yağdan gitmiş o sevindirici.
98.6 ile yola devam ediyorum :)
hoş geldin canımhoşbulduk canım teşekkürler kabul gördüğünüz için. benimde yolum uzun bu başlığı görüpte üye oldum sizin için geldim :) çünkü her okuduğudum günlük bırakılıp gidilmiş. bende kendime 1 sene zaman verdim. haftada 1 kilo hedefim. ve 52 haftada 52 kilo. yani inşşşş ozaman 65 olabilirim. 1 sene uzun bir zaman. yalnız geçirilemeyecek kadar uzun. o yüzden tercihim bu günlük :) konu açtığınız için tşkkürler. birlikten kuvvet doğar:) nikimi asla pes etme olarak almamın sebebi artık pes etmek istemiyorum. sonuna kadar devam..
Umarim burada ki herkes 1 seneden daha az sürede istediği kiloda olur.... Bu azim inizi Allah boşa çıkarmasın
Canım bende 28 yaşında 171 boyundayım. Yeni kilom da pazartesi söylerim artikHosgeldin bede senin gibi 117 kiloyla basladim.boy 172 yas 28 simdi 106 kiloyum.umarim istedigin kiloya ulasabilirsin.
çok sevindim süpersin kardeşim durmak yok tam gaz devam
inşallah senin kocan benimde ailem yazın gittiğimizdebaksınlar bende kadın olmak istiyorum belimin profil resmimdeki gibi kıvrımı olsun istiyorum çok mu şey istiyorum yahu
süpersin canım tebrikler darısı başımıza
hoş geldin canımhepimizin yolu uzun inşallah hepbirlikte kurtulacağız bu hamallıktan
Ben akşam yemegimi yedim.
1 kepçe tarhana çorbası
İşkembe kavurması
2 tane çiğ köfte bitti artık bugün
Ogle: yulaf ezmesiyle yapilmis krep
Ikindi:kahve ( kahvesiz yasayamayanlardanim)ve tam tahilli bir adet buskivu.
Aksam: kayisili form cayi ve bolll boll su .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?