18 yaşında hiç sevgilisi olmamış bi kız hakkında ne düşünürsünüz?

Gayet normal derim ben evlenene kadar sevgili yapmadım tek sevgilim eşm oldu

ve genellikle evde.
O yaşında kadar bir çok sevgilin olmasından iyidir bence. Benim ilk 14 yaşımdayken oldu sevgilim. Şimdi düşünüyorum;ne gerek vardı yani. Salya sümük ağla, ders dinlemek yerine hayal kur. Dönüp geçmişe baktığında geride bıraktığın onlarca erkek... Çoğunun adını bile hatırlamıyorsun. Sürekli vicdan azabı çekmekten, eşinle uyurken eski sevgililerini kabuslarında görmekten iyidir bence...

O da birşey mi ? Ben 24 yasıma gireceğim henüz bir sevgilim olmadı teselli olsun sana Yaşın daha küçük ayrica bazen olmaması,olmasından daha hayırlı olabilir derim ben

Gayet normal bazen olmaması olmasından daha iyi

Elini taşın altına sokup bir şey yapasın yok. Çalışmayı sevmezsin ama üniversite okursun. Ne yaman çelişki..

sandıktaki oğluma almayı düşünürüm..
eğer biyerinde eksiklik noksanlık vs bişey yokta tamamen kendi isteğiyle bu yoldaysa tebrik ederim..

18 yaşında sevgilisi olmamış kız anormal de değildir, bazı arkadaşların hemen oğluma alayım tarzı yaptığı yorumlarda yola çıkıarak söylüyorum ki bulunmaz nadide cevher de değildir. Sadece henüz gönül ilişkisi kurmamış 18 yaşında normal bir kızdır. Üzerinde düşünülecek bir yanı bile yoktur.

18 yaşında olduğu için normal olduğunu ama eğer gönül ilişkisi daha da kurmazsa 25 yaşına geldiğinde de kimseyle beraber olamayacağını çünkü artık daha az beğenip daha çok beklenti içine gireceğini düşünürdüm ki böyle arkadaşlarım mevcut.

Normaldir 18yas bana gore hala okumasi gereken cag kafasini salak sacma ask mesk fikriyle doldurmamasi gereken bir yas

Erkek arkadaşın olmayabilir. Olmak zorunda değil, bu ilginç değil. Konu sahibi ilginç, buraya yorum yazan bazı üyelerin yorumları daha ilginç. Bir kadın olarak şaşırdım doğrusu. Sanki bulunmaz bir şey gibi. Hayır oğlunuza daha önce sevgilisi olmuş birini alsanız ne olacak ki. Bu kadar aşağılamayı, küçültmeyin kadınlığı ya hu.

benimde 19 yaşıma kadar sevgilim olmadı ilk eşimle tanıştım ilk ve son aşkım oldu yani. bende çok evden çıkan bir kız değildim. bence gayet normal. şuan ilkokullardaki çocukların bile 4-5 tane sevgilisi varken, günümüz ergenlerine göre çok az rastlanan ender sayılabilecek kişilerden bence müzeye koyun onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…