18 yaşında hiç sevgilisi olmamış bi kız hakkında ne düşünürsünüz?

ve genellikle evde.

öyle bı kızım olsun ısterdım...ama evde kısmı harıç.....yasın cok kuçuk henuz....ne sanıyorsun sen 18 ı......28 mı....şu anda sadece okulunu,gelecege bakışını düşünecek yasta olmalısın. zaten bu yasta sevgılın olsa nolacak.sonuç husranla bıtecek...olan sana olacak....
okuyor musun bılmıyorum ama okumalısın, sosyalleşmelisin...hayat sevgılıden ıbaret degıl çok kucuksun daha

Anormal derecede normal sevgili ne demek ben anlamıyorum. Özellikle erkek ne anlar sevgiden onlar keyfini düşünür kadınlarda erkekleri kendi gibi zannediyor romantik duygusal masum sevgi yok öyle birşey.

"çook normal" diyenler bilip bilmeden konuşmamalı...
öncelikli sizin istediğiniz kız evlat veya yaşam standardınız böyle olabilir buna saygı duymalı. ama her insanın sosyal olarak geçmesi gereken süreçler vardır. ergenlik dönemi bitinceye değin (18-19-20) her genç bir ilişki sürecinden geçmelidir. illa ki ömrünü ona adaması,müthiş yoğunluklu veya derin olması gerekmez. ama karşılıklı beğeni yaşaması gerekir. bu sosyal adım zamanında yaşanmaz ve atlanırsa ileride başka sosyal sıkıntıların yaşanması kaçınılmaz olur...BU yüzden lütfen "AA ÇOK NORMAL,OLMASI GEREKEN DE BU" falan demeyin. Tüm psikoloji camiası bir şey bilmiyor, sosyologlar,antropologlar yanılıyor,ömrü boyunca dört duvar arasında yaşamış insanlar hiç tereddüte düşmeden tavsiye dağıtıyor...

Neden 18yaşında sevgilisi olmadığını düşünüp ,kafasına takıyor diye düşündürdüm :)hatta d emekkiö bu kızın hiç sorumluluğu derdi meşgalesi yok ..kafayı buna takacak kadar diyede düşündürdüm :)
25yaşında üniyi bitirdikten sonra eşimle evlendim ..o bnm ilk sevgilim flörtüm ...!!(ne demekse :). )ilk çıktığım ilk hoşlandığımdı :)ve evlendik ,

Ayrıca bir kız olarak şünları öğren diye diyorum ,bence kızlar bu konularda biraz ağırdan almalı ..yaşın çok kuçuk bnce ,ve biz bayanlar olarak daha romantiğiz ,erkekler inan senin düşündüğünü düşünmüyor :)onların sevgililik aşk vs anlayışı dah a farklı emin ol :)onun için aceleye gerek yok ilkonce ayaklarının üzerinde dürmayı dene

sırf sevgilim olsun , işte sevgililer günüm boş geçmesin ,

bi toplululukta sevgilimden bahsedeyim

diye sevgilin olmasından daha iyidir

24 yaşında sevgilim oldu ... omunla evlendim :) normalsin yani sıkıntı yok arkadaş çevreni değiştir...

18 yaşında sevgilisi olmuş bir kızdan hiçbir farkı yok diye düşünürdüm. 18 yaşında illa sevgiliniz olucak diye bir şey yok ki . Yeri gelir 16-17 yaşında olur yeri gelir 30 yaşında olur bu tamamen kişinin yaşam şartlarıyla ve biraz da açıkçası nasip kısmet işleriyle alakalı.Yani ne "aferin doğru olan da bu" diyip övülücek bir şey ne de "aa nasıl olmaz" diyip ezilicek bir şey.Öyle biri karşına çıkmamış demek ki o kadar.

O kizin normal bir insan degil de, bir tür icat oldugunu düsünürdüm!

Saka tabi..
Gayet normal, özgüveni yerinde, herkezle cikmayan prensip sahibi bir kiz oldugnu düsünürdüm,, ciddiyim..

Bana göre bir kalbe bir kişi girer ve ömrünün sonuna kadar onu seversin, tabiki hayırlı bir insan olması Dileğiyle.

Öyle her önüne gelenle sevgili olanları ben yanlış buluyorum ve namuslu bir yasam namusuz yasamdan zordur. Kıymetini bil bu masumluğunun. Istersen bir diskoya gidersin, birini ayarlarsın ve masumlugunu kaybedersin. Kim için?, yarın seni hatırlamayacak biri icin.
Bence kalbini ve senin kıymetini bilecek birine kalbini sakla :)

benim de ilk sevgilim 19 -20 yaşımda olmuştuda oldu da noldu yani.. 3 yıldır yalnızım ve keşke hiçbiri çıkmasaymış karşıma diyorum..

benim de 18 yasima kadar hic sevgilim olmadi ilk sevgilum ile de evlendim:)
hatta bir cocuk bana tekkif ettiginde hic erkek arkadasimin olmadugini soylemistim haha oda demisti ki nasil yani ilk benmi teklif ettim hahaha
oysaki tekkif eden cokti fakat gonlume yatan yoktu
sizde durum nasil

Valla günümüzde ortaokul sırasında çıkma eylemlerine girişmiş, daldan dala atlayan gençlere bakarak
çok güzel şeyler düşünürüm, üstüne kutlarım kendisini :)

18 yaşında hiç sevgilisi olmamış bir kız olduğunu düşünürüm

buradan başka nasıl bir bilgi çıkartabiliriz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…